Belépés
Háromszorosára bővült a balatonfüredi orvosdiagnosztikai eszközöket gyártó cég területe
...
Az új balatonfüredi üzemegység átadó ünnepségén Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentette: a beruházáshoz 350 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást nyert el a vállalat a Nagyvállalati beruházás támogatási program kereteiből, amelyekből eddig összesen mintegy 160 milliárd forint fejlesztés valósult meg, és a program idén is folytatódik.
Zettwitz Sándor, a ...
2019-01-18 13:31:34
Influenza - További intézményekben rendeltek el látogatási tilalmat
...
Péntektől teljes körű látogatási tilalmat vezettek be a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvédkórház) budapesti, balatonfüredi és hévízi telephelyein.
Szintén teljes látogatási tilalom van a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban és a Szent Pantaleon Kórház Rendelőintézetben, illetve a megyében működő több ápolási otthonban is.
Nem lehet a betege...
2019-01-18 12:11:22
Férfi kézilabda-vb - Vladan Matics: a szerencse nagyon hiányzik
...
"Le a kalappal, fantasztikus csapatunk van, a játékosoknak remek a hozzáállásuk, de a szerencse nagyon hiányzik. Remélem, egyszer megfordul a tendencia, mert ez hihetetlen" - nyilatkozta az MTI-nek a csütörtöki, koppenhágai mérkőzés után az edző.
Matics kijelentette, nem tudták megakadályozni a svédek támadásainak első hullámát, a gyors középkezdéseket, a lerohanásokat, ...
2019-01-17 23:02:43
Influenza - Teljes látogatási tilalmat lesz péntektől a Honvédkórház intézményeiben
...
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ csütörtöki közleménye szerint a látogatási tilalom érinti Budapesten a Honvédkórházat, a Podmaniczky utcai és a Szanatórium utcai telephelyet, Balatonfüreden a kardiológiai rehabilitációs intézetet, valamint mindkét hévízi intézményt.
Arra kérik a hozzátartozókat, hogy tájékozódjanak a korlátozásokról a Honvédkórház honlapján talál...
2019-01-17 19:32:13
Férfi kézilabda-vb - Jamali Imanra térdműtét vár
...
Erdélyi Gábor csapatorvos tájékoztatása szerint a vizsgálat megerősítette, hogy a Telekom Veszprém játékosának elszakadt az elülső keresztszalagja a meccs első félidejében.
Jamali csütörtökön visszautazik Magyarországra, ahol megoperálják, ezt követően kezdődhet el a rehabilitációja.
A magyar válogatottnak csütörtökön reggel 9 óráig van lehetősége bejelenteni, hogy ...
2019-01-16 22:42:31
Férfi kézilabda-vb - Csoknyai: rengeteg ziccert kihagytunk
...
A szerdai, koppenhágai mérkőzés eredménye azt jelenti, hogy a magyarok biztosították továbbjutásukat a herningi középdöntőbe, és egy pontot biztosan visznek magukkal.
"Belehaltunk a mai mérkőzésbe. A kezdősorunk nagyon szépen dolgozott, bár eléggé hiányzott Balogh Zsolt gyors játéka, ráadásul most elvesztettük Jamali Imant is" - nyilatkozta Csoknyai.
Balogh bokája h...
2019-01-16 20:52:24
A magyar kultúra napja - Ady halálának századik évfordulójáról emlékeznek meg Veszprémben
...
Zalavári Eszter közölte, hogy az Ádámok és Évák ünnepe címet viselő színházi programot kilencedik alkalommal rendezik meg. A szolnoki kezdeményezéshez fogyatékkal élő fiatalok is csatlakoznak előadóként Veszprémben.
Hozzátette: városszerte kiállítások fogadják az érdeklődőket. A Jutasi úti lakótelepet bemutató képekből nyílik tárlat a Március 15. úti Könyvtárban Szegedi ...
2019-01-16 11:31:36
Férfi kézilabda-vb - Csoknyai: az első félidőben szinte hiba nélkül játszottunk
...
"Az első meccs tanulságait a szabadnap és a videózás során átbeszéltük, az edzésen pedig próbáltunk javítani az elkövetett hibákon. Ennek a hozadéka volt, hogy ma az első félidőben szinte hiba nélkül játszottunk. Egy-egy apró rontás becsúszott, de volt kontrajátékunk, bátran futottunk, a hosszúoldali cserét pedig Nagy László beállásával zökkenőmentesen megoldottuk" - nyilatko...
2019-01-13 20:40:05
Férfi kézilabda-vb - A magyar válogatott tíz góllal legyőzte Angolát
...
A két együttes második egymás elleni meccsén a második magyar siker született.
Eredmény, csoportkör, 2. forduló, D csoport:Magyarország-Angola 34-24 (18-8)------------------------------ -Koppenhága, 6000 néző, v.: Kolahouzan, Mousavian Nazhad (irániak)
lövések/gólok: 47/34, illetve 48/24
gólok hétméteresből: 3/3, illetve 3/2
kiállítások: 6, illetve 6 perc...
2019-01-13 20:00:13
Férfi kézilabda-vb - Nagy Lászlót már az első csoportmeccsre benevezték
...
A 19 fős utazókeretből a szakmai stábnak három játékost kellett kihagynia, végül Máthé Dominikra, a Balatonfüred jobbátlövőjére, klubtársára, a balátlövő Szita Zoltánra, valamint meglepetésre Schuch Timuzsinra, a Ferencváros védőspecialistájára esett a választás.
Nagy László nem a csapattal együtt, hanem egyénileg készült a vb-re, a kerethez kedden csatlakozott. Amennyib...
2019-01-10 19:32:28
1 2 3 ....................253 254 ..........380 381 ..........505 506 507 
Címkék: Vladan Matics, Jamali Imanra, Nagy Lászlót, Varga Mihály, Zettwitz Sándor, Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, Szent Pantaleon Kórház Rendelőintézetben, Erdélyi Gábor, Telekom Veszprém, Balogh Zsolt, Jamali Imant, Zalavári Eszter, Könyvtárban Szegedi, Nagy László, Mousavian Nazhad, Máthé Dominikra, Szita Zoltánra, Schuch Timuzsinra, szerencse nagyon, magyar kultúra, első félidőben, magyar válogatott, első csoportmeccsre, program idén, megyében működő, játékosoknak remek, svédek támadásainak, gyors középkezdéseket, látogatási tilalom, kardiológiai rehabilitációs, vizsgálat megerősítette, elülső keresztszalagja, meccs első, magyar válogatottnak, magyarok biztosították, herningi középdöntőbe, pontot biztosan, kezdősorunk nagyon, szolnoki kezdeményezéshez, első meccs, videózás során, edzésen pedig, elkövetett hibákon, hozadéka volt, hosszúoldali cserét, második magyar, szakmai stábnak, balátlövő Szita, csapattal együtt, kerethez kedden, pénzügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.