Belépés
Elmeállapota miatt felmentették azt a férfit, aki megölte a szüleit Sopronban
...
Havasiné Kulcsár Petra elmondta, hogy a férfi ellen különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés, valamint felfegyverkezve, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt emeltek vádat.
A tényállás szerint K.R. a szüleivel élt, 2005 óta állt pszichiátriai kezelés alatt, állapota 2016 decemberében romlott, a kezelés ellenére is agresszívvé vált a ...
2018-10-11 10:11:39
Sargentini-jelentés - Fidesz: elutasítjuk Magyarország megbélyegzését!
... bevándorlást Európába, sőt szervezett migrációs útvonalakat akarnak létrehozni - hangsúlyozta, hozzátéve: meg akarják szüntetni az illegális határátlépés és az illegális migrációszervezés büntethetőségét, és ismét a migránsok kötelező, automatikus elosztása melletti döntést sürgetik.
Az Országgyűlésnek kötelessége, hogy érvényesítse a magyar emberek akaratát - mondta -, ezér...
2018-10-08 17:20:07
Hollik: Brüsszel továbbra is Magyarországra akarja erőltetni bevándorláspárti politikáját
... felé irányuló gazdasági bevándorlást, szervezett migrációs útvonalakat akarnak létrehozni, és meg akarják szüntetni az illegális határátlépés és az illegális migráció szervezésének büntethetőségét.
A migránsok kötelező és automatikus elosztását sürgetik, meg akarják könnyíteni a gazdasági bevándorlók munkavállalását és családegyesítését is - sorolta Hollik István.
Kitér...
2018-09-26 15:48:30
Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kapott a vádlott első fokon
...
A vádlott leghamarabb 25 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.
A vád szerint a huszonéves férfi 2016. szeptember 24-én késő este Budapesten, a Teréz körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két rendőrt azért, hogy megszerezze fegyvereiket.
A több kilogramm robbanóanyag mellé több kiló szöget is tett a ...
2018-09-12 13:33:23
Körözést adott ki a német rendőrség egy gyilkossággal gyanúsított iráni férfi ellen
... szerint a feltételezett elkövető 50 százalékos súlyosságú értelmi fogyatékossággal él. A későbbi szakértői vizsgálatok alapján döntik majd el, hogy ez a körülmény befolyásolja-e büntethetőségét.
Az áldozat egy 36 éves, egyedülálló nő. Ismerte feltételezett gyilkosát, aki a lakása közelében dolgozott egy kisboltban, Düsseldorf Bilk nevű városrészében. A nyomozás első megállapí...
2018-08-21 20:10:10
Korlátozná a hivatali visszaélés büntetőjogi alkalmazásának lehetőségét a román kormánytöbbség
... valósággal megbénítva a közigazgatást, ahol a - hivatali visszaélés vádjától rettegő - tisztségviselők már nem mernek döntéseket hozni.
A hivatali visszaélést újraértelmező, büntethetőségét korlátozó módosítási javaslat szavazásán a kormányoldallal egyébként együttműködő RMDSZ képviselői tartózkodtak.
A tavaszi ülésszak lejárta után a román parlament egyebek mellett azér...
2018-07-02 21:14:17
Dragnea elítélése - A kisebbik kormánypárt elnöke cáfolta, hogy sürgősségi rendelettel módosítanák a büntetőjog
... óvásokkal hátráltatott igazságügyi reformot. Az ellenzék ezt úgy értelmezte: a kormánykoalíció sürgősségi kormányrendelettel akarja megszünteti vagy enyhíti a hivatali visszaélés büntethetőségét, hogy a fellebbviteli tárgyaláson megmentse Dragneát a börtöntől­.
Tariceanu azt mondta: a hétfő reggeli, Viorica Dancila miniszterelnökkel és a PSD elnökével tartott koalíciós egyezt...
2018-06-25 14:01:42
Dragnea elítélése - Tüntetésekkel akarja a büntetőjog módosítását megakadályozni az ellenzék
... szabadságvesztésre ítélt Dragneát úgy próbálja majd a kormánykoalíció megmenteni a börtöntől, hogy azonnal hatályba lépő rendelettel megszünteti, vagy enyhíti a hivatali visszaélés büntethetőségét.
A PSD-ellenes és korrupcióellenes jelszavakat hangoztató ellenzéki tüntetők meggyőződése, hogy a kormányoldalnak a politikusai személyes érintettsége miatt sürgős a büntető törvény...
2018-06-24 19:12:20
Ismét többpárti egyeztetést tartottak az alaptörvény-módosításról
... "továbbra is az illegális migrációt támogatja".
A kormánypárti képviselő elmondása szerint csak olyan módosító javaslatot nyújtottak be, amely az illegális migráció szervezésének büntethetőségét megakadályozta volna, vagy azt eljárási szempontból lehetetlenné tette volna.
Balla György szerint az ellenzéki politikusok megpróbálnak kifogásokat keresni, de "valódi szándék...
2018-06-11 17:32:44
Teréz körúti robbantás - Megkezdődött a büntetőper, a vádlott mindent visszavont
A vád szerint a huszonéves fiatalember 2016. szeptember 24-én késő este Budapesten a VI. kerület, Teréz körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két arra haladó rendőrjárőrt. A robbantás célja az volt, hogy megszerezze fegyvereiket. A két rendőr életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás menthette meg.
Az elkövető nem ...
2018-01-31 13:11:47
1 2 3 ...11 .16 17 .21 22 
Címkék: Havasiné Kulcsár Petra, Hollik István, Düsseldorf Bilk, Viorica Dancila, Balla György, szüleit Sopronban, vádlott első, német rendőrség, gyilkossággal gyanúsított, hivatali visszaélés, román kormánytöbbség, kisebbik kormánypárt, büntetőjog módosítását, vádlott mindent, férfi ellen, tényállás szerint, kezelés ellenére, illegális határátlépés, illegális migrációszervezés, migránsok kötelező, magyar emberek, illegális migráció, gazdasági bevándorlók, vádlott leghamarabb, huszonéves férfi, általa készített, több kilogramm, feltételezett elkövető, későbbi szakértői, körülmény befolyásolja-e, lakása közelében, nyomozás első, hivatali visszaélést, kormányoldallal egyébként, tavaszi ülésszak, román parlament, kormánykoalíció sürgősségi, fellebbviteli tárgyaláson, hétfő reggeli, kormánykoalíció megmenteni, politikusai személyes, büntető törvény, illegális migrációt, kormánypárti képviselő, ellenzéki politikusok, huszonéves fiatalember, robbantás célja, korrupcióellenes, bevándorláspárti,
© 2013 TVN.HU Kft.