Belépés
Szepes Mária: A mindennapi élet mágiája
Szepes Mária:
A mindennapi élet mágiája

Bevezetés

Ezt a tanulmányt, amelynek különös kiterjedései közé benyitnak most, jó néhány évvel ezelőtt írtam. Csak közeli barátaim kaphatták meg tőlem elolvasásra akkor a pszichológiának és a szabadabb szellemi témáknak kedvezőtlen ...
2013-02-08 11:34:55
szeretettel
... és nemcsak a diplomaták... mindenki félti a bőrét, ugyebár?... Meg kell találni a dolgok módját... Így csinálnak...

Monsignore kis- és mutatóujját Lucia asszonynak szegezi, és behajtja a másik hármat. Kicsit lehajtja a fejét is, és így néz elképedt tanítványára.

- Így.

- A diplomaták?

- Így.

- A püspökök?

- Így....
2012-05-10 12:54:43
szeretettel
Rejtő Jenő
A boszorkánymester

TARTALOM

Első fejezet
Egy baleset még a jobb eset

Második fejezet
Kicsi a Vass, de gyenge

Harmadik fejezet
Kvázi az első fejezet

Negyedik fejezet
A szanatóriumban feltűnés nélkül meghal a fő...
2012-04-10 10:54:27
A magyar népek őstörténete 4
... terület volt, a hyksos uralom tulajdonképpeni hatalmi alapja. Itt tartózkodott haderejük zöme
és innen indult ki a hyksos király minden gazdasági év végén, hogy a kisebb fejedelmek adóját behajtsa. A jövevények uralma száz évnél valamivel tovább tartott, de Kr. e. 1576-ban mindenütt befejeződött.

A hyksosok kus voltáról közelebbi bizonyítékokat találunk az ő hátrah...
2011-08-09 23:31:55
A magyar népek őstörténete 3
... völgyében vezetett (a mai RAHA valóban a TANA táján ered) és leírásukból a nem-magyar tudós ilyen részleteket közöl az eredeti fonetikát követő átírásában: ODA HALT, ADA BEHALT: .Oda hajt, oda behajt. (129m. 11. 362).


A MAGYAR-HUN TESTVÉRISÉG KIALAKULÁSA MEZOPOTÁMIÁBAN

"Ott, hol a tó (Perzsa-öböl) Hungarok Kaldeájába harap és agyagos, hamar agyagba dug ...
2011-08-09 23:28:24
szeretettel
...

ELSÕ RÉSZ
HOL TEREM A MAGYAR VITÉZ?
1
A patakban két gyermek fürdik: egy fiú meg egy leány. Nem illik tán, hogy együtt fürödnek, de ők ezt nem tudják: a fiú alig hétesztendős, a leány két évvel fiatalabb.
Az erdőben jártak, patakra találtak. A nap tüzesen s...
2011-05-17 17:33:09
1 
Címkék: Szepes Mária, Rejtő Jenő, MAGYAR-HUN TESTVÉRISÉG KIALAKULÁSA MEZOPOTÁMIÁBAN, Hungarok Kaldeájába, TEREM MAGYAR VITÉZ, mindennapi élet, magyar népek, szabadabb szellemi, dolgok módját, másik hármat, jobb eset, első fejezet, szanatóriumban feltűnés, hyksos uralom, hyksos király, kisebb fejedelmek, jövevények uralma, nem-magyar tudós, eredeti fonetikát, boszorkánymester, tulajdonképpeni, pszichológiának, mezopotámiában, bizonyítékokat, szanatóriumban, kepfeltoltes, tartózkodott, befejeződött, kiterjedései, tanítványára, őstörténete, leírásukból, részleteket, kialakulása, testvériség, szeretettel, elolvasásra, mutatóujját, mindennapi, kaldeájába, hétesztend, tanulmányt, monsignore, diplomaták, fejedelmek, átírásában, asszonynak, jövevények, csinálnak, völgyében, kaphatták, szabadabb, valamivel, mindenütt, gazdasági, haderejük, közelebbi, benyitnak, bevezetés, fonetikát, fiatalabb, hungarok, mindenki, behajtja, püspökök, feltűnés, hyksosok, harmadik, negyedik, patakban, találtak,
© 2013 TVN.HU Kft.