Belépés
Lámák lakomái
Cshasa langcö (párolt csirke)

Hozzávalók: 1 közepes termetű csirke, 5 teáskanál gyömbér, 1 evőkanál szójaszósz, 2 evő-kanál whisky (esetleg brandy), 2 teáskanál só
Eljárás: Vágjuk el a csirke nyakát, fogjuk föl vérét és áldozzuk föl a vérivóknak. Kopasszuk meg, szedjük ki a belső részeit és sózzuk be. Tegyük a csirkét a momo párolására használa-tos moktoba, és lefe...
2010-09-07 14:27:57
1 
Címkék: csirke nyakát, belső részeit, momo párolására, párolására, szójaszósz, vérivóknak, hozzávalók, teáskanál, kopasszuk, áldozzuk, evőkanál, használa, esetleg, lakomái, moktoba, eljárás, csirkét, termetű, szedjük, részeit, közepes, gyömbér, fogjuk, sózzuk, csirke, tegyük, nyakát, whisky, brandy, vágjuk, langcö, párolt, cshasa, lámák, belső, kanál, vérét,
© 2013 TVN.HU Kft.