Belépés
Médiajogi konferencián elemezték a magyarországi helyzetet
... előre, nem váltak valóra, a szolgáltatók befolyásolási kísérletei rendszeresen tapasztalhatók.
Szánthó Miklós, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány elnöke szerint a magyar balliberális média azért frusztrált, mert korábbi véleményformálási monopóliuma megszűnt, a kommunikációs tér kiegyensúlyozottabbá vált, azonban még mindig nem beszélhetünk médiaegyensúlyról.
Bucz...
2019-11-28 22:05:41
Gyurcsány keveri a kártyát, ideológiai hadviselés folyik
... Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, akivel az uniós vitákról és Soros elmaradt magyarországi látogatásáról is beszéltünk.

- A balliberális sajtó az önkormányzati választások óta örvendezik, a HVG egyenesen azt írja, hogy a NER megrogyott. Valóban?

- Sok európai párt szeretne úgy megrogyni, ahogy a Fidesz&#...
2019-11-12 22:00:36
Gulyás: a kormány is támogatja Várhelyi Olivér biztosi jelölését
... hangfelvételekről azt mondta: morálisan elítélendő cselekedetet kormánypárti polgármester számlájára is lehet írni, de korrupciós cselekményekről egyértelműen ellenzéki, különösen budapesti balliberális képviselők vallanak. Kijelentette: a balliberális oldalon "egészen eldurvult belső viszonyok vannak".
A DK követeléséről, miszerint közvetlenül kellene megkapniuk az önkormán...
2019-10-10 20:22:32
A legnagyobb lengyel ellenzéki párt korábbi fő szövetségesei nélkül indul a parlamenti választáson
... tömörülés két korábbi partner, a PSL és az SLD nélkül indul a választáson.
A Polgári Koalíció (KO) tagja a PO mellett egy kisebb, parlamenten kívüli baloldali tömörülés, valamint a balliberális Modern (Nowoczesna) párt, mely nemrégen belső válsága és a létszámcsökkenés nyomán egy parlamenti frakcióvá olvadt össze a PO-val.
A KO, a PSL és az SLD, valamint a szintén parla...
2019-07-18 12:51:30
Új kórokozó a beteg emberiségnek!
... frappáns választ adott erre a ,,lehetőségre": ,,irtsa csak a doktor úr a saját fajtáját, ne az enyémet!"

Aligha kell attól tartanom, hogy a hölgyet a balliberális közvélemény előtt rasszista hírbe keverem, hiszen az ő számukra rasszista csak fehér bőrszínű ember lehet. Azt viszont remélem, hogy a fehér rasszból is minél többen fogják követendő péld...
2019-03-27 20:30:02
Kovács Zoltán: nyolc éve folyik dezinformációs kampány Magyarország ellen
... politikai üzeneteknek, amelyekről azt gondolják, hogy a nyugat-európai többséget képviselik.
Ez nem így van, egyre tágabbra nyílik az az olló, amely a nyugati véleményformálók, a balliberális politikusok és az újságírószakma valamint "a valóságról józan módon gondolkodó fogyasztók" között van - mondta.
Kovács Zoltán szerint már nem lehet sokáig tartani ezt a növekvő szak...
2019-02-19 19:22:22
Gulyás: kizárólag a kormánypártok akadályozhatják meg a kényszerbetelepítést
... tisztség megszerzése után miként próbál majd parlamenti többséget teremteni. "Mi szerencsétlennek tartanánk, ha a Néppárt listavezetője idő előtt elköteleződne egy bevándorláspárti, zöld, balliberális irányba" - fogalmazott. Aláhúzta azonban, "bár Manfred Weber nyilatkozatait hallva fennáll ennek a veszélye, de őt régebbről ismerve bízunk abban, hogy saját jövője mellett az Európa...
2019-02-14 10:11:41
Orbán összezúzta Bolgár György hazugságait
... számára nagyon is kedvező tényeken semmit nem változtat. Megvan ennek a diszkrét bája, hogy éppen egy francia libertárius cég veri képen a magyarországi sajtódiktatúráról ordítozó hazai balliberális médiumokat, benne személyesen Bolgár Györgyöt.

Mi több, ehhez a kutatási eredményhez Bolgár György rendszeres, továbbra is szabadon megjelenő félretájékoztatása is nyilvá...
2018-12-26 14:30:24
Médianéző: a magyar médiapiac balliberális túlsúlyán az új médiaholding nem változtat
... nem.
"Minden ezzel ellentétes vélekedés, tévhír és manipulációs kísérlet dacára kijelenthető és bizonyítható, hogy a médiapiacon - a közszolgálati médiumokat nem számolva - továbbra is balliberális, Magyarország kormányával szemben szinte kizárólagosan kritikus médiatermékek túlsúlya érvényesül" - fogalmaztak.
Mint írták, ha pusztán az új médiaholding potenciális közönsé...
2018-12-04 13:01:43
Lengyel helyhatósági választások - Összesített eredmények: a vajdaságokban a kormánypárt szerezte meg a legtöbb
... ellenzéki Lengyel Parasztpárt (PSL) 70 mandátumot szerzett. A Független Önkormányzatok nevű, a PO-val együttműködő szövetség 15 mandátumra, a Demokratikus Baloldali Szövetség (SLD) és a balliberális törpepártok koalíciója pedig 11 mandátumra tett szert.
A mandátumok vajdaságonkénti megosztása azt mutatja, hogy a PiS hat vajdaságban szerzett önálló többséget, további három vaj...
2018-10-25 09:31:20
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: Várhelyi Olivér, Kovács Zoltán, Bolgár György, Szánthó Miklós, Közép-Európai Sajtó, Média Alapítvány, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Polgári Koalíció, Manfred Weber, Bolgár Györgyöt, Lengyel Parasztpárt, Független Önkormányzatok, Demokratikus Baloldali Szövetség, magyarországi helyzetet, legnagyobb lengyel, parlamenti választáson, beteg emberiségnek, kormánypártok akadályozhatják, magyar médiapiac, kormánypárt szerezte, szolgáltatók befolyásolási, magyar balliberális, uniós vitákról, balliberális sajtó, önkormányzati választások, balliberális oldalon, balliberális Modern, létszámcsökkenés nyomán, parlamenti frakcióvá, szintén parla, saját fajtáját, balliberális közvélemény, fehér rasszból, nyugat-európai többséget, nyugati véleményformálók, balliberális politikusok, újságírószakma valamint, valóságról józan, növekvő szak, diszkrét bája, francia libertárius, magyarországi sajtódiktatúráról, kutatási eredményhez, közszolgálati médiumokat, balliberális törpepártok,
© 2013 TVN.HU Kft.