Belépés
Enyhítették az egervári várkastély felújításán nyerészkedők büntetését
... szerint a település egykori polgármestere - 2012 novemberében kötött támogatási szerződést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel a várkastély turisztikai fejlesztésére. Az épület 2. emeleti bútorainak elkészítésére a másodrendű vádlottal szerződött.
A bútorokkal 2015. augusztus 31-ig kellett volna elkészülni ahhoz, hogy a támogatással a szerződésben foglaltak szerint el lehessen...
2019-12-02 19:52:17
Börtönbüntetést szabtak ki az egervári várkastély felújításakor elkövetett csalások miatt
... korábbi polgármestere - 2012 novemberében kötött támogatási szerződést a Zalaegerszeghez közeli várkastély turisztikai fejlesztésére, a másodrendű vádlottal az épület második emeleti bútorainak elkészítésére. A bútoroknak 2015. augusztus 31-ig kellett volna elkészülniük ahhoz, hogy a támogatást a szerződésben foglaltak szerint el lehessen számolni.
A berendezési tárgyak nem k...
2019-06-17 18:03:13
Bölcsődét alakítanak ki és óvodát újítanak fel a zalai Nagyrécsén
... beruházás részeként felújítják a 60 gyermek elhelyezésére alkalmas óvodát, annak földszinti részén pedig 14 kisgyermek számára jól felszerelt bölcsődét is kialakítanak. Az óvoda régi bútorainak cseréjével kényelmesebb nevelési feltételeket teremtenek, az udvari játékokat pedig az uniós szabványoknak megfelelő eszközökre cserélik.
Az óvodának és a leendő bölcsődének helyet adó...
2018-01-28 21:39:09
A Debreceni Egyetem őrzi Tisza István egykori bútorait
... felelős államtitkár január 6-án jelezte, hogy Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök "közismerten puritán berendezésű", ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki.
Azóta kiderült, hogy az emlegetett bútorok - rusztikus szekrény és karosszékek - a mai napig használatban vannak a Debreceni Egyetemen rektori hivatalában,...
2017-01-16 14:02:21
Tuzson: megalapozatlan hírek jelentek meg a Miniszterelnökség Várba költözéséről
... sehová.
Az államtitkár elmondta, hogy Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök "közismerten puritán berendezésű", ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki, így "semmilyen különleges beruházásra nincsen szükség".
A külföldi közjogi méltóságok fogadására szolgáló tereket múzeumi tulajdonú vagy abba kerülő bútorokka...
2017-01-06 17:17:27
WASS ALBERT: Jönnek! (7. rész)
... akar,
vigyen magával, amit elbír, ezennel feloszlatom a nemes társaságot.
A titkárnál egymást taposták a tisztviselők, mindenki telefonálni akart,
mindenki vagont akart kapni a bútorainak, mindenki még ma, most azonnal akarta
a teherautót, a titkár pedig csak káromkodott és csapkodta az asztalt és egyre azt
hajtogatta, hogy nem ő a prefektus és nem ő az Is...
2014-10-13 10:46:37
Kohut Katalin: A szép és a szörnyeteg (1946)
... Mire a kikötőhöz ér, hitelezők mindenét lefoglalják. Ludovic közben váltót ír alá, melyen az apát jelöli meg adósságainak rendezőjeként, kilátásba helyezve nem fizetése esetére a ház bútorainak megáldozását.

Az apa tehetetlenül bolyong haza felé vezető utat nem találván lovával a sötét erdőben, így pillant meg egy hatalmas kastélyt. Bevezeti lovát, a ló magától beáll ...
2014-05-18 08:52:30
Valami elkezdődött
... az öregemberes megszokások örömmel töltötték el. Akárcsak iskolás korában, amikor minden áldott délután a tévét bámulva kanalazta a gyümölcsös joghurtot, és hallgatta az öreg ház ódon bútorainak recsegését, nehéz lélegzését, mintha tüdőbajosok lennének, akik az évszázadok során a családi betegségek néma szemlélőiként maguk is kórokozókat fogadtak magukba. Ennek a világnak a meghos...
2014-04-27 18:05:53
Amerikai csúcsdizájnt rendelt híradós stúdiójának a kínai CCTV
... élvonalbeli, rendkívül drága, 2,5 milliméteres képpontú LED-képernyő. Egy belső üvegfalon keresztül a nézők beláthatnak majd a "newsroomba", ahol 70 újságíró dolgozik.
A stúdió bútorainak, díszleteinek legbonyolultabb részeit az amerikai New Jersey-ben építették meg, majd szállították a felhasználás helyszínére. Helyben ugyanis a tervezők nem akadtak megfelelő szakemberekre.|...
2014-02-18 16:54:35
Arcos bútorok, avagy minden bútornak lelke van
... őrültél meg, ezek a bútorok valóban mosolyognak rád. Fogantyúk és gombok helyett szemek, szájak és állati bútorállatok.

Az Emporium valódi egyéniséget ad a Neotoi-sorozat bútorainak. Hagyományos fogantyúk helyett szemeket, szájakat kapnak a fiókos szekrények vagy éppen állativá vállnak.

Nézd itt egy macskaszekrény, egy struccasztal és egy krokodil tévészekré...
2014-01-15 09:39:59
1 2 3 4 
Címkék: Debreceni Egyetem, Tisza István, Miniszterelnökség Várba, WASS ALBERT, Kohut Katalin, Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel, Orbán Viktor, Debreceni Egyetemen, egervári várkastély, zalai Nagyrécsén, kínai CCTV, település egykori, várkastély turisztikai, másodrendű vádlottal, bútorokkal 2015, szerződésben foglaltak, épület második, bútoroknak 2015, berendezési tárgyak, óvoda régi, udvari játékokat, uniós szabványoknak, leendő bölcsődének, emlegetett bútorok, államtitkár elmondta, külföldi közjogi, nemes társaságot, titkárnál egymást, titkár pedig, apát jelöli, sötét erdőben, hatalmas kastélyt, öregemberes megszokások, tévét bámulva, gyümölcsös joghurtot, évszázadok során, családi betegségek, belső üvegfalon, nézők beláthatnak, stúdió bútorainak, felhasználás helyszínére, bútorok valóban, fiókos szekrények, krokodil tévészekré, dolgozószobáját, legbonyolultabb, börtönbüntetést, zalaegerszeghez, miniszterelnök, megalapozatlan, macskaszekrény, szemlélőiként, felújításakor, elhelyezésére, elkészítésére,
© 2013 TVN.HU Kft.