Belépés
Három év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Kirill Szerebrennyikov orosz rendezőt
... társadalmi nyomást az ügyben és elmarasztaló ítélet esetén nem számít tüntetésekre.
Peszkov úgy vélekedett, hogy az ügy alkalmat ad annak elemzésére, miként lehetne csökkenteni a korrupció lehetőségét a kulturális intézmények számára adott állami támogatás felhasználásában.

Olga Ljubimova kulturális miniszter hangoztatta, hogy az államot ebben az ügyben jelentős a...
2020-06-26 17:02:00
Díjat ad a hódmezővásárhelyi önkormányzat a korrupciót bizonyító állampolgároknak
... rendelettervezet a Büntető törvénykönyvet, a szabálysértési eljárást, valamint a közgyűlés korábbi, 2013-as, a közösségi együttélés szabályairól szóló rendeletét említi, megjegyzi, hogy "a korrupció megelőzése kiemelt feladat, az államnak és az önkormányzatoknak kötelessége fellépni ellene".
Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom - Tiszta Vásárhelyért Egyesület) pol...
2020-06-25 13:21:59
Vizsgálatot indított a spanyol legfelsőbb bíróság I. János Károly volt uralkodó offshore-botrányának ügyében
... ezért a 2014 júniusi lemondása utáni időszak vizsgálatára terjed ki - tájékoztatott közleményében a legfőbb ügyészség.
A vasútvonalat részlegesen 2018 októberében adták át, a spanyol korrupcióellenes ügyészség pedig két hónappal később kezdett nyomozni, miután egy másik bírósági ügy során előkerült egy hangfelvétel, amelyen a volt király közeli barátnője, Corinna Larsen német...
2020-06-08 16:11:51
Varga Judit: Magyarország nem fogja korlátozni a bírói mentelmi jogot
...
Varga Judit elmondta: a magyar kormány az elmúlt két kormányzati ciklusban számos intézkedést vezetett be a korrupció visszaszorítására.
A Korrupció Elleni Államok Csoportja (GRECO-csoport) ajánlásait Magyarország végrehajtotta minden olyan esetben, ahol azok a korrupcióval kapcsolatos valós problémát kezelnek - közölte.
A magyar szabályozás a nemzetközi összehason...
2020-06-04 17:12:25
Megkezdődött a bírósági eljárás Netanjahu ellen
... hivatkozva májusra halasztották az első tárgyalást.
Előzőleg a tavaly áprilisi, majd szeptemberi választások után a kormányfő azért nem tudott kormányt alakítani, mert az ellene folyó korrupciós eljárások miatt számos párt bejelentette, hogy nem lép koalícióra az általa vezetett jobboldali Likud párttal. Beni Ganz a Kék - fehér párt élén az idei, márciusi választások után ezt...
2020-05-24 16:02:15
Felesküdött Izrael új, harmincötödik kormánya
...
Netanjahu miniszterelnöknek és Beni Ganc "csereminiszterelnöknek" kormányukat bemutató beszédeit számos alkalommal félbeszakították az ellenzéki képviselők Netanjahu korrupciós ügyeire emlékeztető közbeszólásaikkal.
Benjámin Netanjahu a 12-es kereskedelmi televízió egyenes adásában közvetített beszédében ismertette minisztereinek névsorát, amely meglepetésre 19 nevet ta...
2020-05-17 17:52:04
Késik az izraeli kormány bejelentése és eskütétele
... politikus sem a kneszet többségének maga mögé állításával.
A március 2-i, harmadik választás utá...
2020-05-14 18:03:54
Megoszlanak a vélemények a Netanjahu kormányalakítását engedélyező bírósági döntésről Izraelben
... felkérni kormány létrehozására. Számomra ez szinte magától értetődő. Végül is senki sem venne fel még alacsonyabb rangú beosztásba sem a cégéhez dolgozni egy vádlottat. Megérdemlünk egy korrupció nélküli kormányt. De a bíróság másként döntött, és a jobboldaltól eltérően nem gondoljuk, hogy ezért egy buldózerrel ellene kéne vonulni" - írta Horovic.
Ehud Barak volt minisztereln...
2020-05-07 09:41:12
Vádat emeltek Petr Necas volt cseh kormányfő ellen hamis tanúskodás miatt
... Petr Necas 2010 júniusától 2013 júliusáig volt Csehország miniszterelnöke. Necas az első cseh miniszterelnök, aki bíróság elé kerül. A kormányfő és az ODS akkori elnökének bukását egy korrupciós botrány okozta.
Kabinetfőnöke és szeretője, Nagyová 2012-ben azért rendelte el a kormányfő feleségének megfigyelését, hogy esetleg kompromittáló információkat szerezve meggyorsítsa f...
2020-05-04 15:21:33
Együttműködik az ÁSZ és a versenyhivatal
...
Az ÁSZ 2011-ben indította el azt a nemzeti korrupcióellenes együttműködést, amelynek célja a közpénzügyi helyzet javítása, a közpénzt használó és közvagyont kezelő szervezetek szabályozottságának támogatása, korrupció elleni védettségének erősítése. Ehhez az együttműködéshez most csatlakozási szándékát jelezte a GVH is.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke munka...
2020-04-21 08:20:57
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: Kirill Szerebrennyikov, János Károly, Varga Judit, Felesküdött Izrael, Petr Necas, Olga Ljubimova, Márki-Zay Péter, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Tiszta Vásárhelyért Egyesület, Corinna Larsen, Korrupció Elleni Államok Csoportja, Beni Ganz, Beni Ganc, Benjámin Netanjahu, Ehud Barak, Domokos László, Állami Számvevőszék, hódmezővásárhelyi önkormányzat, korrupciót bizonyító, spanyol legfelsőbb, bírói mentelmi, bírósági eljárás, izraeli kormány, korrupció lehetőségét, kulturális intézmények, államot ebben, ügyben jelentős, szabálysértési eljárást, közgyűlés korábbi, közösségi együttélés, korrupció megelőzése, önkormányzatoknak kötelessége, 2014 júniusi, legfőbb ügyészség, vasútvonalat részlegesen, spanyol korrupcióellenes, másik bírósági, volt király, magyar kormány, korrupció visszaszorítására, korrupcióval kapcsolatos, magyar szabályozás, nemzetközi összehason, első tárgyalást, tavaly áprilisi, kormányfő azért, ellene folyó, általa vezetett, ellenzéki képviselők, 12-es kereskedelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.