Belépés
Trianon100 - Kövér: a trianoni évfordulón az elmúlt egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni
... mint száz éve - újra és újra rátámad a saját nemzetére. Trianonban sem így szabták volna meg a határainkat, ha 1918-1919-ben a magyar baloldal nem árulja el a nemzetet - mondta. A mai balliberális politikusokban nincs meg a nemzet iráni elkötelezettség. Szili Katalin MSZP-ből való távozásával a nemzeti gondolat képviselete a baloldalon lezártnak tekinthető - tette hozzá.
Kará...
2020-06-03 07:10:55
Koronavírus - Az Európai Parlament a magyar koronavírus törvényről vitázott
... az Európai Néppárt (EPP) szónokaként kijelentette, a vita az európai értékek és alapvető jogi elvek megcsúfolását jelentik, és a régi koncepciós perek idejét idézi.
Aláhúzta, a balliberális oldalon vannak olyanok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy ne támadják újra meg újra, immár havi rendszerességgel Magyarországot, noha az Európai Bizottság nem állapított meg semmilyen...
2020-05-14 17:37:23
Koronavírus - Deutsch: ugyanazok támadják Magyarországot, akik a bevándorláspolitika és a kerítés miatt is táma
... állásfoglalásai szándékos hazugságokat és ténybeli tévedéseket tartalmaztak a koronavírus-törvényről és Magyarországról.
Deutsch Tamás úgy fogalmazott: "az EP bevándorláspárti, balliberális többsége mindezek ellenére ma is egy szánalmas és átlátszó politikai cirkuszt ad elő". És akik a jogállamról "papolnak", még azt sem hagyják, hogy a magyar kormány megszólalhasson az EP-vi...
2020-05-13 19:38:49
Krónika 10. rész (nemzetiségi törvény, napirend után)
... Koloman által elmondottakra azt közölte: a kormány a kistelepüléseket számos formában támogatja, ezekkel a lehetőségekkel a helyiek élnek is, míg Molnár Zsolt szavaira azt felelte, épp a balliberális kormányok alatt burjánzott el az "etnobiznisz".
Mi az a politikai közösség vagyunk, szemben önökkel, akik azoknak, akik tisztességesek, oda szoktuk adni a vagyont, nem pedig elve...
2020-05-07 19:53:07
Krónika 8. rész (klímaváltozás)
... utalva arra, hogy Paks 2 is orosz nukleáris erőmű lesz. Aki az orosz gázt és az orosz atomot támogatja, az nem a magyar függetlenséget támogatja - értékelt.


KDNP: a balliberálisok csak beszélnek a klímavédelemről

A KDNP-s Aradszki András azt mondta: igaz, hogy Magyarországra bármilyen vezetékrendszeren is, de orosz gáz érkezik, ez azonban nem Magyaror...
2020-04-21 19:12:43
Századvég: félre kell tenni a pártpolitikai vitákat!
... egyaránt"ideiglenes, határozott és speciális rendelkezéseket igényel" a végrehajtó hatalomtól.
A Századvég szerint a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy "az immár ideológiailag egységes" balliberális ellenzéki pártok változatlanul a legalapvetőbb együttműködésre sem hajlandóak.
Ahogy 2015-ös migrációs hullám idején, most is hiányozhat a támogatás a házszabálytól va...
2020-03-23 16:52:21
Krónika 5. rész (származási hely)
... látni a kistelepüléseken - mondta. A kormány legalább a zászlajára tűzte a vidék népességmegtartásának kérdését, de semmivel sem tekinthetőek pozitívabbnak a lépéseik, mint a korábbi balliberális kormányoké - közölte a képviselő, aki külön bírálta a rossz minőségű útrendszert.
Hol maradt a közlekedési reform, ami alapvetően fontos, hogy fennmaradjon a vidéki közösségi közleke...
2020-03-10 13:53:05
További alapítók léptek ki Victor Ponta pártjából
...
Döntésüket a távozók egyike, Daniel Constantin első alelnök közölte csütörtökön Facebook-oldalán. A több korábbi balliberális kormányban is miniszterelnök-helyettesi tisztséget betöltő politikus szerint a párt irányt váltott és ők azért távoznak, mert hűek akarnak maradni azokhoz a szociálliberális értékekhez, amelyekre alapozva a Pro Romania megalakult.
A kilépők közöt...
2019-12-19 19:22:10
Fidesz: kórházstopot rendelt el a Fővárosi Közgyűlés
...
A kormánypárti politikus szerint ez azt jelenti, hogy a balliberális képviselők emberek életével játszanak, vagyis egyáltalán nem érdekli őket a budapestiek egészsége. Hozzátette: a kórházépítés megakadályozása felér egy bűncselekménnyel.
A fővárosi közgyűlési többség a múlt heti ülésen nem támogatta azt a módosító javaslatot, amelyet a Fidesz-KDNP nyújtott be a dél-buda...
2019-12-03 16:02:04
Mi Hazánk: "politikusbűnözők" törnek előre Újbudán
... a Gothár Péter rendez...
2019-11-29 12:21:23
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Európai Parlament, Victor Ponta, Fővárosi Közgyűlés, Szili Katalin MSZP-ből, Európai Néppárt, Európai Bizottság, Deutsch Tamás, Molnár Zsolt, KDNP-s Aradszki András, Daniel Constantin, Gothár Péter, trianoni évfordulón, évszázad teljesítményére, magyar koronavírus, kerítés miatt, pártpolitikai vitákat, saját nemzetére, magyar baloldal, nemzet iráni, nemzeti gondolat, baloldalon lezártnak, európai értékek, régi koncepciós, balliberális oldalon, magyar kormány, kistelepüléseket számos, helyiek élnek, balliberális kormányok, orosz gázt, orosz atomot, magyar függetlenséget, balliberálisok csak, végrehajtó hatalomtól, korábbi tapasztalatok, immár ideológiailag, legalapvetőbb együttműködésre, kormány legalább, zászlajára tűzte, korábbi balliberális, rossz minőségű, közlekedési reform, vidéki közösségi, távozók egyike, több korábbi, párt irányt, szociálliberális értékekhez, kilépők közöt, kormánypárti politikus, balliberális képviselők, budapestiek egészsége, kórházépítés megakadályozása, fővárosi közgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.