Belépés
EP-választás - Az MSZP programot dolgoz ki a magyarországi orosz befolyásolás ellen
...
Az MSZP politikusa úgy fogalmazott, az állami szervek hazaáruló módon nem harcolnak az orosz befolyás ellen, ezért ez a munka az ellenzékre hárul.
Közölte, pártja az orosz befolyásolásra szakosodott nemzetközi intézményekkel közös kutatómunkába kezd, amelynek eredményeit nyilvánosságra hozza.
"Az oroszok nemhogy a spájzban vannak, hanem feltett lábbal nézik a kedven...
2019-05-04 12:51:14
EP-választás - MSZP-Párbeszéd: meg kell változtatni a magyar külpolitikát
...
Mester Barnabás, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselőjelöltje, EU-szakértője egy az Országház előtti Kossuth téren tartott sajtótájékoztatón azt mondta, Matteo Salvini és a hétfőn érkező Heinz-Christian Strache oszták alkancellár, a szélsőjobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője "tájidegen" Budapesten, nincs helyük Magyarországon, nincs helyük az európai közösség...
2019-05-02 13:22:56
Március 15. - LMP: szabadságunkat és függetlenségünket ma is kihívások fenyegetik
...
1848 nemzeti forradalom volt, amelynek üzenete, a nemzeti önrendelkezés és a polgári öntudat, olyan érték, amely most, a 21. században is érvényes és védendő - hangsúlyozta Keresztes László Lóránt.
Úgy fogalmazott: a magyarság nem tűrheti az idegen hatalmak befolyását, nem tűrheti szabadságának és gondolatainak lábbal tiprását, hangjának elfojtását.
"A magát nemzeti...
2019-03-15 10:41:11
Elfogadták a külföldi befektetések átvilágítására szolgáló rendszer felállítását az EU-ban
...
Az új jogszabály az olyan érzékeny szektorokat védi majd, mint az energetika, a közlekedés, a kommunikáció, az adatforgalom, az űrtudomány, valamint a pénzügy. A kritikus technológiák között a félvezetők, a mesterséges intelligencia és a robotika szerepel. Emellett a vízszolgáltatást, az egészségügyet, a védelmi rendszereket, a médiát, a biotechnológiát és az élelmiszerbizton...
2019-03-05 13:06:54
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, Nemzetközi Beruházási Bank, vagyonkezelő alapítványok, napirend után)
...

Jobbik: mennyire hiteles a kormány politikája?
Bencsik János (Jobbik) a Fideszt ért néppárti bírálatokra hívta fel a figyelmet, és úgy ítélte meg: a Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy kiprovokálja saját kizárását az Európai Néppártból.
Úgy ítélte meg, hogy ez nemcsak a Fidesznek lenne rossz, hanem az ország érdekérvényesítő képességét is csökkenten...
2019-03-05 10:29:26
Bálvány
...,,Egyeseket a hatalom és a befolyás utáni vágy motivál leginkább, míg másokat a dicséret és az elismerés hoz lázba."

-Timothy Keller-...
2019-03-02 10:09:37
576 éve született Mátyás király576 éve született Mátyás király


Ma született Magyarország utolsó igazán nagy vezetője, Mátyás király. Ő még népmesék és mondák alakja lett, az utóbbi évtizedek vezetői már csak viccekbe fértek be. Az ő idejében a nyugati építőmesterek jöttek hazánkba, n...
2019-02-23 22:30:17
EP-szakbizottság: nyugtalanító a sajtószabadság helyzetére Magyarországon
...
Hangsúlyozta, hogy az uniós intézmények rendkívül nyugtalanító jeleket kapnak a Magyarországról, ezért fontos összegezni, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy az uniós bizottság az európai jogot érvényesítse.
Giuseppe Abbamonte, az Európai Bizottság médiapluralizmust vizsgáló, készülő éves jelentését ismertetve aggályosnak nevezte, hogy a Közép...
2019-02-20 14:41:27
Az ukrán külügyminiszter szerint Oroszország tüzeli a fiatalok klímatüntetéseit Európa-szerte
...
Az elmúlt hónapokban többször is fiatalok tízezrei tüntettek a klímavédelem fokozásáért például Belgiumban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Németországban is.
"Oroszország támogatja, szítja ezeket a demokratikus intézmények aláásásának és az Európai Unió meggyengítésének céljával" - hangsúlyozta Klimkin, miután európai uniós kollégáival tárgyalt.
Hozzátette, a Kr...
2019-02-18 15:42:33
Müncheni konferencia - Német külügyminiszter: az EU-nak ki kell alakítania geopolitikai identitását
...
Heiko Maas beszédében hangsúlyozta, hogy az EU csak a nemzeti "szuverenitások összefogásával képes szuverén módon cselekedni", és tagállamai csak akkor őrizhetik meg nemzeti szintű külpolitikai, geopolitikai cselekvőképességüket, ha közösen lépnek fel.

Ennek hiányában az a veszély fenyeget, hogy az EU "felőrlődik a nagyhatalmak versengésében, megosztottá, irányvesz...
2019-02-15 21:52:01
1 2 3 ..................113 114 ..........170 171 .........226 227 228 
Címkék: Nemzetközi Beruházási Bank, Mester Barnabás, Matteo Salvini, Heinz-Christian Strache, Osztrák Szabadságpárt, Keresztes László Lóránt, Bencsik János, Európai Néppártból, Giuseppe Abbamonte, Európai Bizottság, Európai Unió, Heiko Maas, magyarországi orosz, magyar külpolitikát, külföldi befektetések, sajtószabadság helyzetére, ukrán külügyminiszter, fiatalok klímatüntetéseit, állami szervek, orosz befolyás, ellenzékre hárul, orosz befolyásolásra, oroszok nemhogy, spájzban vannak, hétfőn érkező, szélsőjobboldali Osztrák, európai közösség, nemzeti önrendelkezés, polgári öntudat, idegen hatalmak, magát nemzeti, olyan érzékeny, kritikus technológiák, mesterséges intelligencia, robotika szerepel, védelmi rendszereket, kormány politikája, ország érdekérvényesítő, befolyás utáni, utóbbi évtizedek, nyugati építőmesterek, uniós intézmények, uniós bizottság, európai jogot, elmúlt hónapokban, klímavédelem fokozásáért, demokratikus intézmények, nagyhatalmak versengésében, klímatüntetéseit, meggyengítésének,
© 2013 TVN.HU Kft.