Belépés
Kásler: a roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást
... akarja tenni a világon élő embereket - fűzte hozzá. "Nem veszik észre, hogy az egyenlőség alapja nem a liberalizmusban van, hanem a Bibliában kell keresni" - fogalmazott Kásler Miklós.
Balog Zoltán romaügyekért felelős miniszterelnöki biztos azt hangsúlyozta: Európában elsőként Magyarország vállalta fel a romaügyet, amelynek eredménye lett az európai roma keretstratégia megal...
2018-12-10 16:41:51
Adventi hangversennyel folytatódik a martonvásári kamarakoncert-sorozat
... műsorszámok között Windháger Ákos művelődéstörténész mesél érdekességeket a zeneszerzőkről és a korabeli karácsonyi szokásokról - közölték a szervezők az MTI-vel.
A műsorban közreműködik Balog Evelin, Ittzés Zsuzsanna, Menyhárt Zsuzsanna és Gjorgjevic Dóra (fuvola), Dallos Erika (zongora) és Zemlényi Eszter (ének).
A martonvásári Brunszvik-kastély és a körülötte elterü...
2018-12-09 12:21:21
Gulyás: az EU-val folytatott migrációs küzdelem a szuverenitásért folyt
... Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke kijelentette: a hatóság által védett két alkotmányos jog jogállami konstrukciójával szemben semmiféle kifogást nem lehet emelni.
Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, immár tíz éve tartják meg a témában a konferenciájukat.
A tanácskozást a Polgári Magyarországért Alapít...
2018-12-06 19:37:49
Miniszterelnökségi államtitkár: az EU-ban közös döntéseket kell hozni
... Pieper gdanski főkonzul úgy vélekedett, hogy az Európai Unió különleges értéket képvisel, és az egyetlen lehetséges alternatíva a béke, a szabadság és a demokrácia megőrzése érdekében.
Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke a fejlődő országok segítésének lehetőségeiről szóló kerekasztal-beszélgetésen azt mondta, külön államtitkárságot alakult az üldözött ke...
2018-12-04 21:15:13
Szép napot mindenkinek!


BOTRÁNY! BALOG ZOLTÁN MINISZTER MOSTANI KIJELENTÉSE NEM CSAK A NYUGDÍJASOKNÁL VERTE KI A BIZTOSÍTÉKOT! "HA TEHETNÉM ÉN IS 72 ÉVES KOROMIG DOLGOZNÉK MERT.." -LEGYEN KEDVES OSSZA MÁR MEG, AKI SZERINT IS FELHÁBORÍTÓ AMIT MONDOTT!

A tegnapi hivatalos frakció gyűlés többek között a 2019-...
2018-12-04 09:36:29
Kásler: a gyógyszerészet területén komoly hagyományai vannak Magyarországnak
... megállapodás lehetőséget teremt a stratégiai célok megvalósítására, v...
2018-11-30 17:31:27
Németh Zsolt: négy magyar párt lett tagja a kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat tömörítő CDI-nek
... végrehajtó bizottsága és közgyűlése évi rendes ülésén vesz részt az afrikai Zöld-foki szigeteken.
A delegáció tagja Németh Zsolt mellett, Novák Katalin államtitkár, a Fidesz alelnöke és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke.
Németh Zsolt szólt arról, hogy külön megbeszélést folytattak a szervezet főtitkárával. A szervezet az elk...
2018-11-27 13:49:31
Pazar szereposztással állítják színpadra a Don Juant jövő nyáron az Újszegedi Szabadtéri Színpadon
... játszott...
2018-11-22 15:09:07
Balog Zoltán: a kommunizmus áldozatainak története nem privát kelet-európai ügy
...
A Gulág Alapítvány Szabadság helyett erőszak - Magyar női sorsok 1944-1945-ben címmel megrendezett konferenciáján Balog Zoltán arról beszélt: míg a náci rémtettekről mindenki úgy gondolja - nagyon helyesen -, hogy közös európai bűn, és az egész világ felelőssége, hogy ne ismétlődhessenek meg, addig a kommunizmus bűneit Nyugat-Európa privát kelet-európai történetnek tartja, am...
2018-11-20 13:06:09
Fidesz: a néppárt kongresszusa a kereszténydemokrácia győzelmével érhet véget
... magyar delegációt Orbán Viktor miniszterelnök vezeti és tagja a többi között Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal Miniszterelnöki...
2018-11-07 12:42:36
1 2 3 .............327 328 .......490 491 .......653 654 655 
Címkék: Németh Zsolt, Újszegedi Szabadtéri Színpadon, Balog Zoltán, Kásler Miklós, Windháger Ákos, Balog Evelin, Ittzés Zsuzsanna, Menyhárt Zsuzsanna, Gjorgjevic Dóra, Dallos Erika, Zemlényi Eszter, Nemzeti Adatvédelmi, Információszabadság Hatóság, Polgári Magyarországért Alapítvány, Polgári Magyarországért Alapít, Európai Unió, BALOG ZOLTÁN MINISZTER MOSTANI KIJELENTÉSE NEM CSAK NYUGDÍJASOKNÁL VERTE KI BIZTOSÍTÉKOT, TEHETNÉM ÉN IS, ÉVES KOROMIG DOLGOZNÉK MERT, KEDVES OSSZA MÁR MEG, SZERINT IS FELHÁBORÍTÓ AMIT MONDOTT, Novák Katalin, Gulág Alapítvány Szabadság, Orbán Viktor, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Rogán Antal Miniszterelnöki, magyar kultúra, szuverenitásért folyt, gyógyszerészet területén, kommunizmus áldozatainak, néppárt kongresszusa, egyenlőség alapja, európai roma, korabeli karácsonyi, műsorban közreműködik, martonvásári Brunszvik-kastély, körülötte elterü, hatóság által, egyetlen lehetséges, demokrácia megőrzése, fejlődő országok, tegnapi hivatalos, stratégiai célok,
© 2013 TVN.HU Kft.