Belépés
Vádat emeltek négy férfi ellen, akik elrabolták két kollégájukat
... mögöttük az ajtót és a hangadó elkezdte követelni a pénzt. Az értetlenkedő sértetteket először ököllel, majd egy teleszkópos bottal is bántalmazni kezdte, abba egy másik társa is bekapcsolódott. Harmadik társa az elkövető felszólítására egy gumilövedékes fegyverrel rálőtt a sértettekre.
Ezután a "vezér" engedélyezett egy telefonhívást a sértetteknek, hogy családtagjaikkal a h...
2020-07-14 10:51:18
Koronavírus - Takarékbank: kissé javuló várakozások, de jelentős bizonytalanság jellemzi az agráriumot
... Hollósi Dávid kiemelte, hogy a mezőgazdaság a koronavírus krízisben elvesztette válságálló státuszát. Ennek okait abban látják, hogy a magyar agrárium az elmúlt 10-15 évben erőteljesen bekapcsolódott a globális ellátási láncokba, így már közvetlenül is érzi azon káros hatásokat, amelyek a nemzetközi piacokon megjelennek.
Héjja Csaba, a Takarékbank agrár elemzője kitért arra ...
2020-06-29 13:35:01
Babos Tímea: a legnagyobb inspirációt a családom jelenti
... Sokat segítenek nekem, és nélkülük nem jutottam volna el idáig, ők a példaképeim" - mesélte el egy másik érdeklődőnek a videointerjúban.
A kérdezz-felelek játékba váratlanul bekapcsolódott párospartnere, Kristina Mladenovic is, aki tréfásan azt tudakolta, milyen jó és rossz dolgok történnek a pályán, amikor együtt játszanak. Babos mosolyogva elmondta, tökéletes a kapcsolatuk,...
2020-06-26 16:32:27
Szijjártó: az EU-nak az európai emberek számára kell munkahelyeket teremtenie
... tartalmazhat semmilyen utalást az ENSZ globális migrációs paktumjára" - mondta.
Szijjártó Péter kitért arra, hogy a Külügyek Tanácsa tárgyalt a koronavírus-járványról is, és a vitába bekapcsolódott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz is.
A főigazgató elmondta: Európában jól alakulnak a számok, de globálisan rendkívül komoly agg...
2020-06-08 13:31:26
Koronavírus - Palkovics: az SZTE kiválóan vizsgázott a járvány elleni küzdelemben
... közül a miniszter kiemelte a négy orvosképző egyetem együttműködését.
Palkovics László kitért arra, hogy Szegeden nemcsak az egyetem, hanem a ELI-ALPS lézeres kutatóközpont is bekapcsolódott a járvány elleni küzdelembe. Az intézet egyik épületében járványkórházat alakítottak ki.
A miniszter emlékeztetett rá, a kormány három éve döntött arról, hogy 4,8 milliárd forintot b...
2020-06-05 16:22:31
Elhunyt Göncz Árpádné, a néhai köztársasági elnök özvegye
... Árpádné az elsők között vett részt a hazai szociális munkások képzésében, majd hivatásszerűen is nagy energiával fordult az elesett, a sérült és a hátrányos helyzetű emberek felé, bekapcsolódott az őket segítő civil szerveződések tevékenységébe. Férjével 1993-ban létrehozták a Kézenfogva Alapítványt, sok éven át a kuratórium elnökeként vezette azt.
Személyesen is sokat tett a...
2020-06-03 14:32:09
Koronavírus - Biztonságos turisztikai folyosó megnyitásán dolgozik a spanyol kormány
... "nagyon drámai és bonyolult" helyzetben. A járvány során a hadsereg végezte a közintézmények és közterületek fertőtlenítését, a biztonsági és tájékoztatási feladatok ellátása mellett bekapcsolódott a betegek és a halálos áldozatok szállításába is.
Az uralkodó beszédében kiemelte a spanyol társadalom "erőfeszítését és áldozatát", amelynek köszönhetően "jelentősen javult" a jár...
2020-05-30 20:32:56
Hungarikum lett a csíksomlyói pünkösdi búcsú
... európai ország huszonegy kegyhelye tartozik. Ez azért jelentős, mert Csíksomlyó így Európában is egyre ismertebb, sokan szoktak elzarándokolni ide távoli vidékekről is, a kegyhely bekapcsolódott az európai Mária-kegyhelyek körfogásába.
,,Ezzel a lépéssel, hogy a kegyhely most hungarikummá vált, még inkább magunkénak érezzük a pünkösdi búcsút, mert a kegyhely elsődleges s...
2020-05-22 09:42:03
Koronavírus - A kelet-európai idénymunkások ilyenkor szokásos számának harmada érkezett Nagy-Britanniába
... korábbi eredeti alapjövedelmük 80 százalékát kaphatják meg költségvetési forrásból; a juttatás felső határa havi 2500 font (egymillió forint).
A hazai idénymunkások toborzásába bekapcsolódott a brit trónörökös is, aki szerint a második világháború idején meghonosított munkavállaló-mozgósításhoz hasonlatos kezdeményezésre van szükség a mezőgazdaság megsegítése végett.
Kár...
2020-05-19 20:43:18
Koronavírus - Két kiemelt kórházba szállítják az új, súlyos koronavírusos betegeket
... (Szent László kórház) és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetlátta el elsőkénta koronavírusos betegeket, majd a megbetegedések számának növelésével országszerte több kórház is bekapcsolódott az ellátásba. Jelenleg 35 kórházban ápolnak koronavírusos beteget szerte az országban. A most életbe lépő beutalási rend szerint az újonnan igazolt, eddig az otthonukban elkülönített bete...
2020-05-11 21:32:44
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 ..........122 123 124 
Címkék: Babos Tímea, Elhunyt Göncz Árpádné, Hollósi Dávid, Héjja Csaba, Kristina Mladenovic, Szijjártó Péter, Külügyek Tanácsa, Egészségügyi Világszervezet, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, Palkovics László, Kézenfogva Alapítványt, Szent László, Országos Korányi Pulmonológiai Intézetlátta, legnagyobb inspirációt, családom jelenti, európai emberek, járvány elleni, néhai köztársasági, spanyol kormány, csíksomlyói pünkösdi, kelet-európai idénymunkások, hangadó elkezdte, értetlenkedő sértetteket, teleszkópos bottal, másik társa, elkövető felszólítására, gumilövedékes fegyverrel, koronavírus krízisben, magyar agrárium, elmúlt 10-15, globális ellátási, nemzetközi piacokon, másik érdeklődőnek, kérdezz-felelek játékba, vitába bekapcsolódott, főigazgató elmondta, miniszter kiemelte, négy orvosképző, intézet egyik, miniszter emlékeztetett, kormány három, elsők között, hazai szociális, hátrányos helyzetű, őket segítő, kuratórium elnökeként, járvány során, hadsereg végezte, halálos áldozatok, uralkodó beszédében,
© 2013 TVN.HU Kft.