Belépés
A békesség szigete - a békességről
... testben Istennel a kereszt által, miután megölte az ellenségeskedést önmagában." Minél távolabb vagyunk Istentől, kapcsolataink annál inkább szétzilálódnak. Ha meg akarod erősíteni kapcsolataidat másokkal - akár házastársaddal vagy gyermekeiddel -, erősítsd meg a kapcsolatod Istennel. Összeszedettebb leszel.

Hosszan tartó békességben akkor tudsz lenni másokk...
2019-10-03 18:18:19
Nehéz időkben az a legfontosabb, ami benned történik
... akkora nagy volt.

Amikor viharba kerülsz és a stressz kezd elhatalmasodni rajtad, hajlamos vagy elhanyagolni és kidobni jobb időkben egyébként nagyon fontos értékeidet és kapcsolataidat. Azt mondod, ,,Lemondok a házasságomról!", ,,Lemondok arról az álmomról, hogy főiskolára menjek."

Isten azt mondja, ,,Maradj a hajóban!". Például me...
2017-09-29 15:31:25
Úgy szeress másokat, ahogy Isten szeret téged
... jelenti, hogy rá tudsz úgy nézni valakire, hogy elmondhatod: "Bármivel is bántasz meg, én akkor is szeretni foglak".

Ima

Ha szeretnéd ma átformálni a kapcsolataidat, hívlak, hogy mondd el ezt az imát Istennek:

"Drága Istenem, bevallom, hogy nincsenek rendben a kapcsolataim. Bonyolultak, töredezettek és gyakran megelégszem a kevésbé jóval is....
2015-01-30 12:08:23
Úgy szeress másokat, ahogy Isten szeret téged
... jelenti, hogy rá tudsz úgy nézni valakire, hogy elmondhatod: “Bármivel is bántasz meg, én akkor is szeretni foglak".

Ima

Ha szeretnéd ma átformálni a kapcsolataidat, hívlak, hogy mondd el ezt az imát Istennek: “Drága Istenem, bevallom, hogy nincsenek rendben a kapcsolataim. Bonyolultak, töredezettek és gyakran megelégszem a kevésbé jóval is....
2015-01-30 09:13:51
szeretettel
... megnyilvánulásokért, kezedbe került a kulcs e hatások áthangolására.

Te már nem hivatkozhatsz a csillagok benned dúló háborújára, mert neked a csillagok fölött kell megoldanod emberi kapcsolataidat.

A hermetikus karakterológia és szimbológia egy-egy determinált jellem felismerését, tehetetlen, erőtlen nyomorékságának megértését követeli és azt sem tűri el, ho...
2013-10-09 13:28:48
Piszkozat
... a testet. Gyűlölet, kétségbeesés.

Rákos daganat: Elfolytott harag, bánat

Reuma - Tehetetlenségérzet, szeretethiány, keserűség, neheztelés.Önmagad és kapcsolataidat nem tudod elfogadni.

Rekedtes hang: ha csak a torkodból képzed a hangod, nem adod ki teljesen magad, titkolózol a környezeted előtt.

Ritmus: univerzális rend, ...
2013-02-07 10:13:27
szeretettel
... megnyilvánulásokért, kezedbe került a kulcs e hatások áthangolására.

Te már nem hivatkozhatsz a csillagok benned dúló háborújára, mert neked a csillagok fölött kell megoldanod emberi kapcsolataidat.

A hermetikus karakterológia és szimbológia egy-egy determinált jellem felismerését, tehetetlen, erőtlen nyomorékságának megértését követeli és azt sem tűri el, ho...
2012-04-18 05:37:28
SENKI sem ISMERI ÖNMAGÁT
... azzá lesz szinte, / Oszlik gyanú, megenyhül bánat; / Oly váratlan jöhet halálunk, / S ha egymástól haraggal válunk, / A sírnál késő a bocsánat!"

Vizsgáld felül emberi kapcsolataidat! Ne halogasd sokáig a megbocsátást, nehogy késő legyen, mert akkor fog fájni igazán! (Katona Béla)

...
2011-05-17 11:30:01
Nincs Cím
Idézetgyűjtemény
*** *** ***

TARTALOM
Többektől 11
Popper Péter gyűjtéséből 82
KÍNAI UNIVERZISTÁK 1 - 40 82
ZSIDÓ-KERESZTÉNY SZERZŐK 41 - 60 87
BUDDHA ÉS KÖVETŐI 61 - 75 90
MODERN EZOTERIKUSOK 76 - 100 92
Hamvas Béla gyűjtéséből 95
ŐSKOR ÉS KELET 95
TABULA SMARAGDINA 95
PTAH HOTEP MOND...
2011-02-10 16:09:30
Angyallexikon
... értendő, hogy mindent adj föl, hagyd el a családodat, és csatlakozz a hajléktalanokhoz. Örülj annak, amid van és használd, de ne engedd, hogy az birtokoljon téged. Emeld új szintre kapcsolataidat azokkal, akiket szeretsz és akikkel törődsz. Ami igazán jó neked, az nekik is jó.
Ha megtanulod az igazi odaadást, eltölt majd az örök szeretet, amely után epekedsz, és át meg átjár...
2008-10-22 10:15:51
1 2 
Címkék: ISMERI ÖNMAGÁT, Nincs Cím, Drága Istenem, Katona Béla, Popper Péter, KÍNAI UNIVERZISTÁK, ZSIDÓ-KERESZTÉNY SZERZŐK, BUDDHA ÉS KÖVETŐI, MODERN EZOTERIKUSOK, Hamvas Béla, ŐSKOR ÉS KELET 95, TABULA SMARAGDINA 95, PTAH HOTEP MOND, békesség szigete, kereszt által, ellenségeskedést önmagában, kapcsolatod Istennel, stressz kezd, imát Istennek, kevésbé jóval, csillagok benned, csillagok fölött, hermetikus karakterológia, torkodból képzed, környezeted előtt, sírnál késő, birtokoljon téged, igazi odaadást, örök szeretet, ellenségeskedést, idézetgyűjtemény, hajléktalanokhoz, nyomorékságának, összeszedettebb, házastársaddal, kapcsolataidat, szétzilálódnak, elhatalmasodni, karakterológia, hivatkozhatsz, kapcsolataink, gyermekeiddel, angyallexikon, szeretethiány, házasságomról, áthangolására, töredezettek, legfontosabb, elhanyagolni, kapcsolataim, felismerését, kétségbeesés, ezoterikusok, megbocsátást, univerzisták, determinált, gyűjtéséből, bonyolultak, békességről, szeretettel, elmondhatod, békességben, szimbológia, megelégszem,
© 2013 TVN.HU Kft.