Belépés
Lecsó-körkép
... lefedjük, és mérsékelt tűzön 10 percig pároljuk.
Hozzáadjuk a felaprózott paradicsomot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fedő alatt, lassú tűzön 15 percig főzzük, megszórjuk a bazsalikommal, és fedő nélkül rövid lére sütjük-sűrítjük. Melegen és hidegen egyaránt kitűnő.

Krumplis-szalonnás lecsó

Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg húsos szalonna, 2 nagy fej ha...
2007-08-01 17:41:19
A sokoldalú darált hús
... húst összedolgozzuk a kétféle hagymával, majd sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. Apró gombócokat formázunk a masszábó...
2007-07-27 00:39:32
Csirkehúsos-brokkolis spagetti
... lecsepegtetjük. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, megforgatjuk benne a csirkemellet, majd tejszínt öntünk rá, és hozzákeverjük a brokkolit. Borssal, petrezs...
2007-07-20 00:35:44
Amit eszel, abból leszel 7.1
... görögdinnye, a csipkebogyó és a piros grépfrút is tartalmazza. A leghatásosabb, ha a paradicsomvelőt összekeveri olívaolajjal, mert a zsiradék nagymértékben segíti a likopin felszívódását. Bazsalikommal ízesítve, pirítóssal kiváló!

Probiotikumokkal a jó közérzetért

Hallott már a bélbarát baktériumokról? Őket nevezik probiotikumoknak, amelyek megteremtik a bél...
2007-07-19 00:46:03
Sült lazac zöldfűszerekkel
...
A felső oldalukat is besózom, és még frissen őrölt borsot is teszek rá.
Majd ráfacsarom egy citrom levét az lazacszeletekre.
Ezek után rendesen beszórom szárított bazsalikommal, és szárított majorannával is.
Felszeletelek egy darab kb 15 cm-es póréhagymát.
A hagymaszeletekkel is megrakom a halszeleteket, és köréjük is szórok.
Majd- ha van otthon egy...
2007-07-15 15:52:11
Pástétomok, meleg szenvicsek
... paradicsom kis vízzel hígítva
vöröshagyma, fokhagyma, olaj, só
esetleg főtt, összetört sárgarépa, petrezselyemgyökér vagy másmilyen zöldség
ízesíthetjük oreganóval, bazsalikommal, vagy más "olaszos" jellegű fűszerrel

Mindezt alaposan összekeverjük, megkenjük a kenyereket. Sütőben, grillsütőben sütjük. Érdemes kipróbálni úgy is, hogy a paradicsomos k...
2007-07-11 10:29:50
Bruschetta pirítós
... péksüteményszeleteket mindkét oldalon bedörzsöljük fokhagymával, sütőbe rakjuk, és 200 C-fokon 5 percig sütjük. A...
2007-07-05 00:40:05
Réteskosár
... paprikát. Lassú lángon, állandóan kevergetve süssük körülbelül 5-6 percig, majd adjuk hozzá a kis darabokra felszeletelt padlizsánt és a napon szárított paradicsomot is. Fűszerezzük bazsalikommal, darált borssal, és sóval. Állandóan kevergetve pároljuk 10 percig, addig, amíg a padlizsán megpuhul. Vágjuk 10x10 centis kockákra a réteslapot, majd tegyünk egymásra, kissé elforgatva 3-...
2007-06-28 01:05:48
Kertvégi csirkemell
... ráborítom, megszórom kevés ételízesítővel és előmelegített sütőbe teszem. (Nem kell lefedni). Közben elkészítem a fehérmártást, hozzákeverem a reszelt sajtot, megszórom ételíz...
2007-06-23 15:48:56
Penne* sajtmártással
... sajtot, és felforrósítjuk az egészet. Sóval, borssal ízesítjük.
3. Megmossuk, szárazra rázzuk, és...
2007-06-17 00:31:01
1 2 3 .........................80 .............120 ............157 158 159 160 
Címkék: sokoldalú darált, felaprózott paradicsomot, kétféle hagymával, serpenyőben felforrósítjuk, piros grépfrút, paradicsomvelőt összekeveri, zsiradék nagymértékben, likopin felszívódását, bélbarát baktériumokról, felső oldalukat, citrom levét, napon szárított, padlizsán megpuhul, reszelt sajtot, probiotikumoknak, probiotikumokkal, lazacszeletekre, zöldfűszerekkel, paradicsomvelőt, pirospaprikával, összedolgozzuk, baktériumokról, lecsepegtetjük, felforrósítjuk, ételízesítővel, bazsalikommal, összekeverjük, leghatásosabb, sajtmártással, halszeleteket, hozzákeverjük, felszeletelek, nagymértékben, felszívódását, előmelegített, olívaolajjal, paradicsomot, ízesíthetjük, fokhagymával, megforgatjuk, fehérmártást, hozzákeverem, grillsütőben, csirkemellet, bedörzsöljük, felszeletelt, majorannával, paradicsomos, közérzetért, tartalmazza, csirkehúsos, fűszerezzük, serpenyőben, görögdinnye, csipkebogyó, összekeveri, vöröshagyma, megteremtik, felaprózott, póréhagymát, elkészítem, padlizsánt, kevergetve, réteslapot, csirkemell, körülbelül,
© 2013 TVN.HU Kft.