Belépés
Illegális bevándorlás - Humanitárius szövetséget hozott létre három nemzetközi civil szervezet
... migrációs politikákat.
Felhívást intéztek az európai városok vezetőihez, szervezeteihez, lakosaihoz, hogy mutassák meg: lehetséges egy "szolidárisab...
2018-11-23 16:52:41
Hírmorzsák - November
... LinkreHirkeresőhttps://www.hirkereso.hu/fris...
2018-11-01 17:00:29
Kettős állampolgársági vita - Klimkin nem megfelelőnek minősítette Magyarország válaszlépését a magyar konzul k
... területét. Az ukrán külügyminisztérium nem hozta nyilvánosságra a kiutasított konzul nevét.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ezt követően Budapesten sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Ukrajna intézkedésére - a beregszászi magyar konzul kiutasítására - tett arányos válaszlépésként Magyarország kiutasít egy ukrán konzult.
A magyar tárcavezető hangsúlyozta...
2018-10-04 23:46:32
Mérföldkőhöz érkezik vasárnap a magyar e-sport
... támogatja a tömeg-, a para- és a versenysportot"- mondta az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. Ezt követően bejelentette, hogy új szegmenssel bővül a sporttámogatások köre: a verseny névadójaként a fiatalok sportja, az e-sport mellé állnak.
"Felelős pénzintézetként arra törekszünk, hogy válaszokat adjunk...
2018-09-26 13:28:07
Kamatdöntés - Elemzők: az MNB elmozdult az ultralaza monetáris politikai álláspontról
...
A piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az alapkamat 0,90 százalékos szintjén a monetáris tanács keddi ülésén. Az MNB ugyanakkor bejelentette, hogy felkészült monetáris politikájának óvatos és fokozatos normalizálására az inflációs cél fenntartható elérése érdekében, eszköztárát átalakítja.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője fontos komm...
2018-09-18 18:24:16
Nyílt levél Kurz kancellárnak
... És a becstelenséget is. De erről majd később.) Majd kancellár lett önből, és mi újfent örültünk.

És aztán ön, minden előjel nélkül, egy nappal a ,,vita" előtt bejelentette, hogy pártja megszavazza a Magyarországot elítélő Sargentini jelentést, mindennel egyetért, stb., stb.

Rendben van, kancellár úr. Tegyenek így. Most ismétlem meg: immár ismerjük ...
2018-09-13 19:00:03
Szombaton dől el, arannyá válik-e Rasovszky Kristóf .......
... Európa-bajnokságán, hogy a győztessel tizeddel azonos idővel csapott célba.
- A MÚSZ pénteki tájékoztatása szerint Sam Greetham, a LEN nyíltvízi úszó technikai bizottságának elnöke bejelentette, hogy az óvást szombat reggel az 5 kilométeres csapatverseny előtt tárgyalják meg.
A MÚSZ az eredményhirdetést követően holtverseny kihirdetését kérte. Arra hivatkozik, hogy taval...
2018-08-10 20:15:49
Maffiához hasonlította az iráni vezetést az amerikai külügyminiszter
... Pompeo azt hangoztatta,az irániaknak maguknak kell dönteniük arról, merre haladjon az országuk, és Washington "támogatni fogja az iráni nép régóta figyelmen kívül hagyott véleményét". Bejelentette, hogy az amerikai kormány huszonnégy órás, farszi nyelvű információs csatornát indít, amelynek rádiós, televíziós, digitális és közösségi oldalon sugárzott programjai lesznek. A cél - a ...
2018-07-23 07:04:17
Döntöttek a madridiak: őt akarják Ronaldo helyett
... Images
...........................

- Félelmetes, Zidane mennyi pénzt hagyott a Real Madrid kasszájában.
Nem először tette...
Zinédine Zidane sokakat meglepett amikor bejelentette, távozik a Real Madrid kispadjáról. Azóta kiderült, hogy volt még hátra ...
2018-07-14 06:23:53
Európai migrációs stratégiát mutat be a brüsszeli minicsúcson az olasz kormányfő
...
A találkozó előtt olasz újságíróknak nyilatkozva Giuseppe Conte bejelentette, hogy a római kormány "teljesen új" javaslatcsomagot dolgozott ki a migrációhoz fűződő problémák megoldására. Olaszország kihívás előtt all és radikális váltást sürget - jelentette ki Giuseppe Conte.
Az olasz javaslat az angol "European multilevel strategy for migration" nevet kapta: az első inf...
2018-06-24 17:11:53
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Rasovszky Kristóf, Szijjártó Péter, Horváth Magyary Nóra, Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, Real Madrid, Zinédine Zidane, Giuseppe Conte, magyar konzul, magyar e-sport, ultralaza monetáris, iráni vezetést, amerikai külügyminiszter, brüsszeli minicsúcson, olasz kormányfő, európai városok, kiutasított konzul, beregszászi magyar, ukrán konzult, magyar tárcavezető, esemény szerdai, sporttámogatások köre, verseny névadójaként, fiatalok sportja, e-sport mellé, piaci várakozásoknak, monetáris tanács, győztessel tizeddel, óvást szombat, eredményhirdetést követően, irániaknak maguknak, amerikai kormány, találkozó előtt, római kormány, migrációhoz fűződő, olasz javaslat, sporttámogatások, javaslatcsomagot, külügyminiszter, állampolgársági, pénzintézetként, válaszlépésként, normalizálására, magyarországot, várakozásoknak, versenysportot, nyilvánosságra, szervezeteihez, becstelenséget, csapatverseny, válaszlépését, intézkedésére, kommunikációs, kiutasítására, tájékoztatása, bizottságának, politikájának,
© 2013 TVN.HU Kft.