Belépés
DK: a párt betartja az adatvédelmi szabályokat
... gyakorlata körül", kérdéses, hogy "hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait". A kormánypárti képviselő szerint felmerül az is, hogy a magyar választások befolyásolására akarják felhasználni az adatokat.
A DK erre reagálva közleményében azt írta: "csak olyan felhasználók adatait kezeljük, akik erre saját kezűleg engedélyt adtak nekünk".
"Ha a Fid...
2020-01-22 17:43:06
Fidesz: Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait?
... a Soros emberei által alapított külföldi céghez terelik az adatokat?" - tette fel kérdéseit Zsigmond Barna Pál, aki szerint ez esetben felmerül az is, hogy a magyar választások befolyásolására akarják azokat felhasználni.
A képviselő azt mondta: sokan gyanútlanul chatelnek Gyurcsány Ferenccel a Facebookon, idősek és kiskorú diákok is, nem tudva azt, hogy "Gyurcsányék a személ...
2020-01-22 16:32:36
Így gyógyítottak a régiek orvosságok nélkül
... rák tulajdonképpeni okát szünteti meg. A cékla hatóanyaga a sejtlégzés aktivátora. “Ebben kiváló eszközt találunk - írja Seeger - a daganatsejt sejtlélegzésének befolyásolására és normalizálására."

A hagymán kívül a céklának van a legnagyobb a szilícium (nyomelem) tartalma. A szilícium révén a szervezet védekezőképessége nagymértékben fokozható....
2020-01-21 22:29:57
Két ügyben hallgatták ki gyanúsítottként Varju Lászlót
... budapesti egyéni választókerület országgyűlési képviselőjelöltjeként egy független jelöltnek anyagi juttatást ígért, hogy lépjen vissza a javára. A passzív választójoga gyakorlásának befolyásolására irányuló ajánlatot a férfi visszautasította - tette hozzá a főügyész.
A másik ügy előzménye az, hogy 2018 decemberében több országgyűlési képviselő bement az MTVA székházába, ahol...
2020-01-06 14:41:43
Gyógyítani orvosságok nélkül
... pótolja, és így a rák tulajdonképpeni okát szünteti meg. A cékla hatóanyaga a sejtlégzés aktivátora. ?Ebben kiváló eszközt találunk ? írja Seeger ? a daganatsejt sejtlélegzésének befolyásolására és normalizálására.?

A hagymán kívül a céklának van a legnagyobb a szilícium (nyomelem) tartalma. A szilícium révén a szervezet védekezőképessége nagymértékben fokozható. Nyers...
2019-11-07 15:11:31
Önkormányzat 2019 - Bírósági döntés alapján alakult ki szavazategyenlőség Pötrétén
... A szavazópolgárok alig 150-es száma a település névjegyzékében ugyanis néhány hét alatt több mint 50 százalékkal növekedett, ami a táblabíróság szerint a választás eredményének befolyásolására irányult.
Skoda Lilla, Keszthely aljegyzője az MTI érdeklődésére hétfőn elmondta: nincs még kitűzött időpontja Keszthelyen, a 6. számú választókörzetben kialakult szavazategyenlőség mia...
2019-11-04 11:51:08
Önkormányzat 2019 - Kábítószerért vehettek szavazatot a zalai Szentpéterúron
... kábítószer hatású anyagot, hogy az egyik polgármesterjelöltre szavazzon.
A tanúvallomásokból a területi választási bizottság azt állapította meg, hogy felmerült a választói akarat befolyásolására irányuló kísérlet, de érdemben nem foglalkozott az üggyel, mert a beadványban nem jelölték meg a vélt törvénysértést.
A ZMTVB ugyanakkor a fellebbezésekben, illetve a tanúvallom...
2019-10-19 10:21:25
Lengyel miniszter: a fegyelmi kamara ügyében hozott brüsszeli döntés beavatkozási kísérlet a választásokba
...
"Ez egy politikai akció, kísérlet a lengyel választások befolyásolására" - jelentette ki Ziobro csütörtöki sajtóértekezletén. Mint mondta, történelmi tapasztalataik nyomán a lengyelek "nagyon érzékenyek a külföldről érkező beavatkozási próbálkozásokra", az EB lépése ezért "kontraproduktív lehet".
A miniszter szerint az egyik - általa meg nem nevezett - uniós biztos amell...
2019-10-10 18:12:31
Háromévi mélyponton a brit infláció
... (Brexit) kimenetele lesz.
A szakértő szerint miután Boris Johnson miniszterelnök felfüggesztette a parlamenti ülésszakot, és a törvényhozásnak így nincs módja a Brexit-folyamat befolyásolására, a rendezetlen, megállapodás nélküli Brexit kockázata folyamatosan növekszik.
A londoni parlamentben még az ülésszak lezárása előtt sikerült elfogadtatni azt az ellenzéki kezdemény...
2019-09-18 14:01:28
Sajtóértesülés: kimenekítettek országából egy orosz CIA-ügynököt 2017-ben
... közölte.
Az amerikai kormány a sajtóértesülések szerint neki köszönhetően szerzett tudomást Moszkva feltételezett szándékáról és kísérleteiről a 2016-os amerikai választási folyamat befolyásolására, és ő tájékoztatta Washingtont úgy, hogy a beavatkozást maga Putyin döntötte el és irányította.
A The New York Times szerint az illető az amerikai hírszerzés legértékesebb f...
2019-09-10 07:40:59
1 2 3 .........29 ....43 44 ....57 58 
Címkék: Varju Lászlót, Zsigmond Barna Pál, Gyurcsány Ferenccel, Skoda Lilla, Boris Johnson, York Times, párt betartja, adatvédelmi szabályokat, magyar emberek, régiek orvosságok, zalai Szentpéterúron, fegyelmi kamara, brit infláció, orosz CIA-ügynököt, kormánypárti képviselő, magyar választások, cékla hatóanyaga, sejtlégzés aktivátora, daganatsejt sejtlélegzésének, hagymán kívül, szilícium révén, szervezet védekezőképessége, független jelöltnek, passzív választójoga, férfi visszautasította, szavazópolgárok alig, település névjegyzékében, táblabíróság szerint, választás eredményének, területi választási, választói akarat, vélt törvénysértést, politikai akció, lengyel választások, külföldről érkező, miniszter szerint, szakértő szerint, parlamenti ülésszakot, londoni parlamentben, ülésszak lezárása, ellenzéki kezdemény, amerikai kormány, sajtóértesülések szerint, 2016-os amerikai, beavatkozást maga, amerikai hírszerzés, sejtlélegzésének, sajtóértesülések, fellebbezésekben, visszautasította, gyanúsítottként,
© 2013 TVN.HU Kft.