Belépés
x
... vaníliát is.
3.A túrót óvatosan összetörjük egy villával, beletesszük a maradék cukrot, majd a tejfelt és a reszelt citromhéjat.
4. A mazsolát kivesszük, lecsepegtetjük és szintén bekeverjük.
5. Ha a metélt már kihült a masszánkat ráborítjuk és óvatosan összekeverjük.
6.Felverjük a tojásfehérjét a csipet sóval nagyon keményre.
7.Ezt is belekeverjük a...
2014-06-13 17:10:18
x
... vaníliát is.
3.A túrót óvatosan összetörjük egy villával, beletesszük a maradék cukrot, majd a tejfelt és a reszelt citromhéjat.
4. A mazsolát kivesszük, lecsepegtetjük és szintén bekeverjük.
5. Ha a metélt már kihült a masszánkat ráborítjuk és óvatosan összekeverjük.
6.Felverjük a tojásfehérjét a csipet sóval nagyon keményre.
7.Ezt is belekeverjük a...
2014-05-30 17:43:28
x
... vaníliát is.
3.A túrót óvatosan összetörjük egy villával, beletesszük a maradék cukrot, majd a tejfelt és a reszelt citromhéjat.
4. A mazsolát kivesszük, lecsepegtetjük és szintén bekeverjük.
5. Ha a metélt már kihült a masszánkat ráborítjuk és óvatosan összekeverjük.
6.Felverjük a tojásfehérjét a csipet sóval nagyon keményre.
7.Ezt is belekeverjük a...
2014-05-24 19:26:39
x
... vaníliát is.
3.A túrót óvatosan összetörjük egy villával, beletesszük a maradék cukrot, majd a tejfelt és a reszelt citromhéjat.
4. A mazsolát kivesszük, lecsepegtetjük és szintén bekeverjük.
5. Ha a metélt már kihült a masszánkat ráborítjuk és óvatosan összekeverjük.
6.Felverjük a tojásfehérjét a csipet sóval nagyon keményre.
7.Ezt is belekeverjük a...
2014-05-17 09:46:45
Lúgosítás
... formázunk belőle, majd tepsire tesszük, olajjal finoman meglocsoljuk és előmelegített sütőben megsütjük. A zöldségeket vékony metéltre vágjuk, sózzuk, citromlével ízesítjük és olajjal bekeverjük. Tálaláskor tetejére halmozzuk a csírákat.

Édesség
Mandulás köles 1 csésze köles, 2 csésze víz, 1 bögre natúr zabtej, ½ vanília rúd, hámozott mandula, 1-2 szem stevia...
2013-04-18 13:23:04
x
... vaníliát is.
3.A túrót óvatosan összetörjük egy villával, beletesszük a maradék cukrot, majd a tejfelt és a reszelt citromhéjat.
4. A mazsolát kivesszük, lecsepegtetjük és szintén bekeverjük.
5. Ha a metélt már kihült a masszánkat ráborítjuk és óvatosan összekeverjük.
6.Felverjük a tojásfehérjét a csipet sóval nagyon keményre.
7.Ezt is belekeverjük a...
2011-09-25 20:12:25
x
... 2/3-ával kemény habbá verjük.
A kikevert tojás sárgáját kevés habbal fellazítjuk, majd habkártya segítségével hozzátesszük a habot a sárgájás tömeghez. Óvatosan, fakanál segítségével bekeverjük a fehérjét, s folyamatosan hozzáadjuk a kakaóporos lisztet. Kevés olvasztott vajat is keverhetünk hozzá. Vaníliás cukorral és citromhéjjal ízesíthetjük.
Az egyneműsített masszá...
2011-03-14 09:46:11
Zöldborsó torta
... kemény habbá verjük.

A kikevert tojás sárgáját kevés habbal fellazítjuk, majd habkártya segítségével hozzátesszük a habot a sárgájás tömeghez. Óvatosan, fakanál segítségével bekeverjük a fehérjét, s folyamatosan hozzáadjuk a kakaóporos lisztet. Kevés olvasztott vajat is keverhetünk hozzá. Vaníliás cukorral és citromhéjjal ízesíthetjük.

Az egy nemesített massz...
2010-04-07 22:51:34
1 
Címkék: túrót óvatosan, maradék cukrot, reszelt citromhéjat, mazsolát kivesszük, masszánkat ráborítjuk, csipet sóval, zöldségeket vékony, kikevert tojás, sárgájás tömeghez, kakaóporos lisztet, egyneműsített masszá, lecsepegtetjük, összekeverjük, egyneműsített, tojásfehérjét, előmelegített, segítségével, hozzátesszük, belekeverjük, meglocsoljuk, folyamatosan, citromhéjjal, ízesíthetjük, összetörjük, beletesszük, fellazítjuk, citromhéjat, keverhetünk, citromlével, zöldségeket, bekeverjük, hozzáadjuk, kakaóporos, olvasztott, masszánkat, nemesített, ráborítjuk, tálaláskor, kivesszük, halmozzuk, felverjük, ízesítjük, lúgosítás, zöldborsó, habkártya, formázunk, megsütjük, óvatosan, csírákat, mazsolát, mandulás, vaníliát, hámozott, tetejére, keményre, metéltre, villával, kikevert, sárgáját, cukorral, vaníliás, sárgájás, fehérjét, tömeghez, maradék, fakanál, édesség, szintén, mandula, lisztet, tejfelt,
© 2013 TVN.HU Kft.