Belépés
Férfi kézilabda EHF Kupa - Távozott a Csurgó ellenfelének vezetőedzője
... kupapárharc első felvonására szombat...
2019-10-04 16:12:46
Palkovics: a thyssenkruppal új időszámítás kezdődik Pécsen
... gyártás, mind a kutatás-fejlesztés területén. Kitért rá: a zalaegerszegi autonóm jármű tesztpálya specifikációinak alkalmazásában a cég erőteljesen vesz részt.
A pécsi gyár és a hasonló baranyai egységek sikerében, mondta a miniszter, fontos szerepet játszik majd a szakképzési rendszer fejlesztése, és a Pécsi Tudományegyetem műszaki képzéseinek erősítése.
A mostanihoz ha...
2019-10-02 15:02:22
Önkormányzat 2019 - Kövér: a választás tétje a fiatalok jövője
...
Kövér László a baranyai városban rendezett lakossági fórumon azt mondta: Magyarország a településekkel együtt felfelé ívelő korszakban van, ennek folytatásához pedig együttműködés kell a polgármesterek és a kormány között. A választóknak azt kell mérlegelniük - folytatta -, megéri-e, érzelmeik alapján döntve, olyanok kezébe adni településüket, akik politikai háború csatájakén...
2019-09-16 22:52:54
Animációs alkotás nyerte a Hét Domb Filmfesztivál fődíját
... tárgynyereményben részesültek a szobor és az oklevél mellett.
A szeptember 9. és 15. között zajló seregszemlére csaknem 200 művet neveztek, hét napja alatt mintegy száz filmet vetítettek a baranyai városban. A fesztivál versenyprogramjába 58 alkotást válogattak be.
Az ingyenes vetítések mellett több kísérőprogram is várta az érdeklődőket: koncertek, kiállítások színesí...
2019-09-15 19:39:35
Közel félmilliárd forintból munkásszállót alakítanak ki Pécsen
... fejlődésének köszönhető. Hozzátette, hogy az adatok szerint nőtt a távolabbról érkező munkavállalók száma a megyében és Pécsen, nekik épül a beruházás.
Őri László (Fidesz-KDNP), a baranyai megyeszékhely alpolgármestere azt mondta, a tervezett háromszintes, 1100 négyzetméteres alapterületű munkásszálló az önkormányzat saját tulajdonú több mint 6000 négyzetméteres telkén valós...
2019-09-11 12:43:31
Elfeledett opera újkori bemutatóját tartják Pécsen
... közleményében írja, a barokk opera az elmúlt évszázadokban méltatlanul feledésbe merült, szeptember 21-én négy világhírű szoprán, a Purcell kórus és az Orfeo Zenekar közreműködésében hangzik fel a baranyai megyeszékhelyen.
Az előadás modern kiadását - amelyről ezúttal lemezfelvétel is készül - kifejezetten erre az alkalomra készítette a kéziratból a Versailles-i Barokk Zenei...
2019-09-09 13:01:33
Hétfőn kezdődik a Hét Domb Filmfesztivál Komlón
...
Mint mondta, a baranyai városban harmadik alkalommal megszervezett fesztivál versenyprogramjába ötvennyolc alkotást válogattak be a csaknem kétszáz nevezés közül; az alkotásokat ingyenesen tekintheti meg a közönség.
A dokumentumfilm, animáció, kisjátékfilm, ismeretterjesztő- és természetfilm, nagyjátékfilm és egyéb film kategóriák első helyezettjei 300 ezer, a második h...
2019-09-09 11:21:44
Százmilliós fejlesztés a pécsi hajléktalan-ellátásban
... tavaszi-nyári időszakban 280, novembertől április végéig pedig további 50 embernek ...
2019-08-17 11:13:08
EP-választás - Szájer: a migrációs válságot csak a bevándorlás leállításával lehet megoldani
...
A politikus a dél-baranyai városban "Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!" címmel tartott lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón hangsúlyozta: Magyarország nem kíván bevándorlóország lenni. Ezért nem elfogadható, hogy az Európai Unió vezetése, vagy bárki kívülről mondja meg Magyarországnak, kik élhetnek a területén - tette hozzá.
Szájer József az idei...
2019-05-02 20:34:26
A máglyagyújtással és a koporsóégetéssel véget ért a mohácsi busójárás
... szombaton és vasárnap tapasztalható tumultus miatt sok turista erre a napra időzíti látogatását.
Idén nagyon sok német, japán és brit turista, valamint számos francia látogató érkezett a baranyai városba - tette hozzá Hegedűs Emese, aki beszámolt arról is, hogy a fesztivál már a csütörtöki kezdőnaptól rengeteg érdeklődőt vonzott.
Korábban a főszervező az MTI-nek beszélt...
2019-03-05 18:56:50
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Domb Filmfesztivál, Domb Filmfesztivál Komlón, Pécsi Tudományegyetem, Kövér László, Orfeo Zenekar, Versailles-i Barokk Zenei, Üzenjük Brüsszelnek, Európai Unió, Szájer József, Hegedűs Emese, választás tétje, fiatalok jövője, migrációs válságot, bevándorlás leállításával, koporsóégetéssel véget, mohácsi busójárás, zalaegerszegi autonóm, pécsi gyár, hasonló baranyai, szakképzési rendszer, baranyai városban, településekkel együtt, kormány között, oklevél mellett, ingyenes vetítések, adatok szerint, távolabbról érkező, baranyai megyeszékhely, tervezett háromszintes, önkormányzat saját, barokk opera, elmúlt évszázadokban, baranyai megyeszékhelyen, előadás modern, alkalomra készítette, csaknem kétszáz, alkotásokat ingyenesen, dél-baranyai városban, napra időzíti, baranyai városba, csütörtöki kezdőnaptól, ismeretterjesztő, koporsóégetéssel, bevándorlóország, közreműködésében, máglyagyújtással, specifikációinak, magyarországnak, alpolgármestere, megyeszékhelyen, tudományegyetem, alkalmazásában,
© 2013 TVN.HU Kft.