Belépés
Krónika 15. rész (börtönzsúfoltság, napirend után)
... igazságérzetét súlyosan sértő "börtönbiznisznek".
Gyüre Csabának válaszolva kijelentette, a jogalkotó 2016-ban egy hatékony és jól működő kompenzációs rendszert szándékozott létrehozni, a balliberális oldal ügyvédei azonban kiskaput találtak azon és erre egy milliárdos iparágat építettek ki.
Hollik István (KDNP) elmondta, a határidők kitolását a koronavírus-járvány ell...
2020-05-20 07:04:09
Fidesz: üzletággá fejlesztették az elítéltek kártérítését a balliberális ügyvédek
...
Ez egy haszonszerzésre irányuló üzletág, amelyben az ügyvéd és a fogvatartott egymásra talált - hangsúlyozta.
A fideszes politikus közölte: a börtönben ülő bűnözők és ügyvédeik eddig 12 ezer pert indítottak a magyar állam ellen, és több mint tízmilliárd forintot nyertek el, amelyből több mint kilencmilliárd forint a bűnelkövetők és az ügyvédek számláin landolt, a sértett...
2020-01-26 07:30:56
Fidesz: a ballibierális ügyvédek közöljék, mennyit kerestek a börtönbizniszen!
... közölte: a börtönben ülő bűnözők és ügyvédeik eddig 12 ezer pert indítottak a magyar állam ellen és csaknem tízmilliárd forintot nyertek el, amelyből több milliárd forint "landolt" a "balliberális és Soros-ügyvédeknél", akik 15-20 százalék, de akár nagyobb sikerdíjakat is kaphattak.
A kifizetett kártérítések hetven százaléka ügyvédi letéti számlára került, az ügyvédek pedig ...
2020-01-25 12:22:24
Fidesz-KDNP: mennyit keresett a "börtönbizniszen" a "baloldal ügyvédje"?
...
Kifejtette, úgy látják Magyar György nagyon titkolózik, mióta kiderült, hogy "ő is egyike azon ügyvédeknek, akik nyakig benne vannak a börtönbizniszben", amelyben "balliberális körök és a Soros-szervezetek ügyvédei" már tízmilliárd forintot pereltek ki az államtól az "állítólagos sanyarú börtönkörülményekre hivatkozva".
Nacsa Lőrinc aláhúzta, a "balliberálisok kedvenc üg...
2020-01-18 16:11:38
Völner: a kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését
... mindenféle mondvacsinált ürüggyel beperlik az államot az állítólagos rossz börtönkörülményekre és zsúfoltságra hivatkozva.
Kiemelte: az esetek jelentős részében egyértelműen a balliberális oldalhoz, illetve a Soros-szervezetekhez kötődő ügyvédek járnak el, mint például Magyar György és ügyvédi irodája.
Hozzátette, hogy az ügy súlyosságát és a "börtönbiznisz" mértékét j...
2020-01-18 14:31:35
Fidesz-KDNP: balliberális körök gazdagodnak a "börtönbizniszen"
... perelnek ki a kormánytól a rossz börtönkörülményekre hivatkozva.
A kiperelt kártérítésekből jelentős sikerdíjat tesznek zsebre az olyan ügyvédek, mint például Magyar György, aki a balliberális ellenzék ismert alakja, az országgyűlési választáson az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje is volt - mondta Nacsa Lőrinc.
Kiemelte, Magyar György nem mellesleg Karácsony Gergely biz...
2020-01-17 10:42:16
Udo Ulfkotte emlékére
... felkerült -, amelyet minden olyan újságíróval aláíratnak, aki az Axel Springer óriáskiadó valamelyik lapjához szegődik el, mint a vezető német bulvárlaphoz, a Bild-hez, vagy a hazai balliberálisaink által szintén oly kéjjel ,,német jobboldali konzervatív"-nak nevezett Die Welt-hez. E szerződés öt pontja közül az egyik a transzatlanti kapcsolatok támogatása, a másik Izra...
2017-01-28 19:21:58
Udo Ulfkotte: A menekültipar- Miként profitálnak politikusok
... Frankfurter Allgemeine Zeitung egykori haditudósítójának és szerkesztőjének könyve hatalmas megbecsülést és hírnevet váltott ki a magyar jobboldalon és gyűlölettel teli zavart hallgatást a balliberális térfélen, hiszen nehéz konteó-gyártással vádolni egy vezető német lap egyik korábbi kulcsemberét.

A szerző előszavában leírja tapasztalatait arról, hogy milyen megpróbált...
2016-04-12 23:23:18
Udo Ulfkotte : A menekültipar
... Frankfurter Allgemeine Zeitung egykori haditudósítójának és szerkesztőjének könyve hatalmas megbecsülést és hírnevet váltott ki a magyar jobboldalon és gyűlölettel teli zavart hallgatást a balliberális térfélen, hiszen nehéz konteó-gyártással vádolni egy vezető német lap egyik korábbi kulcsemberét.

A szerző előszavában leírja tapasztalatait arról, hogy milyen
megpr...
2016-03-19 20:51:31
Megvásárolt ujságírók - A menekültipar
... ,,a német médiát a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke irányítja az USA szája íze szerinti transzatlanti kapcsolatok és Izrael érdekében" - miért hallgatja agyon a balliberális sajtó...?
(Átlátszó blog)

"Nekünk, magyaroknak égetően szükségünk van arra, hogy Udo Ulfkotte szavaira odafigyeljünk."
(Fritz Tamás politológus, mno.hu)...
2016-01-13 17:49:13
1 2 
Címkék: Gyüre Csabának, Hollik István, Magyar György, Nacsa Lőrinc, Karácsony Gergely, Axel Springer, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Fritz Tamás, elítéltek kártérítését, balliberális ügyvédek, ballibierális ügyvédek, kormány azonnali, menekültipar- Miként, jogalkotó 2016-ban, balliberális oldal, milliárdos iparágat, határidők kitolását, haszonszerzésre irányuló, fogvatartott egymásra, fideszes politikus, magyar állam, ügyvédek számláin, kifizetett kártérítések, ügyvédek pedig, állítólagos rossz, esetek jelentős, balliberális oldalhoz, kiperelt kártérítésekből, olyan ügyvédek, balliberális ellenzék, országgyűlési választáson, vezető német, hazai balliberálisaink, transzatlanti kapcsolatok, másik Izra, magyar jobboldalon, balliberális térfélen, szerző előszavában, német médiát, nagytőke irányítja, balliberális sajtó, balliberálisaink, börtönzsúfoltság, börtönbizniszben, börtönbiznisznek, kártérítésekből, börtönbizniszen, szerkesztőjének, haszonszerzésre, tapasztalatait, szervezetekhez, igazságérzetét,
© 2013 TVN.HU Kft.