Belépés
A legfontosabb dolog
... kavicsképek

A legfontosabb dolog az életben nem az, ami történik veled, hanem hogy hogyan reagálsz a történtekre. Az élet korántsem olyan komoly dolog, mint amilyennek az elme próbálja beállítani. Tanulj meg különbséget tenni a között, amilyennek te látod a világot, és a között, ami valóban történik egy adott pillanatban! Ne csak reagálj a veled történtekre!

...
2021-01-07 20:35:40
A zellerszár gyógyhatásairól


A zellerszárban található anyagok segítenek helyreállítani a vérnyomást, beállítani a koleszterinszintet és megelőzni a szívbetegségeket.

A zellerszár nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz, valamint tele van C-, B6- és K-vitaminokkal, káliummal, magnézium...
2020-10-18 00:45:19
Goji bogyó gyógyhatásai
... lipid peroxidázok vérben történő felhalmozódása szív- és érrendszeri betegségekhez, szívinfarktushoz, érszűkülethez és strokehoz vezethet. A Goji bogyó hatóanyagai képesek megfelelően beállítani a szervezet jó- és rossz koleszterin arányát. A Goji berry flavonoidjai segítenek megelőzni az érszűkületet és biztosítják a vérerek megfelelő működését.

A Goji rendkívül hatáso...
2020-10-18 00:08:37
Nemzeti konzultáció - Médianéző Központ: az ellenzék nem tud hatékonyan fellépni
...
Rotyis Bálint hozzátette: a baloldal első kísérlete az volt, hogy a konzultációt jelentéktelennek és hatástalannak próbálta beállítani, de az üzenet nem ment át, hiszen a még szűk két hétig tartó konzultációt már egymillió-kétszázezren kitöltötték.
Hangsúlyozta: az ellenzéki pártoknak nem kell egyetérteniük a nemzeti konzultáció intézményével, de azzal, hogy megpróbálják...
2020-08-03 09:41:39
Felkészít minket az ő második eljövetelére
... és nekünk erre készen kell állnunk. ,,Ezért legyetek ti is készen, mert abban az órában jön el az Emberfia, amelyikben nem is gondoljátok" (Mt 24,44).
Nem kell dátumot beállítani ahhoz, hogy komolyan vedd, amit Jézus mond. Amit Ő mond az tévedhetetlen: ,,Vigyázzatok, virrasszatok, mert nem tudjátok, mikor jön el az idő. ... vigyázzatok tehát, mert nem tudjátok...
2020-06-09 20:47:56
Trianon100 - Kövér: a trianoni évfordulón az elmúlt egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni
... baloldal politikusainak egy kisebb része szégyelli, és nem szívesen hirdeti a nemzettel kapcsolatos álláspontját. Más részük politikai számításból próbálja bizonyos kérdésekben nemzetinek beállítani saját magát, de a döntő pillanatban mindig kilóg a" balliberális lóláb". Mint mondta, Karácsony Gergelyt is ebbe a csoportba sorolja. A harmadik részt a "megveszekedett nemzetgyűlölők"...
2020-06-03 07:10:55
Krónika 5. rész (kiskereskedelmi adó)
... mondta, hogy miközben a járvány miatt a gazdaság szereplői óriási nehézségeket állnak ki, az állam lényegében semmilyen segítséget nem biztosít a vállalatoknak. A kormány úgy próbálta beállítani magát, hogy adócsökkentéssel próbálkozik, miközben a sokadik új adónemet vezeti be - fogalmazott.
A kormány tudatos árfolyamrontással elérte, hogy tízegynéhány év alatt száz forinttal...
2020-05-07 14:31:56
A Proli - hogy összeálljon a kép
... réteg, ez a kategória, amit Mensáros már 1982-ben így jellemzett?

De még mennyire!

Rendszerfüggetlen.

Szeretik a Kádár-kor termékének és maradványának beállítani. Ennek erősen ellentmond a tapasztalat, hogy azóta mintha szaporodnának. Mások a külsőségei, de a lényeg ugyanaz benne.

Ami még rosszabb: még jobban megnőtt az egója!
...
2020-05-03 21:00:10
Koronavírus - Kaczynski: a járvány sokakban tudatosította az EU gyengeségét
... kiszorítását, így a saját haza iránti lojalitás gyengítését célozta" - állapította meg. Úgy látta: a közvélemény ilyen befolyásolása részben hatékonynak bizonyult, például sikerült úgy beállítani Lengyelország és az EU viszonyát, mintha az ellentétes lenne. Közben az ilyen ellentét"teljesen mesterkélt" - húzta alá a politikus.
Hangsúlyozta: Lengyelországnak az EU-ban kell len...
2020-04-14 16:52:31
Szijjártó a CNN-nek: álhír, hogy Magyarországon beszüntették a parlamentet
... azok a jogok, amelyeket a kormánynak adott a parlament, sokkal korlátozottabbak, mint azok, amelyekkel például a francia elnök rendelkezik "rendes körülmények között".
"Szóval úgy beállítani a helyzetet, mint egy demokrácia elleni támadást, méltatlan őszintén szólva" - vélekedett.
Szijjártó Péter elmondta, hogy ezen a héten tizenhat törvénytervezetet nyújtottuk be a par...
2020-04-10 07:05:44
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............184 185 186 
Címkék: Médianéző Központ, Rotyis Bálint, Amit, Karácsony Gergelyt, Szijjártó Péter, legfontosabb dolog, zellerszár gyógyhatásairól, trianoni évfordulón, évszázad teljesítményére, járvány sokakban, élet korántsem, elme próbálja, adott pillanatban, veled történtekre, zellerszárban található, zellerszár nagy, vérerek megfelelő, baloldal első, konzultációt jelentéktelennek, ellenzéki pártoknak, nemzeti konzultáció, kisebb része, nemzettel kapcsolatos, döntő pillanatban, csoportba sorolja, harmadik részt, járvány miatt, gazdaság szereplői, állam lényegében, kormány tudatos, lényeg ugyanaz, saját haza, közvélemény ilyen, ellentétes lenne, ilyen ellentét, kormánynak adott, francia elnök, demokrácia elleni, héten tizenhat, adócsökkentéssel, szívinfarktushoz, jelentéktelennek, szívbetegségeket, korlátozottabbak, lengyelországnak, kiskereskedelmi, teljesítményére, gyógyhatásairól, megveszekedett, felhalmozódása, politikusainak, nemzetgyűlölők, magyarországon, helyreállítani, tudatosította, zellerszárban, egyetérteniük,
© 2013 TVN.HU Kft.