Belépés
Megkezdődött a szavazás az orosz alkotmánymódosításról
... olyan orosz állampolgár lehet ezentúl elnök, aki- az eddigi tíz helyett - 25 évig él egyhuzamban Oroszországban, és nincsenek külföldi kintlévőségei. A külföldi bankszámlákra és befektetésekre vonatkozó tilalom ugyanúgy vonatkozik a szövetségi parlament mindkét háza, valamint az alkotmányos és a legfelsőbb bíróság tagjaira, továbbá a régiók vezetőire is.
Az elnöknek jogában á...
2020-06-25 12:34:14
Szlovén akvizícióról tárgyal az AutoWallis
... (IFRS) alapján számított konszolidált 65,5 milliárdos árbevételének duplázását tervezi 2024-re, amit elősorban organikus úton akar elérni. A vállalat célja emellett, hogy az autóipari befektetésekre fókuszáló befektetési portfóliójának folyamatos, akvizíciós úton történő szélesítésével klasszikus, konzervatív üzletpolitikát képviselő vagyonkezelőként működjön.
Az Autowallis ...
2020-06-03 16:22:29
Szíria - Az EU egy évvel meghosszabbította a szankciókat
...
A Szíriával szembeni jelenleg érvényes szankciók között szerepel olajembargó, bizonyos befektetésekre vonatkozó korlátozások, a Szíriai Központi Banknak az unióban található vagyoni eszközeinek befagyasztása, exportkorlátozás azon berendezések és technológiák esetében, amelyek belső elnyomás céljára is használhatók, illetve amelyek az interneten vagy a telefonhálózaton keresz...
2020-05-28 19:40:02
Koronavírus - Az EU elfogadta a munkanélküliség kockázatait mérséklő ideiglenes támogatásról szóló rendeletet
... bejelentik saját tervüket. Úgy fogalmazott, hogy a testület egy olyan eszközt fog bemutatni, amely erősíti az európai gazdaság helyreállítási és ellenálló képességét, valamint a befektetésekre és a strukturális reformokra is összpontosít.
"Nemcsak kiegészítő pénzre van szükségünk, hanem reformokra és vállalkozás-barátabb környezet megteremtésére is" - hangsúlyozta.
Az a...
2020-05-19 17:22:50
Koronavírus - Ursula von der Leyen: válság idején meg kell védenünk Európa gazdasági szuverenitását
... Európai Unión kívüli potenciális befektetőket, és egyúttal közölte, a bizottság...
2020-03-25 22:23:47
Lemondott a horvát Raiffeisen Bank vezérigazgatója
... miszerint a svájci frank hitelesek kivá...
2020-01-22 19:41:55
IMF: rövid távú gazdasági intézkedésekkel lenne fenntartható a hongkongi gazdasági növekedés
... felülvizsgálatot.
A szakértők a kedvezőtlen eredményeket egyrészt az amerikai-kínai kereskedelmi háború okozta fokozott bizonytalanságnak tudják be, amely negatív hatással volt az exportra és a befektetésekre egyaránt. Másrészről kiemelték a Hongkongban hetedik hónapja tartó tüntetéshullám következtében megcsappant magánfogyasztást és idegenforgalmat.
"A gazdaság a vára...
2019-12-04 12:00:42
Az Európai Unió szerint Kínának jelentős erőfeszítéseket kell tennie az üzleti környezet javítására
... kialakítására.
A közlemény listázza azokat a piaci hozzáférést akadályozó tényezőket, amelyeknek mielőbbi kiküszöbölését várja az EU Kínától. Ezek között felsorolják a külföldi közvetlen befektetésekre vonatkozó korlátozásokat, az állami tulajdonban lévő vállalatok kivételezett helyzetét, a szellemi tulajdonjogok védelmének problémáját, valamint a kínai kibertér korlátozásait...
2019-11-03 12:02:50
AutoWallis: a harmadik negyedévben is erős értékesítési számok mindhárom üzletágban
... alapján számított, konszolidált 65,5 milliárdos árbevételének duplázását tervezi 2024-re, melyet elsősorban organikus úton akar elérni. A vállalat célja emellett, hogy az autóipari befektetésekre fókuszáló befektetési portfóliójának folyamatos, akvizíciós úton történő szélesítésével klasszikus, konzervatív üzletpolitikát képviselő vagyonkezelőként működjön.
Az AutoWallis cso...
2019-10-31 09:20:58
Szijjártó: a Vodafone jelentős szerepet vállal a legkorszerűbb távközlési technológia, az 5G társadalmi hasznos
... szerint új versenyhelyzetet teremt, a vállalatok egymással versenyezve fejlesztik a technológiai újításokat. A kormány felelőssége meggyőzni őket, hogy ezek hasznosítására és az újabb befektetésekre Magyarország a legalkalmasabb - hangsúlyozta.
Szijjártó Péter kijelentette, hogy a kormány a gazdasági szereplőket nem különbözteti meg a nemzetiségük alapján, ezért nem kifogásol...
2019-10-17 23:12:58
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Raiffeisen Bank, Európai Unió, Szíriai Központi Banknak, Európai Unión, Szijjártó Péter, évvel meghosszabbította, munkanélküliség kockázatait, horvát Raiffeisen, hongkongi gazdasági, üzleti környezet, harmadik negyedévben, legkorszerűbb távközlési, külföldi bankszámlákra, szövetségi parlament, legfelsőbb bíróság, régiók vezetőire, elnöknek jogában, vállalat célja, autóipari befektetésekre, unióban található, interneten vagy, telefonhálózaton keresz, olyan eszközt, európai gazdaság, strukturális reformokra, svájci frank, kedvezőtlen eredményeket, amerikai-kínai kereskedelmi, befektetésekre egyaránt, közlemény listázza, piaci hozzáférést, külföldi közvetlen, állami tulajdonban, szellemi tulajdonjogok, kínai kibertér, vállalatok egymással, technológiai újításokat, kormány felelőssége, újabb befektetésekre, gazdasági szereplőket, nemzetiségük alapján, telefonhálózaton, vagyonkezelőként, magánfogyasztást, versenyhelyzetet, exportkorlátozás, felülvizsgálatot, munkanélküliség, erőfeszítéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.