Belépés
Határozatlan idejű sztrájkba léptek a barcelonai taxisok
... 2018 végén mintegy 66 ezer taxis-, és több mint 13 ezer VTC-engedély volt érvényben az országban. A spanyol fővárosban mintegy 15 ezer taxiengedélyre mintegy 6500 VTC-engedély jutott. Barcelonában közel 11 ezer taxis mellett több mint kétezer VTC-autó működhetett.
Spanyolországban tavaly július végén csaknem egy hétig tartó sztrájkot tartottak a taxisok több spanyol városban,...
2019-01-18 18:02:48
Nőjogi tiltakozó akció mellett kezdődött az elnökválasztás az andalúz parlamentben
... Andalucía) ellenzéki baloldali párttömörülés, és több nagy szakszervezet is.
A napközbeni sevillai megmozdulást este országszerte további demonstrációk követik például Madridban, Barcelonában, Valenciában, Bilbaóban, Santiago de Compostelában és Zaragozában.
A sevillai parlamentben szerdán rendezik az elnökválasztási vitát, amelynek végén a képviselők szavaznak a jelöltr...
2019-01-15 17:22:15
Iszlám Állam - A katalán rendőrség feltételezett dzsihadista terroristacsoportot számolt fel Barcelonában
...
A hatóság tájékoztatása szerint a nagyszabású, Alexandria-művelet elnevezésű akcióban tizennégy embert vettek őrizetbe, hat helyszínen tartottak házkutatást, Barcelonán kívül Igualadában is, amely 60 kilométerre található a katalán fővárostól.
Az akciót hosszú nyomozás előzte meg, a rendőrség még 2017-ben figyelt fel a csoportra, amely nem foglalkozott propagandaterjeszt...
2019-01-15 14:01:55
A spanyol repülőterek utasforgalma 5,8 százalékkal nőtt tavaly
... csomagfeladási és a biztonsági zónát, illetve meghosszabbítják a hozzátartozó szatellit terminá...
2019-01-14 19:12:41
Ismét utcára vonultak a madridi taxisok az alternatív közösségi személyszállítás korlátozásáért
... van-e egyáltalán politikai szándék annak megvalósítására.
A madridi autonóm kormány bejelentette: munkamegbeszélésre hívta január 15-ére a taxisszervezeteket.
Madrid mellett Barcelonában is újabb tiltakozó akciókat fontolgatnak a taxisok, ők azonban azt kívánják elérni, hogy a katalán kormány további szigorításokat fogadjon el.
Követelik, hogy kötelező legyen a 12 v...
2019-01-09 14:53:23
A játékostársak szerint is Varga Dénes az elmúlt év legjobb vízilabdázója
... spanyol-szerb fináléját.
A magyar játékosok az év kellemes csalódásának a világkupa-győzelmet választották, a legnagyobb csalódásnak pedig az ezt megelőző Európa-bajnoki szereplést, Barcelonában csak a nyolcadik lett a válogatott.
A válogatottak szerint a legjobb nem magyar játékos a montenegrói Aleksandar Ivovic volt, míg az E.ON férfi ob I-ben szereplő idegenlégiósok k...
2019-01-08 11:31:18
Katalán válság - Az erőszakmentes véleménynyilvánításra szólított fel a spanyol kormányszóvivő
...
Isabel Celaá a spanyol kormány kihelyezett ülése után intézett felhívást a tiltakozókhoz, akik az tanácskozásnak helyt adó épület közelében is megjelentek, de nem jutottak át a rendőri kordonon.
A szocialista politikus hangsúlyozta: a kihelyezett kormányülés a Katalónia és Barcelona városa iránti megbecsülés kifejezése.
Ismertetése szerint a kabinet több mint 112 mi...
2018-12-22 07:09:45
Katalán válság - A tényleges párbeszéd folytatásáról egyezett meg a spanyol kormányfő és a katalán elnök
... katalán függetlenségi zászlókkal felvonult tüntetők a "szabadság", "függetlenség" szavakat skandálták, és rövid időre lezárták a hotel előtti sugárutat is.
Pénteken reggel egész Barcelonában készültségbe helyezik a rendőrséget, mert a spanyol kormány kihelyezett ülést tart a városban, és több tüntetést is bejelentettek. A kormányülés helyszíne köré kora reggel két biztonsági ...
2018-12-20 23:05:41
A spanyol kormányfő szerint a katalán szeparatizmus és a Brexit is hazugságokra épült
... a kormány kész átvezényelni rendfenntartókat Katalóniába.
Pedro Sánchez megerősítette: a korábbi terveknek megfelelően december 21-én a spanyol kormány kihelyezett ülést tart Barcelonában, ahol döntenek a korábban már bejelentett 22 százalékos minimálbér-emelésről is.
Pablo Casado, a legnagyobb ellenzéki pártnak számító konzervatív Néppárt (PP) elnöke válaszában hangsúly...
2018-12-12 17:01:57
Jónak lenni jó! - Több mint hatmillió forint gyűlt már össze a telefonhívásokból
... hagyományoknak megfelelően számos exkluzív tárgy megvásárlásával is segíthetik az emberek a cukorbetegeket. Ezek közül is kiemelte Lionel Messi labdarúgó világklasszis mezét, amelyet egy Barcelonában élő, segítő szándékú magyar ajánlott fel a Jónak lenni jó! számára.
Emellett José Carreras operaénekes dedikált sálját is meg lehet vásárolni. Plácido Domingo operaénekes a Virtu...
2018-12-05 09:11:02
1 2 3 ................55 56 .........83 84 .........110 111 112 
Címkék: Iszlám Állam, Varga Dénes, Aleksandar Ivovic, Isabel Celaá, Pedro Sánchez, Pablo Casado, Lionel Messi, Emellett José Carreras, Plácido Domingo, barcelonai taxisok, andalúz parlamentben, katalán rendőrség, spanyol repülőterek, madridi taxisok, alternatív közösségi, játékostársak szerint, spanyol kormányszóvivő, tényleges párbeszéd, spanyol kormányfő, katalán elnök, katalán szeparatizmus, spanyol fővárosban, hétig tartó, taxisok több, napközbeni sevillai, sevillai parlamentben, elnökválasztási vitát, képviselők szavaznak, hatóság tájékoztatása, katalán fővárostól, akciót hosszú, biztonsági zónát, hozzátartozó szatellit, madridi autonóm, katalán kormány, magyar játékosok, legnagyobb csalódásnak, nyolcadik lett, válogatottak szerint, montenegrói Aleksandar, spanyol kormány, tanácskozásnak helyt, rendőri kordonon, szocialista politikus, kihelyezett kormányülés, kabinet több, hotel előtti, kormányülés helyszíne, kormány kész, korábbi terveknek, legnagyobb ellenzéki, személyszállítás, rendfenntartókat,
© 2013 TVN.HU Kft.