Belépés
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... és egykori munkásőr is szerepel aközött a tizenhárom baloldali gazdasági-politikai szereplő között, akik hatalmas vagyon felett rendelkeznek az Origo listája szerint.

A balliberális álhírgyártó propaganda csak Mészárosról beszél, a vörös bárókról nem. Hiánypótló cikk következik.


Az Önök emberei, a vörösbárók is kapnak támogatást. Nem az alapjá...
2020-07-04 22:00:11
Kovács Zoltán: saját országában keressen szörnyeket a német ZDF!
...
Kovács Zoltán a Facebookon közzétett bejegyzésében kifejtette, péntek este a "már múltkor is emlegetett, német balliberális, magát közszolgálatinak valló ZDF-csatorna Heute Show című adásában Orbán Viktor miniszterelnököt Hannibal Lecterként ábrázolták".
Hangsúlyozta, "ezek a megnyilvánulások rendkívül szánalmasak és mutatják, hogy milyen is a haladó-független-objektív-...
2020-05-02 17:41:55
Koronavírus - Alapjogokért Központ: nem megalapozottak az uniós kritikák a magyar intézkedések kapcsán
... kategóriába esik.
Elmondta azt is, az elmúlt tíz évben má...
2020-04-20 09:31:12
Alapjogokért Központ: fake news, amit a balliberális ellenzék és az ngo-k állítanak a veszélyhelyzetről
... Országgyűlés munkáját a koronavírus-törvénnyel; "a parlamenti kontroll teljes mértékben adott" - mutatott rá. Szánthó Miklós összegzésként úgy fogalmazott: "fake news, amit a magyarországi balliberális ellenzék és ngo-k és azok információi nyomán a nemzetközi sajtó állít a veszélyhelyzet kapcsán".
Kovács István, a központ stratégiai igazgatója arról beszélt, minden ország a ...
2020-04-08 17:03:05
Uniós biztos: a magyar kormány intézkedései indokolttá teszik a 7-es cikk szerinti eljárás folytatását
... tudomány és az oktatás világa, a szólásszabadság él és virul, és kifejezetten sokszínű a sajtó" - fogalmazott.
Ki kell mondani világosan: Magyarországnak politikai vitája van a balliberális erőkkel. Ez a politikai vita Európa jövőjéről szól, a nemzetállamok önállóságáról, a bevándorlásról és az európai keresztény kultúra védelméről. A baloldal visszaél a jogállamiság fogalmáv...
2020-01-15 20:22:39
Médiajogi konferencián elemezték a magyarországi helyzetet
... előre, nem váltak valóra, a szolgáltatók befolyásolási kísérletei rendszeresen tapasztalhatók.
Szánthó Miklós, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány elnöke szerint a magyar balliberális média azért frusztrált, mert korábbi véleményformálási monopóliuma megszűnt, a kommunikációs tér kiegyensúlyozottabbá vált, azonban még mindig nem beszélhetünk médiaegyensúlyról.
Bucz...
2019-11-28 22:05:41
Gyurcsány keveri a kártyát, ideológiai hadviselés folyik
... Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, akivel az uniós vitákról és Soros elmaradt magyarországi látogatásáról is beszéltünk.

- A balliberális sajtó az önkormányzati választások óta örvendezik, a HVG egyenesen azt írja, hogy a NER megrogyott. Valóban?

- Sok európai párt szeretne úgy megrogyni, ahogy a Fidesz&#...
2019-11-12 22:00:36
Gulyás: a kormány is támogatja Várhelyi Olivér biztosi jelölését
... hangfelvételekről azt mondta: morálisan elítélendő cselekedetet kormánypárti polgármester számlájára is lehet írni, de korrupciós cselekményekről egyértelműen ellenzéki, különösen budapesti balliberális képviselők vallanak. Kijelentette: a balliberális oldalon "egészen eldurvult belső viszonyok vannak".
A DK követeléséről, miszerint közvetlenül kellene megkapniuk az önkormán...
2019-10-10 20:22:32
A legnagyobb lengyel ellenzéki párt korábbi fő szövetségesei nélkül indul a parlamenti választáson
... tömörülés két korábbi partner, a PSL és az SLD nélkül indul a választáson.
A Polgári Koalíció (KO) tagja a PO mellett egy kisebb, parlamenten kívüli baloldali tömörülés, valamint a balliberális Modern (Nowoczesna) párt, mely nemrégen belső válsága és a létszámcsökkenés nyomán egy parlamenti frakcióvá olvadt össze a PO-val.
A KO, a PSL és az SLD, valamint a szintén parla...
2019-07-18 12:51:30
Új kórokozó a beteg emberiségnek!
... frappáns választ adott erre a ,,lehetőségre": ,,irtsa csak a doktor úr a saját fajtáját, ne az enyémet!"

Aligha kell attól tartanom, hogy a hölgyet a balliberális közvélemény előtt rasszista hírbe keverem, hiszen az ő számukra rasszista csak fehér bőrszínű ember lehet. Azt viszont remélem, hogy a fehér rasszból is minél többen fogják követendő péld...
2019-03-27 20:30:02
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Kovács Zoltán, Alapjogokért Központ, Várhelyi Olivér, ZDF-csatorna Heute Show, Orbán Viktor, Hannibal Lecterként, Szánthó Miklós, Kovács István, Közép-Európai Sajtó, Média Alapítvány, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Polgári Koalíció, uniós kritikák, magyar intézkedések, balliberális ellenzék, ngo-k állítanak, magyar kormány, 7-es cikk, magyarországi helyzetet, legnagyobb lengyel, parlamenti választáson, beteg emberiségnek, tizenhárom baloldali, balliberális álhírgyártó, vörös bárókról, megnyilvánulások rendkívül, parlamenti kontroll, magyarországi balliberális, nemzetközi sajtó, veszélyhelyzet kapcsán, központ stratégiai, oktatás világa, balliberális erőkkel, politikai vita, nemzetállamok önállóságáról, európai keresztény, baloldal visszaél, jogállamiság fogalmáv, szolgáltatók befolyásolási, magyar balliberális, uniós vitákról, balliberális sajtó, önkormányzati választások, balliberális oldalon, balliberális Modern, létszámcsökkenés nyomán, parlamenti frakcióvá, szintén parla,
© 2013 TVN.HU Kft.