Belépés
Az Európai Bizottság vizsgálatot indít a Samsung magyarországi üzeme számára javasolt állami támogatás ügyében
... vizsgálat megkezdése lehetőséget biztosít Magyarország és az érdekelt harmadik felek számára, hogy észrevételeket tegyenek az intézkedéssel kapcsolatban. Ez azonban semmi esetre sem befolyásolja az eljárás kimenetelét - tették hozzá.
Az uniós bizottság közleményében arra emlékeztetett, hogy az uniós állami támogatási szabályok lehetővé teszik a tagállamok számára, hogy az EU ...
2019-10-14 18:52:09
Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: működött az ellenzék stratégiája
... botrány, ami Győrben kirobbant, ráv...
2019-10-13 22:09:07
Szép napot mindenkinek!
... választás egyfordulós, és nincs érvényességi küszöb. Ez azt jelenti, hogy akár egyetlen érvényes leadott szavazattal is mandátumot lehet szerezni.
Mivel az eredmények megállapítását nem befolyásolja a szavazáson megjelentek száma, a helyhatósági választásokon nincs is értelme érvényességi küszöbről beszélni.

Eredménytelen is csak akkor lesz egy önkormányzati válasz...
2019-10-12 09:20:01
Kásler: újabb pályázat nyílt meg háziorvosi praxisközösségeknek
... elnevezésű program célja az egészségben eltöltött évek számának növelése, a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak és a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezőknek a felmérése.
A program most nyíló forrásaiból egy-egy praxisközösségre 50-80 millió forint vissza nem térítendő támogatás jut.
A miniszter közölte, az új egészség...
2019-10-11 13:21:23
Önkormányzat 2019 - Élhetőbb Békéscsabát ígért Dancsó Tibor ellenzéki polgármesterjelölt
... is a milliárdos költségvetési csalással gyanúsított alapító lakcímére van bejelentve a cikk szerint - közölte. Ez olyan súlyos ügy, hogy ha eljut a választópolgárokhoz, mindenképpen befolyásolni fogja a döntésüket vasárnap, negatívan - fogalmazott Kocziha Tünde.
Az MSZP Miklós Attilát indítja a polgármesteri posztért az LMP és a Liberálisok támogatásával, a Mi Hazánk jelöltje...
2019-10-10 17:13:06
Gépjárműimportőrök: nagy az igény a nagycsaládos autók iránt
... hozzá.
Emlékeztetett arra, hogy a 2,5 millió forintos támog...
2019-10-09 09:40:59
PM: a versenyképességi rangsor visszaigazolja a magyar gazdaságpolitika törekvését
... - az eddigi eredményekre építve - tovább javuljon a magyar gazdaság versenyképessége és a vállalkozások termelékenysége. A növekedési ütem fenntartását segíti - és emellett kedvezően befolyásolja a társadalompolitikai folyamatokat - a kormány által kidolgozott Gazdaságvédelmi Akcióterv és a Családvédelmi Akcióterv végrehajtása is.
A PM kommentárja felidézi, hogy a WEF ranglis...
2019-10-09 09:11:07
Harmónia......
... közti kapcsolat megteremtésében.
Gondolkodj el azon, mennyire törekedsz az ég felé, vagy éppenséggel mennyire vagy ,,földhöz ragadt". Van-e határzott világképed, mi illetve ki befolyásolja alakulását?
Üzeni, hogy a kommunikáció elengedhetetlen része a teljesértékű kapcsolatnak.

Erre is gondolj: A világfa. Vedd fel a fa pozícióját, mintha jógáznál. Emel...
2019-10-07 19:00:52
Önkormányzat 2019 - MSZP, Jobbik: Miskolc legnagyobb választási csalása történhetett
... első eset, a korábbi országgyűlési és önkormányzati választásokon is előfordult hasonló.
"A választók akarata szent, azonban a kormánypártok ezt Miskolcon rendszerint torzítani, befolyásolni akarják" - szögezte le Varga László.
Jakab Péter elmondta: van egy szervezet, az Új Lendület, amelynek jelöltjeiről az terjed városszerte, hogy "egyfajta álcivil szervezet, egy a fel...
2019-10-07 14:11:54
Nobel-díj - Sejtkutatásért hárman kapják az orvosi Nobel-díjat
... interakciót, ebben Peter Ratcliffe mellett William Kaelin ért el úttörő eredményeket.
A három tudósnak köszönhetően jelentősen bővültek az arról szóló ismeretek, hogy az oxigénszint miként befolyásolja az alapvető élettani folyamatokat. Az oxigénszint érzékelése teszi lehetővé a sejtek számára, hogy anyagcseréjük alkalmazkodjon az oxigén változó mennyiségéhez, például testmoz...
2019-10-07 13:41:36
1 2 3 ........1001 1002 .....1502 1503 .....2002 2003 2004 
Címkék: Európai Bizottság, Tóth Bertalan, Élhetőbb Békéscsabát, Dancsó Tibor, Kocziha Tünde, MSZP Miklós Attilát, Gazdaságvédelmi Akcióterv, Családvédelmi Akcióterv, Varga László, Jakab Péter, Peter Ratcliffe, William Kaelin, ellenzék stratégiája, nagycsaládos autók, versenyképességi rangsor, magyar gazdaságpolitika, orvosi Nobel-díjat, érdekelt harmadik, intézkedéssel kapcsolatban, eljárás kimenetelét, uniós bizottság, uniós állami, tagállamok számára, eredmények megállapítását, szavazáson megjelentek, helyhatósági választásokon, önkormányzati válasz, egészségben eltöltött, daganatos megbetegedések, gyermekek egészségi, program most, miniszter közölte, milliárdos költségvetési, cikk szerint, döntésüket vasárnap, polgármesteri posztért, eddigi eredményekre, magyar gazdaság, vállalkozások termelékenysége, növekedési ütem, kormány által, kommunikáció elengedhetetlen, teljesértékű kapcsolatnak, korábbi országgyűlési, választók akarata, terjed városszerte, három tudósnak, arról szóló, oxigénszint miként,
© 2013 TVN.HU Kft.