Belépés
Hitelminősítés - Felminősítette a Takarék Jelzálogbankot a Moody's
... elsősorban a Takarék Jelzálogbank rövid távú átalakítási tervei által a pénzügyi profilra gyakorolt várható hatásokkal indokolta a felminősítési döntéseket.
A Moody's Magyarországot a befektetési ajánlású "Baa3" besorolással tartja nyilván, stabil kilátás mellett.
A cég ugyanakkor a magyar bankrendszerre már két éve pozitív kilátást tart érvényben, és ezt tavaly megerősí...
2019-01-21 20:52:27
Moody's: stabil hitelképességi állapotban kezdi 2019-et Közép- és Kelet-Európa
... estek át, vagy nettó bázison számolt minősítéseik nem változtak.
A tanulmány kiemeli ugyanakkor azt is, hogy a nyolc gazdaság közül - Horvátország kivételével - hétre a Moody's befektetési ajánlású államadós-besorolást tart érvényben. A cég szerint ez a térségi gazdaságok robusztus növekedési dinamikáját és viszonylag alacsony államadósság-terheit tükrözi.
A három piacve...
2019-01-10 17:12:07
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... nemzetközi hitelminősítő mindegyike 2016 óta a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch és az S&P "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal, vagyis mindhárom cég a befektetési ajánlású kategória alapszintjén - tartja nyilván Magyarországot.
A Fitch Ratingshez hasonlóan az S&P Global Ratings is pozitív kilátást tart érvényben tavaly óta a magyar szuverén ...
2018-12-24 14:22:09
Hitelminősítés - Pozitívra javította Szerbia államadós-osztályzatának kilátását a Standard & Poor's
... futamidejű, devizában és hazai valutában fennálló szuverén kötelezettségeinek "BB/B" besorolását.
A hosszú távú "BB" államadós-osztályzat a spekulatív kategóriában van, két fokozattal a befektetési ajánlású besorolási sáv alapszintje, a "BBB mínusz" alatt.
Az S&P az osztályzati kilátás péntek éjjel Londonban bejelentett javításának indoklásában közölte: a pozitív kilátás...
2018-12-14 23:57:42
Moody's: robusztus növekedés és csökkenő külső sérülékenység támasztja alá a magyar adósprofilt
...
A globális hitelminősítő "Baa3" szintű, befektetési ajánlású besorolással tartja nyilván a hosszú lejáratú magyar államadósság-kötelezettségeket. Az osztályzatra stabil kilátás érvényes.
Pénteken bemutatott 29 oldalas tanulmányában a cég hangsúlyozta, hogy a külső sérülékenység mérséklődése a külső sokkokkal szembeni ellenállási kapacitást is erősítette. A Moody's szeri...
2018-12-07 15:11:38
Hitelminősítés - Fitch: jövőre döntés valószínű a pozitív kilátású közép- és kelet-európai ország adósosztályza
...
A Fitch tavaly óta pozitív kilátással tartja nyilván Magyarország befektetési ajánlású, "BBB mínusz" szintű szuverén besorolását is.
Ez azonos a két másik globális piacvezető hitelminősítő, a Moody's Investors Service és a S&P Global Ratings magyar államadós-besorolásával.
A magyar osztályzatra az S&P szintén pozitív, a Moody's stabil kilátást tart érvényben.
A...
2018-12-03 16:26:01
Hitelminősítés - Szakértő: továbbra is nagyon magas az államadósság
... közgazdász többek között ennek tulajdonította, hogy a Moody's Investors Service a felminősítési várakozások ellenére változatlan stabil kilátással megerősítette Magyarország "Baa3" szintű, befektetési ajánlású államadós-besorolását pénteken.
A közgazdász felidézte, a hitelminősítő szerint a régió többi államához képest is magas az államadósság mértéke, ami GDP-arányosan megh...
2018-11-24 09:41:08
Hitelminősítés - Megerősítette a magyar államadós-osztályzatot a Moody's
... kezdenek.
Jegybanki becsléseket idézve a Moody's 2100 milliárd forintra - az idei egész évre várt magyar GDP-érték hozzávetőleg 5 százalékára - teszi a 2016 óta bejelentett közvetlen külföldi tőkebefektetési programok értékét.
A hitelminősítő ugyanakkor a folytatódó erőteljes növekedés korlátai és a termelésbővítés egyre nagyobb problémái között említi a nagyon feszes mu...
2018-11-24 07:04:07
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... annak kilátására.
A Moody's legutóbb 2016. november 4-én módosította a kitűzött időpontban a magyar államadós-osztályzatot: a hitelminősítő akkor emelte vissza Magyarországot a befektetési ajánlású kategóriába, az addigi "Ba1"-ről a jelenleg is érvényes, stabil kilátású "Baa3"-ra javítva a szuverén besorolását.
Magyarország azóta négy, előre kitűzött felülvizsgálati időp...
2018-11-22 16:09:09
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... annak kilátására.
A Moody's legutóbb 2016. november 4-én módosította a kitűzött időpontban a magyar államadós-osztályzatot: a hitelminősítő akkor emelte vissza Magyarországot a befektetési ajánlású kategóriába, az addigi "Ba1"-ről a jelenleg is érvényes, stabil kilátású "Baa3"-ra javítva a szuverén besorolását.
Magyarország azóta négy előre kitűzött felülvizsgálati időpo...
2018-11-18 15:46:18
1 2 3 ......24 25 ...37 38 ...48 49 50 
Címkék: Takarék Jelzálogbankot, Takarék Jelzálogbank, Fitch Ratingshez, Global Ratings, Investors Service, magyar adósprofilt, pozitív kilátású, jövő héten, pénzügyi profilra, felminősítési döntéseket, befektetési ajánlású, magyar bankrendszerre, tanulmány kiemeli, nyolc gazdaság, térségi gazdaságok, három piacve, befektetésre ajánlott, magyar szuverén, hosszú távú, spekulatív kategóriában, osztályzati kilátás, pozitív kilátás, globális hitelminősítő, hosszú lejáratú, osztályzatra stabil, külső sérülékenység, külső sokkokkal, magyar osztályzatra, felminősítési várakozások, közgazdász felidézte, hitelminősítő szerint, régió többi, államadósság mértéke, idei egész, hitelminősítő ugyanakkor, folytatódó erőteljes, termelésbővítés egyre, nagyon feszes, kitűzött időpontban, hitelminősítő akkor, szuverén besorolását, termelésbővítés, felülvizsgálati, tőkebefektetési, hitelminősítés, magyarországot, felminősítette, osztályzatának, bankrendszerre, hitelminősítői, hitelképességi, tulajdonította, jelzálogbankot,
© 2013 TVN.HU Kft.