Belépés
Mosolygós kajszis
... "krémet".
5. A tojásfehérjéket a cukorral felverjük.
6. A tészta tetejét megkenjük egy kis meggylekvárral, és a tojásfehérjehabbal.
7. A tetejére rakjuk a félbevágott kajszibarackokat, tetejükkel felfelé. A magok helyét egy kis habbal töltjük. Ha szépen egymás mellé pakoljuk, klasszul lehet majd szeletelni, mert gyakorlatilag csak kocka alakban körbe kell v...
2010-06-12 15:49:12
x
... màsik felèt. Az olajat, csilit, sòt, cukrot, cuminòt osszekeverem, ezzel locsolgatom a kockàkat. 3-4 perccel a befejezès elott a lemosott, kimagozott barackokat pàlcàra hùzva, ugyanezzel a szòsszal locsolgatva szintèn grillezem.
#836
2009. július 1. 08:35
Válaszolj!
Üzenet törl...
2010-06-10 12:24:24
Barackok
... fölött, 3 egész tojással és 6 dkg cukorral krémmé főzzünk. Adjuk hozzá a kivájt félgömbök közepét, rumot és egy púpos evőkanál baracklekvárt. Színezzük meg kakaóporral. Töltsük be a barackokat és illesszük össze.

A színezéshez a piros és a zöld ételfestéket egy kevés langyos vízben feloldjuk és ecsettel fessük be a barackok egyik oldalát először pirosra, majd forgassuk ...
2010-06-08 17:40:31
Őszibarackos pezsgős torta
... félreteszünk, a többit hozzáadjuk a pezsgős krémhez.
4. Az egyik habtejszínt felverjük habnak és azt is pezsgős krémbe keverjük. Kb. 5 percre a hűtőbe tesszük szilárdulni.
5. A barackokat lecsepegtetjük, a levét félretesszük. 3 fél őszibarackot összetörünk villával és az előzőleg félretett 3 evőkanálnyi feloldott zselatinnal összekeverjük.
6. A kihűlt torta...
2010-05-31 19:17:22
Finomságok
... porcukor
* 1 ek. baracklekvár
* fél tk rumaroma/rum

A csokibevonathoz:

* 15 dkg ét tortabevonó/étcsoki
* 1 tk olaj

Elkészítés:
1. A barackokat meglocsoljuk az alkohollal és a vízzel és állni hagyjuk kb. 1 órán át.

2. Késes aprítóval, kávédarálóval, vagy ami van, jól szétaprítjuk az aszalt barackokat, majd hozzáadjuk a...
2010-05-25 17:57:05
Mikrohullámú szakácskönyv
...


Mikrohullámú szakácskönyv

Figyelmeztetések a túlzott mikrohullámú energiának való kitevés elkerülésére

a. Ne próbálja meg mûködtetni a sütőt nyitott ajtóval, mivel ekkor káros mikrohullámú energiának teszi ki magát. Fontos, hogy ne piszkálja a biztonsági zárat.
b. Ne helyezzen be semmilyen tárgyat a sütő eleje és az ajtó ...
2010-05-23 22:39:27
Recept
... leturmixoljuk, üvegtálba öntjük, hozzáadjuk az ízesítőket és a tejet. Alaposan elkeverjük, kóstoljuk, ízlés szerint cukrozzuk, ha sűrűnek találjuk, tej adható még hozzá. A le nem turmixolt barackokat ízlésesen felszeleteljük és belevegyítjük. Hűtve tálaljuk.

Desszert

"Egzotikus gyümölcsrizs házi málnaszörppel"


Hozzávalók:

15 dkg ri...
2010-05-23 08:59:05
muffinokNagyMarikától
... kardamom , 2 dl cukor, 1 dl barnacukor,4 tojás, 10 dkg olvasztott margarin, 2 dl joghurt, 3 evőkanál narancs koncentrátum

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A barackokat apróra vágjuk, és összekeverjük a szárazanyagokkal. A tojásokat a cukorral, margarinnal es a joghurttal összeverjük elektromos habverővel. Belekeverjük a többi hozzávalót, a formákba kana...
2010-05-17 23:39:04
Édes MUFFINOK
... kardamom , 2 dl cukor, 1 dl barnacukor,4 tojás, 10 dkg olvasztott margarin, 2 dl joghurt, 3 evőkanál narancs koncentrátum

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A barackokat apróra vágjuk, és összekeverjük a szárazanyagokkal. A tojásokat a cukorral, margarinnal es a joghurttal összeverjük elektromos habverővel. Belekeverjük a többi hozzávalót, a formákba k...
2010-05-17 20:41:50
Sárgabarack
... Fajtától függően halványsárga, narancsos, pirosas színű lehet, vékony, bársonyos héjú, lédús gyümölcs. Erősen antioxidáns hatású. Vásárláskor ügyeljünk arra, hogy hibátlan, sima héjú barackokat válasszunk. Utóérő fajta.
Gyümölcse nyersen fogyasztva vagy gyümölcslének facsarva is használható. Aszalva, hasonlóan a szilvához, minden ásványi anyag- és vitamintartalmát megőrzi....
2010-05-14 22:39:44
1 2 3 ........30 31 ....45 46 47 48 ....60 61 62 
Címkék: Édes MUFFINOK, cukorral felverjük, tészta tetejét, tetejére rakjuk, félbevágott kajszibarackokat, magok helyét, kivájt félgömbök, púpos evőkanál, zöld ételfestéket, kevés langyos, barackok egyik, többit hozzáadjuk, pezsgős krémhez, egyik habtejszínt, hűtőbe tesszük, barackokat lecsepegtetjük, levét félretesszük, előzőleg félretett, kihűlt torta, barackokat meglocsoljuk, aszalt barackokat, túlzott mikrohullámú, biztonsági zárat, sütőt előmelegítjük, barackokat apróra, joghurttal összeverjük, többi hozzávalót, formákba kana, szárazanyagokkal, vitamintartalmát, kajszibarackokat, figyelmeztetések, tojásfehérjéket, csokibevonathoz, felszeleteljük, lecsepegtetjük, meggylekvárral, előmelegítjük, kávédarálóval, málnaszörppel, összekeverjük, gyakorlatilag, gyümölcslének, baracklekvárt, leturmixoljuk, belevegyítjük, mikrohullámú, koncentrátum, őszibarackos, gyümölcsrizs, baracklekvár, szétaprítjuk, meglocsoljuk, elkerülésére, belekeverjük, szakácskönyv, osszekeverem, halványsárga, ételfestéket, őszibarackot, félreteszünk,
© 2013 TVN.HU Kft.