Belépés
Deník N: Csehországnak 451 millió koronát kell visszafizetnie az uniós kasszába Babis összeférhetetlensége miat
... holding végső tulajdonosa és 2017 februárjától a két vagyonkezelői alapé is, ezeket közvetlen módon a kezében tartja, és személyes gazdasági érdekei fűződnek a holding sikeréhez" - idézi a befolyásos internetes napilap az uniós ellenőrök mintegy 250 oldalas jelentésének kulcsfontosságú megállapítását.
Az európai uniós ellenőrök januárban jártak Prágában, és egy héten kereszt...
2019-12-03 16:52:03
Beperelte a Netflixet a Pénzmosó című filmje miatt az érintett panamai ügyvédi iroda
... idejét sem tűzték még ki.
A Mossack F...
2019-10-16 18:14:18
Demokrata törvényhozók felgyorsítják a Donald Trump felmentését célzó eljárás megindítása előtti vizsgálatokat
... részletesebben megvilágítják Biden korábbi ukrajnai tevékenységét és az impeachment megindítását célzó demokrata erőfeszítések hátterét.
Donald Trump pénteken a Fehér Házban találkozott a befolyásos fegyverlobbi, az Országos Fegyverszövetség (NRA) vezetőjével, Wayne LaPierre elnökkel. LaPierre ugyanazt mondta újságíróknak, hogy magánbeszélgetéseket nem kommentál, de lapinfor...
2019-09-28 22:20:38
"Veszélyes és káros" Donald Trump viselkedése a médiával a The New York Times tulajdonosa szerint
... Ház kérésére.
"Egyenesen megmondtam az elnöknek, hogy azt gondolom, a sajtóval folytatott diskurzusa nemcsak megosztó, hanem egyre veszélyesebb is" - olvasható a közleményben. A befolyásos lap kiadója arra kérte Donald Trumpot, hogy vonuljon vissza a sajtó elleni nagyarányú támadásaitól, mert ez szerinte "veszélyes és káros az egész ország számára".
A kommünikét azután ...
2018-07-30 11:02:37
Újságírók, be a karámba!
... megteremtésével párhuzamosan számtalan napilapot, időszaki újságot számoltak fel, leglátványosabban pedig 1939 őszén pénzügyi-adóügyi intézkedések bevetésével szétverték a liberális és befolyásos Est konszernt. (Az alapító tulajdonos Miklós Andor özvegyének, Gombaszögi Frida színésznőnek havi háromezer pengő járadék és néhány papírgyári részvény fejében át kellett engednie az álla...
2018-02-04 10:04:52
Donald Trump a volt FBI-igazgató elleni fellépésre sürgeti az igazságügyi minisztériumot, és börtönt javasol Hi
... kapcsolatban?" - fogalmazott bejegyzésében Trump. "Mély államnak" az amerikai közbeszédben azt a vélelmezett hálózatot nevezik, amely többnyire Barack Obama volt elnök munkatársaiból és befolyásos demokrata párti személyiségekből áll, és a feltételezések szerint azon munkálkodik, hogy akadályozza, de legalábbis nehezítse a jelenlegi kormányzat munkáját.
A State Department (kü...
2018-01-02 18:34:45
Hátborzongató
... kormányzati együttműködéséről. A pártok színe (CDU/CSU: fekete, SPD: piros, Zöldek: zöld) alapján elnevezett Kenya-koalíció "kreatív megoldás" lenne a Jamaica-koalíció bukására - írta a két befolyásos szociáldemokrata politikus egy nyílt levélben, amelyet Andrea Nahles-nek, a Bundestagban működő frakció vezetőjének címeztek.

Az államfő előkészíti a nagykoalíció folytatá...
2017-11-25 14:00:39
Ügyészségi eljárás indult egy francia szocialista politikus ellen egy antiszemita tweet miatt
... helyettesítették, a háttérben pedig az amerikai és az izraeli zászló, valamint Patrick Drahi, az Altice távközlési vállalat vezetőjének, Jacob Rothschild bankárnak és Jacques Attali befolyásos közgazdásznak és esszéistának a fotója jelenik meg. Gérard Filoche kommentárnak azt írta: "mocskos figura, a franciák hamarosan mindannyian megtudják".
A bejegyzést a megjelenést követő...
2017-11-20 22:54:06
Offshore-botrány - Egyre több részlet lát napvilágot ismert személyek és cégek ügyleteiről
... szakosodott startupba, amelynek alapítója Donald Trump elnök veje és tanácsadója, Jared Kushner.
Az ICIJ-feltárás arra is rávilágított, hogy áfa-elkerülési szándékkal egy sor orosz befolyásos ember az ír-tengeri Man-szigeten bejegyzett Appleby ügyvédi irodánál regisztráltatta magánrepülőjét. Közéjük tartozik Igor Suvalov miniszterelnök-helyettes és neje, valamint az orosz oli...
2017-11-06 18:24:36
"Álnagymama" gyűjtött pénzt a barcelonai gázolás áldozatainak gyógykezelésére
... unokája pedig kómában van, és agyműtétre van szüksége egy magánklinikán. Ennek ára 8 ezer euró, de a biztosítás csak a felét fedezi - állította Maria Tores.
"Nem vagyunk gazdagok vagy befolyásosak" - így folytatódott a bejegyzés, amelyben mindenkit biztosított arról, hogy a pénzt kizárólag az unoka műtétjére és rehabilitációjára fogja felhasználni.
Az újságíróknak az let...
2017-09-14 12:42:34
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Deník, Donald Trump, York Times, Mossack, Fehér Házban, Országos Fegyverszövetség, Wayne LaPierre, Donald Trumpot, Miklós Andor, Gombaszögi Frida, Barack Obama, State Department, Andrea Nahles-nek, Patrick Drahi, Jacob Rothschild, Jacques Attali, Gérard Filoche, Jared Kushner, Igor Suvalov, Maria Tores, uniós kasszába, érintett panamai, volt FBI-igazgató, igazságügyi minisztériumot, francia szocialista, antiszemita tweet, barcelonai gázolás, kezében tartja, holding sikeréhez, befolyásos internetes, uniós ellenőrök, európai uniós, héten kereszt, impeachment megindítását, befolyásos fegyverlobbi, sajtóval folytatott, sajtó elleni, egész ország, kommünikét azután, alapító tulajdonos, amerikai közbeszédben, vélelmezett hálózatot, feltételezések szerint, jelenlegi kormányzat, pártok színe, nyílt levélben, államfő előkészíti, nagykoalíció folytatá, háttérben pedig, izraeli zászló, fotója jelenik, franciák hamarosan, megjelenést követő, ír-tengeri Man-szigeten, biztosítás csak, felét fedezi, pénzt kizárólag,
© 2013 TVN.HU Kft.