Belépés
Karácsony Gergely felfüggesztette a kilakoltatásokat
...
Karácsony Gergely ezt a Facebook-oldalán jelentette be pénteken. Bejegyzésében emlékeztetett, hogy a kampányban meghirdetett "Budapest Alkotmányban" azt írták: a lakhatást alapjognak tekintik, a városnak mindent meg kell tennie a mindenki számára elérhető, megfizethető lakhatás érdekében. "Fellépünk az elhelyezés nélküli kilakoltatások ellen" - fogalmaztak akkor.
A megv...
2019-10-18 15:52:26
Brexit - Megszületett a megállapodás a brit kiválásról
...
Rövid Twitter-bejegyzésében Juncker tisztességesnek és kiegyensúlyozottnak nevezte az elért egyezséget, és javaslatot tett annak jóváhagyására a délután kezdődő EU-csúcstalálkozón.
"Ahol akarat van, ott megállapodás is van" - írta.
A brüsszeli testület vezetője levelet küldött Donald Tusknak, a tagországok vezetőit tömörítő Európai Tanács elnökének, amelyben arról s...
2019-10-17 12:21:23
Lengyel elnök: a lengyel irodalom nagy napját jelenti Olga Tokarczuk Nobel-díja
...
A lengyel elnök Twitter-bejegyzésében felidézte: Tokarczuk a második lengyel irodalmi Nobel-díjas az 1996-ban kitüntetett Wislawa Szymborska költőnő után.
Piotr Glinski lengyel kulturális és örökségvédelmi miniszter és kormányfőhelyettes szerint a díjazás arról tanúskodik, hogy a lengyel kultúrát világszerte elismerik.
"A lengyel alkotó sikere nagyon örvendetes, an...
2019-10-10 14:21:30
Török offenzíva - Graham: Törökország drágán megfizet a támadásért
...
A Donald Trump szoros szövetségeseként számon tartott szenátor szerdai bejegyzésében sürgette az amerikai elnököt, hogy változtasson az amerikai csapatok szíriai kivonásáról hozott döntésén.
"Katasztrófa van alakulóban" - ismételte meg Graham a héten már többször is hangoztatott véleményét.
Egy másik bejegyzésben úgy fogalmazott: "imádkozzunk kurd szövetségeseinké...
2019-10-09 19:22:33
Meteorológiai szolgálat: 15 fokos melegedés volt egy nap alatt
... regisztrált a rádiószondás műszer.
Megjegyezték, hogy ez a jelenség egyébként nem extrém, frontok előtt és után igen gyakoriak a nagy és gyors hőmérsékletingadozások.
Egy korábbi bejegyzésében a meteorológiai szolgálat arról is írt, hogy nemsokára megérkezik a "vénasszonyok nyara".
Szerdán egy hullámzó front előoldalán átmeneti melegedés kezdődik, de a front hatásá...
2019-10-09 12:42:11
Árthat a lengyel ellenzék vezető erejének Lech Walesa kampányhajrában tett kijelentése
... hajlandóságától is függenek, ez pedig a PiS választói között Walesa nyilatkozata után növekedni látszik - mutat rá többek között Marcin Palade politológus.
Lech Walesa keddi Twitter-bejegyzésében közölte: tekintettel a legutóbbi felmérésekre, "arra kéri a PO-t, hogy oldják fel őt a korábbi ígéretétől, miszerint rájuk szavaz". Közölte, hogy adott helyzetben egy másik, a Lengye...
2019-10-08 11:51:40
Az amerikai elnök a gazdasága tönkretételével fenyegeti Törökországot
... meg is semmisítse az Egyesült Államokkal szövetséges kurd milíciákat.
Lindsey Graham, a Trump szoros szövetségeseként számon tartott dél-karolinai republikánus szenátor Twitter-bejegyzésében úgy fogalmazott: "ha a sajtójelentések pontosak, akkor katasztrófa van születőben". A politikus azt jósolta, hogy a szíriai kurdok Bassár el-Aszad szíriai elnökkel és Iránnal szövetkezhet...
2019-10-07 19:42:06
Egy New York-i bíró elrendelte Donald Trump elnök adóbevallásának benyújtását nyolc évre visszamenőleg
... előtérbe" - írta a Twitteren Trump Marrero döntése után. Trump hozzáfűzte: "soha egyetlen elnökkel sem történt meg korábban ilyesmi. De még csak hasonló sem" - fogalmazott mikroblog-bejegyzésében.
Amerikai sajtójelentések szerint Trump ezzel egyidejűleg annak is próbálja elejét venni, hogy a német Deutsche Bank kiadja az üzleti ügyeire vonatkozó dokumentumokat, köztük adóbev...
2019-10-07 18:13:51
The Hill: kulcsfontosságú republikánusok bírálják Trumpot az ukrajnai botrány miatt
... a nevét adta Pekingnek, akkor ez amerikai bíróságokra tartozik, nem kínzó táborokat működtető kommunista zsarnokokra" - fogalmazott a nebraskai politikus.
Mitt Romney Twitter-bejegyzésében "helytelennek" és "megdöbbentőnek" minősítette Trump kéréseit Ukrajnához és Kínához.
Az elnök egyébként eddig csupán Mitt Romney véleményére reagált, egy sor vulgáris Twitter-bejegyzés...
2019-10-06 20:12:06
Lövöldözés a trieszti rendőrségen: két rendőr életét vesztette
... Mozgalom (M5S) kormánypárt vezetője kijelentette, "aki a hatóságok képviselőit támadja, mindegyikünkre támad".
Matteo Salvini volt belügyminiszter, a Liga vezetője közösségi bejegyzésében hangsúlyozta, hogy az elkövetők semmilyen kegyelmet nem érdemelnek. Az olasz rendőrszakszervezet szerint az olaszországi hatóságok képviselőinek nagyobb állami támogatásra van szüksége, hogy...
2019-10-04 21:52:49
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 ......91 92 93 
Címkék: Karácsony Gergely, Olga Tokarczuk Nobel-díja, Lech Walesa, Donald Trump, Budapest Alkotmányban, Rövid Twitter-bejegyzésében Juncker, Donald Tusknak, Európai Tanács, Wislawa Szymborska, Piotr Glinski, Marcin Palade, Egyesült Államokkal, Lindsey Graham, Twitteren Trump Marrero, Deutsche Bank, Mitt Romney Twitter-bejegyzésében, Mitt Romney, Matteo Salvini, brit kiválásról, lengyel irodalom, lengyel ellenzék, amerikai elnök, gazdasága tönkretételével, ukrajnai botrány, trieszti rendőrségen, kampányban meghirdetett, lakhatást alapjognak, városnak mindent, mindenki számára, elhelyezés nélküli, elért egyezséget, délután kezdődő, brüsszeli testület, tagországok vezetőit, lengyel elnök, második lengyel, 1996-ban kitüntetett, díjazás arról, lengyel kultúrát, lengyel alkotó, amerikai elnököt, amerikai csapatok, másik bejegyzésben, rádiószondás műszer, jelenség egyébként, korábbi bejegyzésében, meteorológiai szolgálat, hullámzó front, front hatásá, legutóbbi felmérésekre, korábbi ígéretétől, sajtójelentések pontosak,
© 2013 TVN.HU Kft.