Belépés
Prima Primissima - Nyilvánosságra hozták az idei jelölteket
... Prima Primissima díjakat, amelyre tavaly óta határon túli magánszemélyek, illetve alkotóközösségek is jelölést kaphatnak - olvasható a díjat gondozó és finanszírozó OTP Bank keddi közleményében.
A Prima Primissima díj küldetése a kezdetektől fogva a magyar kultúra művelésének és ápolásának elismerése, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselőinek kitüntetése.
A k...
2018-09-18 17:21:35
Az MNB összesen 50 milliárd forint értékben kötött monetáris politikai célú kamatcsere ügyleteket
... jegyzésekhez képest történik, így a piaci árak változásával a tendereken meghirdetett kamatok a monetáris tanács által előre meghatározott keretek között módosulhatnak - olvasható a jegybank közleményében.
A jegybank monetáris tanácsa 2017. november 21-én két nemkonvencionális eszköz bevezetéséről döntött, amelyek a monetáris politikai eszköztár szerves részét képezik: ezek a...
2018-09-13 18:22:30
Draghi: az EKB az év végén kivezeti az eszközvásárlási programot
... mindenesetre addig, ameddig szükséges annak a biztosításához, hogy az infláció középtávon továbbra is tartósan a 2 százalék alatti, de ahhoz közeli szintek felé tartson.
Az EKB közleményében bejelentette: a kormányzótanács szeptember végéig a jelenlegi 30 milliárd eurós havi ütemben folytatja a nettó eszközvásárlást. Októbertől pedig a nettó eszközvásárlás havi ütemét az idei...
2018-09-13 15:42:55
Nem módosította alapkamatát a Bank of England
... várakozása az, hogy a Bank of England a brit EU-tagság jövő márciusban esedékes megszűnéséig (Brexit) nem hajt végre újabb kamatemelést.
A jegybank monetáris tanácsának csütörtöki közleményében szerepel is olyan közvetett utalás, amely alátámasztani látszik ezt a várakozást.
A kommüniké szerint a brit gazdaság kilátásait jelentősen befolyásolhatják a háztartások, az üzle...
2018-09-13 14:42:21
Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten
... ellenállási szintet.
Az elemzésben kiemelik, hogy a Fitch Ratings augusztus 31-én megerősítette Magyarország BBB- adósbesorolását, és a hozzá rendelt pozitív kilátást. A hitelminősítő közleményében egyebek mellett azt írta, hogy a magyar gazdaság mutatói erőteljesek, ugyanakkor a külső nettó adósságráta még mindig magasabb az optimálisnál (tavaly év végére a GDP 18,6 százalé...
2018-09-09 07:04:07
Az ING-t 775 millió euróra büntették Hollandiában pénzmosási ügyek miatt
... tranzakciókat.
"A pénzügyi szolgáltató nem akadályozta meg, hogy ügyfelei hollandiai számláit több százmillió euró tisztára mosására használják fel 2010 és 2016 között" - írták a vádhatóság közleményében. "Az ügyfelek éveken át lényegében zavartalanul használhatták bűnözői tevékenységre ING-bankszámláikat" - emelték ki.
A felek közötti megállapodás értelmében a bírság ös...
2018-09-04 22:00:30
Magyarország részt vesz a Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bank tőkeemelésében
... E...
2018-09-03 18:52:11
Az MNB piacfelügyeleti eljárást indított az Értékbox Kft. ellen
...
Az MNB csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, a társaság az első adatok szerint nagy valószínűséggel a már korábban jegybanki tiltással és 128 millió forint bírsággal sújtott Széfbank Kft. tevékenységét folytatja.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hivatalból piacfelügyeleti eljárást indított a budapesti Értékbox Értékmegőrző és Szolgáltató Kft. - korábbi ne...
2018-08-02 10:51:08
Devizapiac - Gyengült szerdán a forint
... január elején elért 327 forintos eurójegyzés óta. Az árfolyam jelentősen erősödött azután, hogy a Nemzeti Bank az inflációs célról és a monetáris politikáról kedd délután kiadott közleményében jelezte, a monetáris politika 5-8 negyedéves horizontján a jelenlegi laza monetáris kondíciók már nem tudnak fennmaradni.
A forint gyengült a dollárral és a svájci frankkal szemben is: ...
2018-06-20 19:02:39
Mastercard: egyre népszerűbb a mobilfizetés Magyarországon
... Budapest Bank, a Gránit Bank, a K&H Bank, az MKB Bank és az OTP Bank mobiltárcái teszik lehetővé az ügyfeleknek, hogy kártya helyett mobiljukat érintsék a terminálhoz.
A Mastercard közleményében hangsúlyozta, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a digitális vásárlás minden területén magas szintű biztonságot teremtsenek a felhasználók számára. Ezért vezették be az MDES (M...
2018-06-20 16:02:03
1 2 3 4 5 ...............55 56 .........83 84 ........109 110 111 
Címkék: Prima Primissima, Nemzetközi Újjáépítési, Fejlesztési Bank, Értékbox Kft, Fitch Ratings, Magyarország BBB-, Széfbank Kft, Magyar Nemzeti Bank, Értékbox Értékmegőrző, Szolgáltató Kft, Nemzeti Bank, Budapest Bank, Gránit Bank, idei jelölteket, eszközvásárlási programot, mobilfizetés Magyarországon, díjat gondozó, kezdetektől fogva, magyar kultúra, sport jeles, piaci árak, tendereken meghirdetett, monetáris tanács, jegybank közleményében, jegybank monetáris, monetáris politikai, infláció középtávon, kormányzótanács szeptember, nettó eszközvásárlást, nettó eszközvásárlás, brit EU-tagság, kommüniké szerint, brit gazdaság, elemzésben kiemelik, hozzá rendelt, hitelminősítő közleményében, magyar gazdaság, külső nettó, pénzügyi szolgáltató, vádhatóság közleményében, ügyfelek éveken, felek közötti, első adatok, budapesti Értékbox, árfolyam jelentősen, inflációs célról, monetáris politikáról, monetáris politika, jelenlegi laza, forint gyengült, svájci frankkal, digitális vásárlás, felhasználók számára,
© 2013 TVN.HU Kft.