Belépés
Koronavírus - Tizenötezer forintra nő a PIN-kód nélkül engedélyezett, érintéses fizetések határa
...
A PM felhívja a figyelmet arra is, hogy Magyarország kormánya folyamatosan figyelemmel kíséri a korona-vírus járvány okozta gazdasági helyzetet, vizsgálja a beérkező javaslatokat, egyeztet a piaci szereplőkkel, és megteszi a szükséges intézkedéseket. A vírus elleni küzdelem része - többek között - a készpénzmentes fizetés arányának jelentős növelése, a fizikai kapcsolatok min...
2020-03-24 09:12:48
AM: tizenhárom uniós tagállam támogatta a magyar méhészeti javaslatokat
...
A magyar delegációt vezető Nagy István agrárminiszter a tárca közleménye szerint hangsúlyozta: nagy eredmény, hogy a visegrádi négyek és más közép-kelet-európai országok mellett olyan régi tagállamok is támogatták a magyar kezdeményezést, mintNémetország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Belgium, Dánia, vagy Görögország.
Az európai méhészek minőségi termékei ne...
2019-11-18 21:32:56
Állami tiszteletadással búcsúzott Csehország Karel Gottól
... fogják átadni az énekes özvegyének, Ivana Gottovának.
A prágai polgármesteri hivatal pedig bejelentette, hogy utcát, teret vagy metróállomást kíván elnevezni Gottról. A beérkező javaslatokat a hivatal három hónapon belül ígéri kiértékelni, s az önkormányzati képviselő-testület elé terjeszteni döntéshozatalra.
Karel Gott volt a leghíresebb cseh popénekes, 60 éves pályafut...
2019-10-12 14:14:05
Feltételesen visszatérítendő támogatásra pályázhatnak majd mikro-, kis- és középvállalkozások
... várakozásokat, és sikereket ér el ez az új támogatási for...
2019-08-23 07:04:37
A helyi lakosságot is bevonja a BKK a Budafoki út egy szakaszának felújításának előkészítésébe
... lakossági megbeszéléseken elhangzottak alapján, műszaki alapokon nyugvó változatokat dolgoz ki a vállalkozó, majd társadalmi egyeztetésre is bocsátják a tervezetet.
A fejlesztési javaslatokat, észrevételeket személyesen, illetve interneten tehetik meg a téma iránt érdeklődők. A nyomtatott és az online kérdőíveket 2018. december 23-áig lehet kitölteni. Ezek figyelembevételével...
2018-12-04 19:52:41
Lehet javaslatot tenni
... Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztéséért vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi életéhez és a város jó hírének ápolásához.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről vagy szervezetről.
A kitüntető díjazásban évente eg...
2018-07-08 05:58:56
Hazánkban nem csak a CEU-ban folyik ellenséges oktatás
...


http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257 851&kid=225154&sort=
*
Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV????
Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla?
Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit félre lehetett...
2017-04-10 16:51:58
Kik voltak ott a megyei Príma Gálán?
... Fruzsina és Kiss Zoltán a kecskeméti Katona József Színház színművészei.

A VOSZ Bács-Kiskun Megyei elnöksége Weninger Richárd elnök vezetésével idén is széles körben gyűjtött javaslatokat - települések polgármestereit, szervezetek, intézmények vezetőit bevonva - a művészet, a tudomány, az oktatás és a sport kimagasló képviselőire. Ezt követően a több száz beérkező ajánl...
2016-11-26 21:06:07
Február elsejéig lehet javaslatokat tenni a 2015-ös Fair Play-díjakra
...
A MOB szakbizottságának csütörtöki felhívása szerint a javaslatokat a Fair Play-cselekedet, Életmű díj, a Fair Play eszméjének népszerűsítése, a Fair Play a szabadidősportban, A sport szolgálatában, illetve a Fair Play a művészetben kategóriákban lehet benyújtani.
A beérkező jelöléseket a Kamuti Jenő vezette Fair Play bizottság értékeli ki, s a győzteseket tavasszal díjá...
2016-01-07 09:11:31
Szeretne itt valaki IRODALMI versenybe szállni?
... van:
2.1.1. Először is, minimum 10 — KÜLÖNBÖZŐ REJTEKNEVŰ — jegyzetelőtől várok 2-2 műfaj-javaslatot (jegyzetet), ebbe a topicba (és csakis ebbe!) Tehát bárki tehet műfaj-javaslatokat, ám EGY BIZONYOS NICK-NÉV ALATT CSAK KÉT műfaj-javaslat fogadható el!
2.1.1.1. Ha tehát valaki renitenskedik — vagyis kettőnél több műfaj-javaslatot közöl —, az időr...
2016-01-04 06:19:59
1 2 3 4 5 
Címkék: Csehország Karel Gottól, Príma Gálán, Fair Play-díjakra, Nagy István, Ivana Gottovának, Karel Gott, Társadalmi Kapcsolatok Bizottság, Kiss Zoltán, Katona József Színház, VOSZ Bács-Kiskun Megyei, Weninger Richárd, Fair Play-cselekedet, Fair Play, Kamuti Jenő, KÜLÖNBÖZŐ REJTEKNEVŰ, BIZONYOS NICK-NÉV ALATT CSAK KÉT, magyar méhészeti, helyi lakosságot, szakaszának felújításának, megyei Príma, 2015-ös Fair, figyelmet arra, korona-vírus járvány, beérkező javaslatokat, piaci szereplőkkel, szükséges intézkedéseket, vírus elleni, készpénzmentes fizetés, fizikai kapcsolatok, magyar delegációt, tárca közleménye, visegrádi négyek, magyar kezdeményezést, európai méhészek, énekes özvegyének, prágai polgármesteri, hivatal három, leghíresebb cseh, fejlesztési javaslatokat, téma iránt, online kérdőíveket, kitüntető díjazásban, erről szóló, orvoslásra tett, kecskeméti Katona, sport kimagasló, több száz, sport szolgálatában, művészetben kategóriákban, beérkező jelöléseket, győzteseket tavasszal, tiszteletadással,
© 2013 TVN.HU Kft.