Belépés
Gnocchi cukorborsóval
... 1. Az olívaolajat egy szélesebb serpenyőben felhevítjük, majd a gnocchit megpirítjuk rajta. (A szélei pirosasak lesznek.)
2. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott bazsalikomot, a darabokra vágott szárított paradicsomot, valamint a cukorborsót és pár percig együtt pirítjuk (vigyázzunk, hogy a fokhagyma meg ne égjen, kevergessük, illetve legjobb, ha rázogatjuk a s...
2010-08-14 19:14:24
Bazsalikomos gombapöri
... és hozzáadunk 1 dl vizet...
2010-08-14 13:09:19
Mindjárt kész vagyok...
... darált hús,
2 tojás,
2 kávéskanál mustár,
2 evőkanál ételízesítő
Elkészítés:


1. A zsömlét beáztatjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A bazsalikomot megmossuk, leszárítjuk, felaprítjuk.

2. A zsömlét kinyomkodjuk, a hagymával, a bazsalikommal együtt a darált húshoz adjuk. Beleütjük a tojást, hozzáadjuk a mustárt, az étel...
2010-08-14 12:09:34
Olasz fűszeres csirkecomb
... Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágott cukkinit, a zöldborsót és a gombaszeleteket, majd a finomra vágott petrezselyemzöldet és bazsalikomot, a leveleire szedett kakukkfüvet, és ráöntjük a paradicsomlevet.
5. Hagyjuk, hogy felforrjon, megkóstoljuk, és ha kell, sóval, borssal még ízesítjük. Közepes lángon, fedő ala...
2010-08-11 23:00:01
Olasz fűszeres csirkecomb
... Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágott cukkinit, a zöldborsót és a gombaszeleteket, majd a finomra vágott petrezselyemzöldet és bazsalikomot, a leveleire szedett kakukkfüvet, és ráöntjük a paradicsomlevet.
5. Hagyjuk, hogy felforrjon, megkóstoljuk, és ha kell, sóval, borssal még ízesítjük. Közepes lángon, fedő ala...
2010-08-11 22:27:58
Olasz fűszeres csirkecomb
... Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágott cukkinit, a zöldborsót és a gombaszeleteket, majd a finomra vágott petrezselyemzöldet és bazsalikomot, a leveleire szedett kakukkfüvet, és ráöntjük a paradicsomlevet.
5. Hagyjuk, hogy felforrjon, megkóstoljuk, és ha kell, sóval, borssal még ízesítjük. Közepes lángon, fedő ala...
2010-08-11 20:24:47
Gazpacho
... elkészítés

1. A paradicsomokat leforrázzuk, és lehámozzuk. Közben meghámozzuk az uborkát, és kockára vágjuk.
...
2010-08-10 17:27:19
Bazsalikom...
... használják. Összehúzó hatása enyhíti a garatgyulladás tüneteit. Külsőleg alkalmazott alkoholos kivonata a sebgyógyulást elősegítő kenőcsök egyik alapanyaga; sebekre, sérülésekre ajánlott; a bazsalikomot gyakran más növényekkel (menta, fűszerkömény) együtt használják.[1]

A kereskedelemben morzsolva forgalmazzák. Légmentesen lezárt fűszertartóban, fénytől védve, lefagyasz...
2010-08-10 09:38:11
Lecsóvariáció nyári zöldségekr
... olívaolaj

Elkészítés:

A cukkinit és a padlizsánt kb. 1 cm-es szeletekre, majd a szeleteket félbe vágom. Egy nylonzacskóba beletöltök kb. 1/2 dl olívaolajat, sót, borsot, rozmaringot, bazsalikomot, jól összerázom. Beleteszem a feldarabolt zöldségeket, hogy mindenütt át...
2010-08-10 09:21:22
Gazpcho
... elkészítés

1. A paradicsomokat leforrázzuk, és lehámozzuk. Közben meghámozzuk az uborkát, és kockára vágjuk.
2...
2010-08-10 08:23:47
1 2 3 .......................74 75 ...........108 109 110 111 112 ...........147 148 149 
Címkék: szélesebb serpenyőben, gnocchit megpirítjuk, szélei pirosasak, zúzott fokhagymát, apróra vágott, darabokra vágott, zsömlét beáztatjuk, hagymát megtisztítjuk, bazsalikomot megmossuk, zsömlét kinyomkodjuk, bazsalikommal együtt, darált húshoz, nagyobb kockákra, finomra vágott, leveleire szedett, paradicsomokat leforrázzuk, garatgyulladás tüneteit, sebgyógyulást elősegítő, bazsalikomot gyakran, kereskedelemben morzsolva, szeleteket félbe, nylonzacskóba beletöltök, feldarabolt zöldségeket, kereskedelemben, gombaszeleteket, paradicsomlevet, garatgyulladás, receptgaleriak, fűszertartóban, paradicsomokat, megtisztítjuk, sebgyógyulást, lecsovariacio, lecsóvariáció, bazsalikommal, cukorborsóval, nylonzacskóba, bazsalikomot, paradicsomot, bazsalikomos, forgalmazzák, megkóstoljuk, felforraljuk, fűszerkömény, kinyomkodjuk, ételízesítő, rozmaringot, felaprítjuk, olívaolajat, leszárítjuk, növényekkel, hozzáöntjük, alkalmazott, beletesszük, meghámozzuk, kakukkfüvet, leforrázzuk, sérülésekre, légmentesen, kevergessük,
© 2013 TVN.HU Kft.