Belépés
Krónika 6. rész (nemzetiségi pedagógusok, egészségügyi szolgáltatók, napirend után)
... emelte ki.
Szabó Sándor (MSZP) úgy fogalmazott: mind a kormány, mind az ellenzéki pártok egyetértenek abban, hogy a javaslat pozitív és támogatható.
Hajdu László (DK) is bejelentette, hogy az előterjesztést a DK frakciója is támogatja.
Miután Sneider Tamás levezető elnök lezárta a vitát, a javaslatot ismertető Rétvári Bence megköszönte a támogató hozzászólásokat....
2019-11-21 20:42:06
Kudarcba fulladtak a széleskörű szlovák ellenzéki koalíciót célzó tárgyalások
... parlamentbe való bejutást valószínűsíti.
A koalícióalakítás kudarcát a találkozón résztvevő pártok különbözőképpen magyarázták. Andrej Kiska - aki miután az egyeztetés zátonyra futott, bejelentette, hogy pártja önállóan indul - azt mondta, hogy eredetileg egy hatpárti koalíció kialakítását szerette volna, s egy négypárti koalíciónak nem látja értelmét. Kiska elképzelése az vo...
2019-11-21 20:32:02
Krónika 18. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... rendbontásék nincs helye a parlamentben. A szankcióknak olyan súlyúaknak kell lenniük, hogy a rendbontás előtt mindenki végiggondolja tettét - közölte.
Az elnöklő Lezsák Sándor bejelentette: a fideszes Szatmáry Kristóf is csatlakozott a javaslatokhoz előterjesztőként.
Vadai Ágnes (DK) problémásnak nevezte, hogy az Országgyűlési Őrség néhány irányítási jogkörét bizonyos e...
2019-11-21 12:51:22
Visszavonul a közéleti tevékenységtől András yorki herceg
... parlamenti választások kampányának, és a héten több globális óriásvállalat - köztük a BT távközlési konglomerátum, a Standard Chartered Bank és a KPMG üzleti tanácsadó cégcsoport - bejelentette, hogy kivonul a yorki herceg nevéhez kötődő vállalkozástámogatási programokból.
Egy neves amerikai ügyvéd, Gloria Allred, aki Epstein szexuális bűncselekményeinek több áldozatát képvis...
2019-11-20 23:03:00
Kínai vállalat vásárolt részesedést a Rail Cargo Terminal-BILK Zrt.-ben
...
Szerdán Budapesten, a szerződés aláírása alkalmából az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára üdvözölte a megállapodást. Mosóczi László szerint ennek hatására javulhat az áruszállítás hatékonysága, és bővülhet a Kínából érkező a vasúti teherforgalom.
A kormány - mint fogalmazott - a közlekedési hálózatok és a logisztikai ...
2019-11-20 21:43:13
Putyin: a szénhidrogénekről való teljes lemondás veszélyt jelentene a civilizációra
... színvonalon álló, környezetszennyező, "barbár eszközöket" alkalmazni. Elmondta azt is, ho...
2019-11-20 18:42:41
Gordon Sondland: Giuliani kérte, hogy a katonai segély fejében Kijev indítson vizsgálatot Joe Biden volt alelnö
... fogalmazott - "ejtették ezt a témát és újabbszamárságot eszeltek ki". A republikánus politikus a mostani demokrata vizsgálatokat az impeachment-folyamat "keresztes hadjáratának" minősítette. Bejelentette: a republikánus törvényhozók szeretnék meghallgatni Hunter Bident, Joe Biden fiát is.
Gordon Sondland - aki nem karrierdiplomata, hanem a Trump-kormányzat politikai kinevezet...
2019-11-20 17:33:06
A francia kormány sürgősségi csomagot jelentett be a tiltakozó közegészségügyi dolgozóknak
... intézmények, valamint a közkórházak által felhalmozott mintegy 30 milliárd eurós adósságállomány harmadát átvállalja az állam.
Agnes Buzyn egészségügyi miniszter a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az ápolóknak járó prémiumokat is megemeli a kormány.
Az Emmanuel Macron 2017-es államfővé választása óta beindított három sürgősségi csomaggal eddig nem sikerült a kormány...
2019-11-20 14:41:32
Együttműködési megállapodás a TF és a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség között
...
Az intézmény és a budapesti székhelyű világszervezet szerdai közös sajtótájékoztatóján Mocsai Lajos, a TF rektora bejelentette:
"Egy olyan keretszerződést írtunk alá, amely szerint a Testnevelési Egyetem mint edukációs háttér és sporttudományi központ a dzsúdóban történő oktatást diplomás szintre emeli, amely BSc szinten valósul meg. Hosszú távú együttműködést várok, ame...
2019-11-20 13:12:04
Krónika 1. rész (egyfokú eljárások)
... mellett, azonos szabályozási környezetben egymással ellentétes jogértelmezésen alapuló ítéletek születhessenek meg. Jogállamban ilyen nem fordulhat elő - hangoztatta.
Varga Judit bejelentette, kezdeményezi, hogy az igazságügyi bizottság nyújtson be módosító indítványt a bírák és az ügyészek fizetésemelése érdekében.
A bérrendezésnél alapelvként szabták meg, hogy a bírák...
2019-11-20 11:21:57
1 2 3 ...................940 941 ..........1411 1412 ..........1880 1881 1882 
Címkék: Rail Cargo Terminal-BILK Zrt, Gordon Sondland, Nemzetközi Cselgáncs Szövetség, Szabó Sándor, Hajdu László, Miután Sneider Tamás, Rétvári Bence, Andrej Kiska, Lezsák Sándor, Szatmáry Kristóf, Vadai Ágnes, Országgyűlési Őrség, Standard Chartered Bank, Gloria Allred, Szerdán Budapesten, Technológiai Minisztérium, Mosóczi László, Hunter Bident, Agnes Buzyn, Emmanuel Macron, Mocsai Lajos, Testnevelési Egyetem, Varga Judit, széleskörű szlovák, közéleti tevékenységtől, szénhidrogénekről való, katonai segély, francia kormány, tiltakozó közegészségügyi, ellenzéki pártok, javaslat pozitív, javaslatot ismertető, támogató hozzászólásokat, koalícióalakítás kudarcát, találkozón résztvevő, egyeztetés zátonyra, hatpárti koalíció, négypárti koalíciónak, szankcióknak olyan, rendbontás előtt, elnöklő Lezsák, fideszes Szatmáry, javaslatokhoz előterjesztőként, héten több, yorki herceg, neves amerikai, szerződés aláírása, áruszállítás hatékonysága, vasúti teherforgalom, közlekedési hálózatok, republikánus politikus,
© 2013 TVN.HU Kft.