Belépés
Csirkemáj
A baromfimáj közkedvelt finomság. B vitaminban és ásványi anyagokban gazdag,
főként vas, cink, vas, cink, réz és króm.

A recept fogyasztható a proteines diéta második és harmadik fázisában.

A felforrósított serpenyőbe beleöntjük az olajat és rátesszük a megtisztított májat,
amelyet minden oldalán, addig dinsztelünk, míg a máj el nem nyeri a kívá...
2015-11-30 14:34:14
x
... Előzmény Szűcs Dezsőné [Vera] 2009. március 7. 20:34
Válaszolj!






Szűcs Dezsőné [Vera]


Májpástétom
5o dkg baromfimáj
l5 dkg jófajta füstölt szalonna
5 db keménytojás
2 db vöröshagyma /nagyobb/, 1-2 gerezd fokhagyma
kevés zsír
bors, majoranna, só, kakukkfű, kevés törtpapr...
2014-06-05 13:15:58
Azt hisszük, legalább olcsón lakunk jól, pedig dehogy
... csapvízzel készített 12%-almalé: 50 Ft/liter, ugyanez szénsavas ásványvízzel készítve: 145 Ft/liter

Szerintünk a termék helyes elnevezése: Víz almával és édesítőszerrel

A baromfimáj-pástétom és összetevői

Elnevezés: Szárnyas májpástétom - 1507 Ft/kg

Összetevők: ivóvíz, baromfibőr, baromfimáj 15%, gyártási szalonna, búzaliszt, sertésbőr, ...
2013-10-22 08:28:07
Kolozsvári gombás máj
Kolozsvári gombás máj

Hozzávalók:

50 dkg baromfimáj
50 dkg csiperkegomba
2 fej vöröshagyma
15 dkg kolozsvári szalonna
5 dkg vaj
1 nagy tejföl
2 k liszt
só, bors, pirospaprika

Elkészítése:
A felmelegített olajba beletesszük a kis kockára vágott szalonnát. Ha kezd pirulni, rádobju...
2012-03-23 16:09:42
Az idült bélhurut diétája
... zsíros, füstölt és sóval tartósított termékek - szalonna, házisonka, disznósajt, töpörtyű, füstölt kolbász és füstölt hal fogyasztása nem ajánlott.
Belsőségek
A sertés-, marha-, baromfimáj, szív, tüdő, pirítás és erős, csípős fűszerek nélkül, zsírszegényen elkészítve fogyasztható (májgombócnak, krémnek, natúr- vagy rostonsültnek, lecsóval, gombával együtt párolva).
...
2010-03-23 17:34:23
Az idült bélhurut diétája
... füstölt és sóval tartósított termékek - szalonna, házisonka, disznósajt, töpörtyű, füstölt kolbász és füstölt hal fogyasztása nem ajánlott.

Belsőségek
A sertés-, marha-, baromfimáj, szív, tüdő, pirítás és erős, csípős fűszerek nélkül, zsírszegényen elkészítve fogyasztható (májgombócnak, krémnek, natúr-vagy rostonsültnek, lecsóval, gombával együtt párolva).
...
2010-03-16 15:56:38
1 
Címkék: Szűcs Dezsőné, idült bélhurut, baromfimáj közkedvelt, recept fogyasztható, proteines diéta, felforrósított serpenyőbe, megtisztított májat, termék helyes, felmelegített olajba, édesítőszerrel, felforrósított, zsírszegényen, rostonsültnek, megtisztított, felmelegített, csiperkegomba, májgombócnak, pirospaprika, fogyasztható, ásványvízzel, vöröshagyma, tartósított, fogyasztása, elkészítése, májpástétom, dinsztelünk, keménytojás, beletesszük, baromfimáj, hozzávalók, kolozsvári, elkészítve, beleöntjük, disznósajt, belsőségek, összetevői, összetevők, baromfibőr, szerintünk, elnevezése, serpenyőbe, anyagokban, vitaminban, közkedvelt, csapvízzel, készített, majoranna, házisonka, proteines, válaszolj, csirkemáj, fázisában, szénsavas, szalonnát, elnevezés, rátesszük, búzaliszt, sertésbőr, fokhagyma, készítve, legalább, törtpapr, lecsóval, kakukkfű, gombával, fűszerek, ajánlott, szalonna, bélhurut, termékek, töpörtyű,
© 2013 TVN.HU Kft.