Belépés
Kötbérigényt jelentett be az önkormányzat az Újszegedi liget rekonstrukciójának csúszása miatt
... közölte, rendszeressé válik a beruházások csúszása Szegeden. Az Újszegedi liget csaknem egymilliárd forintból megvalósuló felújításának az eredeti határidő szerint októberre kellett volna befejeződnie, de a munkák még jelenleg, a téli fagyban is tartanak - tudatta.
A Szeged Pólus fejlesztési Nkft. közleménye szerint Szegeden a zöldváros fejlesztési program részeként több váro...
2019-01-11 13:41:42
Szegedi Fidesz: rendszeressé vált a beruházások csúszása a csongrádi megyeszékhelyen
... csúszás volt a villamosvonalak felújítása során is.
Az Újszegedi liget csaknem egymilliárd forintból megvalósuló felújításának az eredeti határidő szerint októberre kellett volna befejeződnie, de a munkák még jelenleg, a téli fagyban is tartanak - tette hozzá.
A politikus szerint a beruházások csúszása nem feltétlenül a kivitelezők hibája. Az egyik okot a szakmaiatlanul ...
2019-01-11 12:11:47
Amerikai vagy svéd vadászgépeket vásárolna a szlovák védelmi tárca
... 2...
2018-02-02 16:33:27
Betörtek a választói adatbázisba, felfüggesztették az orosz ellenzéki Demokratikus Koalíció előválasztását
... változtassák meg az elektronikus levelezésben és a közösségi oldalakon használt jelszavaikat.
Az előválasztás szombat éjfélkor kezdődött és vasárnap este 21 órakor kellett volna befejeződnie. Az online voksolás mellett 14 orosz városban személyesen is lehetett szavazni.
A hackerek feltörték a Változás Hulláma elnevezésű oldalt, amelyen az online előválasztás zajlott és ...
2016-05-29 17:32:35
Megkezdődik a Szlovák Nemzeti Galéria pozsonyi épületének felújítása
... amelyre 14 évig vártunk" - mondta az épület felújításának megkezdéséről Alexandra Kusá, az SNG vezérigazgatója. Hozzátette: a felújítás építési szakaszának három éven belül kellene befejeződnie.
Az épület felújítási költségeire 48,7 millió eurót (több mint 15 milliárd forintot) hagyott jóvá a szlovák kormány, a kulturális tárcának - amely az SNG fenntartója - néhány évre viss...
2016-01-27 16:52:29
Második esély Istennél
...

Saját vágyainkat gazdagságra, biztonságra.

Márk már csak azért sem mondja tovább a gazdag ember történetét, mert ennek valamiképp a tanítványok életében kell befejeződnie.

A félbeszakadt beszélgetés emberünk és Jézus között a tanítványok döbbenetével folytatódik - ,,Hát akkor ki üdvözül? Embernek ez lehetetlen, de Istennek minden lehetséges...
2015-10-10 23:44:22
Illegális bevándorlás - Új tárgyalótermeket alakítanak ki a Szegedi Járásbíróságon
... Törvényszék az erre biztosított külön költségvetési forrásból mintegy hatszáz négyzetméter alapterületet bérel erre a célra.
A költözés szerdán kezdődött és szeptember 30-ára kell befejeződnie, várhatóan azonban még a héten megtörténik az átköltözés, a kiürített szobákban pedig folyamatosan zajlik a tárgyalótermek kialakítása.
Az így kialakuló 15-tel együtt 28 tárgyalóte...
2015-09-23 19:02:38
Novemberben a parlament elé kerülhet a munka törvénykönyve módosítása
... a munkavállalók mintegy 20 százaléka élte meg kedvezőtlenül az új Mt bevezetését - mondta, hozzátéve, hogy emögött súlyos munkavállaló-ellenes trend húzódik.A kutatásnak nem szabad befejeződnie, további hatásvizsgálatra van szükség - jegyezte meg Gaskó István.
Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége alelnöke elmondta: a felmérés megerősítette azt, amit ...
2015-09-23 14:52:28
Az MVM és a Slovnaft megvásárolná a szlovák villamosművek 66 százalékát
... tulajdonában van egyebek között a mohi (Mochovce) atomerőmű. A létesítményt két blokkal bővítik, a munkálatok 2008-ban kezdődtek, és az eredeti tervek szerint 2012-2013-ban kellett volna befejeződnie. A 3,8 milliárd euróba kerülő építkezés várhatóan 2016-ban fejeződik be.
Először az idei év elején jelentek meg sajtóinformációk arról, hogy az ENEL eladná a szlovák cégben lévő ...
2014-11-20 09:21:53
A szlovák kormány 200 millió eurót vár az Eneltől a villamosművek magánosításának lezárásához
... blokkjainak építésével is. A Szlovákia történetének legnagyobb beruházásaként számon tartott építkezés 2008-ban kezdődött, az eredeti tervek szerint 2012 és 2013 között kellett volna befejeződnie, de befejezésének idejét már többször elhalasztották. Az építkezés - amelynek költsége időközben több mint duplájára nőtt - a jelenlegi tervek szerint 2016-ra készül el.
Először az i...
2014-09-23 20:19:23
1 2 3 4 
Címkék: Szegedi Fidesz, Demokratikus Koalíció, Szlovák Nemzeti Galéria, Szegedi Járásbíróságon, Szeged Pólus, Változás Hulláma, Alexandra Kusá, Gaskó István, Rolek Ferenc, Gyáriparosok Országos Szövetsége, beruházások csúszása, csongrádi megyeszékhelyen, szlovák védelmi, választói adatbázisba, orosz ellenzéki, munka törvénykönyve, szlovák villamosművek, szlovák kormány, villamosművek magánosításának, eredeti határidő, téli fagyban, zöldváros fejlesztési, villamosvonalak felújítása, politikus szerint, kivitelezők hibája, egyik okot, elektronikus levelezésben, közösségi oldalakon, előválasztás szombat, online voksolás, hackerek feltörték, online előválasztás, épület felújításának, felújítás építési, épület felújítási, kulturális tárcának, gazdag ember, tanítványok életében, félbeszakadt beszélgetés, tanítványok döbbenetével, erre biztosított, költözés szerdán, héten megtörténik, kiürített szobákban, tárgyalótermek kialakítása, munkavállalók mintegy, felmérés megerősítette, munkálatok 2008-ban,
© 2013 TVN.HU Kft.