Belépés
Erő és bölcsesség
...,,Sose gondoljátok, hogy van bármilyen erőtök vagy bölcsességetek önmagatoktól. Ha így gondolkodtok akkor semmibe veszitek azt az erőforrást, amely Jézus Krisztusban van. Ráadásul nem használjátok azt a bölcsességet, hatalmat és erőt, amelyet Isten készített számunkra gyengeségünk órájára szeretett Fiának, az Úr Jézus Krisztusnak személyében."

-Müller György-...
2018-10-12 11:53:34
30. évközi hét szombat - 11.04
... és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. Akkor majd Izrael egé...
2017-11-04 08:12:51
5Mózes 1–5-ig terjedő fejezetei
...1. fejezet

1Ezek azok a szavak, melyeket Mózes mondott az egész Izraelnek a Jordán vidékén a pusztában, a kietlen síkságon Szúf előtt, Párán, Tófel, Lábán, Hacerót és Dizaháb között.2Tizenegy napig tartott az út a Hórebtől a Szeir-hegyen át Kádes-Barneáig.3Történt a negyvenedik évben, a tizenegyedik hónapban, a hónap első napján, hogy Mózes mindent elmondott Izrael fiain...
2016-08-25 00:53:13
Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével
... magasabbakat is.

Szeretteink, tudjuk azt, hogy néhány fogalom, amit átadtunk nektek az nagyon is zavaró lehet még. Azonban ahogy kiterjesztetitek a tudatosságotokat és bölcsességeteket, a Szent Elmétek rendkívüli módon meg fog nyílni a tudás-forrásaira, amiből végtelenül meríthettek és akkor emlékezni fogtok és megértetek mindent.

És Én Mindig Veletek Vagyok...
2016-06-30 16:07:44
Hallgatok a megérzéseimre.
... Benneteket valamitől,vagy éppen ellenkezőleg, azt követve megtettetek valamit , és a dolognak pozitiv kimenetele lett ezáltal?

Figyeltek-e tudatosan a megérzéseitekre,a belső bölcsességetekre a belső hangra ,ami igazi önvalótok hangja?

Figyelitek-e a Hold ciklus változásait?

A mosolygó telihold a bennünk lévő erők és képességek megélésére szólit fe...
2015-11-21 09:14:38
Hallgatok a megérzéseimre.
... Benneteket valamitől,vagy éppen ellenkezőleg, azt követve megtettetek valamit , és a dolognak pozitiv kimenetele lett ezáltal?

Figyeltek-e tudatosan a megérzéseitekre,a belső bölcsességetekre a belső hangra ,ami igazi önvalótok hangja?

Figyelitek-e a Hold ciklus változásait?

A mosolygó telihold a bennünk lévő erők és képességek megélésére szólit fe...
2015-10-29 12:42:32
Ismét egy Újholdas nap köszöntött ránk
... úton mindig vannak segítőink, akik a továbblépésben támogatnak, de a ,,tutit" senki nem fogja megmondani. Azt nektek kell meglelni, magatokba nézve, meghallva saját belső bölcsességetek üzenetét.

Mire alkalmas a mostani időszak?

Hatalmas hajtóerőt kapunk, hiszen mindkét energiát adó bolygó az Oroszlán jegyében tartózkodik. Ez támogat most benneteke...
2015-08-14 20:34:47
Mai üzenet...
Ez az a nap!
Csak ragaszkodjatok az Igéhez, és az lesz a ti bölcsességetek, kövessétek Isten útmutatását, és az lesz eligazítótok. (C. H. Spurgeon: Isten ígéreteinek tárháza)

.............................
2015-03-13 20:18:14
Telihold 2015. február 4.
... érdemes szakemberhez fordulni segítségért.

A lelketek méregtelenítését magatok is segíthetitek különböző technikákkal. Először is csendesedjetek el és hagyjátok, hogy belső bölcsességetek irányítson benneteket. Lélegezzetek nyugodtan és gondoljátok végig mostani életeteket. Legyetek őszinték magatokkal! Mi az amivel jelen életetekben visszahúzzátok magatokat? Amihez túl...
2015-02-04 17:23:32
A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba
... nagyszerű könyvet, és mostanáig szinte semmi sem történt. Nem éreztem a ti energiátokat, hogy elkezdjem közvetíteni az információ többi részét, és hogy hozzáadjátok az energiátokat és bölcsességeteket.

Adama - Meg vagy lepve?

Aurelia - Nem értettem, miért nem történt meg.

Adama - Tudd, hogy amikor az energiák nincsenek a megfelelő rezgésben, akk...
2014-12-12 15:40:06
1 2 3 4 5 
Címkék: Mihály Arkangyal Ronna Herman, Beavatás Utolsó Lépései, Ötödik Dimenzióba, Jézus Krisztusban, Jézus Krisztusnak, Szent Elmétek, Mindig Veletek Vagyok, pogányok teljes, egész Izraelnek, kietlen síkságon, negyvenedik évben, tizenegyedik hónapban, hónap első, dolognak pozitiv, belső bölcsességetekre, belső hangra, mosolygó telihold, bennünk lévő, továbblépésben támogatnak, mostani időszak, lesz eligazítótok, lelketek méregtelenítését, amivel jelen, információ többi, energiák nincsenek, megfelelő rezgésben, kiterjesztetitek, bölcsességetekre, tudatosságotokat, bölcsességeteket, méregtelenítését, megérzéseitekre, tájékozatlanok, bölcsességetek, csendesedjetek, továbblépésben, ragaszkodjatok, közvetítésével, visszahúzzátok, megérzéseimre, önmagatoktól, ellenkezőleg, energiátokat, eligazítótok, gondolkodtok, tizenegyedik, bölcsességet, magasabbakat, szakemberhez, lélegezzetek, használjátok, gyengeségünk, hozzáadjátok, segíthetitek, technikákkal, krisztusban, tartózkodik, ígéreteinek, negyvenedik, közvetíteni,
© 2013 TVN.HU Kft.