Belépés
Folyamatosan bővül a brit Konzervatív Párt vezetői posztjáért indulók névsora
... ő.
Egybehangzó várakozások szerint akár tucatnyi további induló is csatlakozhat az utódjelölti névsorhoz a következő napokban, köztük Michael Gove környezetvédelmi miniszter,Sajid Javid belügyminiszter, Dominic Raab volt Brexit-ügyi miniszter, Penny Mordaunt védelmi miniszter és Andrea Leadsom, az alsóház volt vezetője.
Jó eséllyel indul Sir Graham Brady, az alsóházi tor...
2019-05-25 14:42:17
Brexit - Theresa May bejelentette lemondását
... Brexit-tábor zászlóvivője - aki a felmérések szerint a legnépszerűbb a párttagság körében -, valamint Michael Gove körn...
2019-05-24 12:49:16
EP-választás - Orbán: mindent megteszek az EPP sikeréért
... támogatni, és egy "európai szocializmust" javasol, amelynek az árát a németek, és kisebb mértékben a közép-európaiak is megfizetnék.
Viszont például Olaszországban Matteo Salvini belügyminiszter, a jobboldali Liga elnöke "jó munkát végez, ezért a választás utáni időben semmilyen szövetséget nem kellene kizárni" - mondta Orbán Viktor.
Ausztriáról szólva hozzáfűzte: "az os...
2019-05-24 08:18:37
EP-választás - Kormánypártok: akiknek fontos a határvédelem, azoknak a Fidesz-KDNP-re kell szavazniuk
... kormánypártok ezért a következő európai parlamenti ciklusban minél inkább érvényesíteni kívánják azt a javaslatukat, hogy a jövőben a schengeni határvédelemben érdekelt tagállamok belügyminiszterei hozhassák meg a döntéseket, hiszen nekik van meg a szükséges tapasztalatuk ehhez és nekik van felelősségük is a kérdésben.
Így sokkal inkább a tagállami szuverenitás körébe kerülne...
2019-05-23 20:59:35
Több mint nyolcmilliárdot költött.....
... az Európai Uniónak inkább ott kellene segítenie, ahol a baj van". Nem sokat változott a kormányzati kommunikáció azóta, a miniszterelnök a múlt héten, Matteo Salvini olasz belügyminiszter budapesti látogatása előtt egy lapinterjúban szintén kitért a programra:
Nem kell szétosztani Európában a migránsokat. Haza kell őket vinnünk, és nem a bajt kell idehozni, hanem ott he...
2019-05-07 07:58:44
EP-választás - Marine Le Pen örömmel látná a magyar és a lengyel kormánypártot egy közös frakcióban
... márciusban a konzervatív erőket összefogó Európai Néppártban, kilépésre vagy kizárásra még nem került sor.
Orbán Viktor kormányfő csütörtökön Budapesten fogadta Matteo Salvini olasz belügyminisztert, a populista Liga vezetőjét, akivel együttműködésről egyeztek meg. A Le Point című francia hetilap cikke szerint ugyanakkor nemrég leszögezte: "nincs semmilyen kapcsolatban Le Pen...
2019-05-05 20:02:10
Nápoly lakosai felvonulással sürgették a camorra utcai háborúinak leállítását
... camorra tevékenysége kiterjed a termékhamisításra, kézben tartja a dél-olaszországi zöldség-gyümölcspiacot és a hulladékfeldolgozást, az építőipart is.
Matteo Salvini olasz belügyminiszter közösségi oldalán reagált hangsúlyozva, hogy az utóbbi egy év alatt Olaszországban 15 százalékkal csökkent a bűncselekmények száma. Antonio De Iesu nápolyi rendőrparancsnok szerint több ren...
2019-05-05 18:41:44
Magyar adományból épül gyermek- és családsegítő központ a szíriai Aleppóban
... egyesület létezett.
Szakmai tanfolyamokat, iparos versenyeket és kiállításokat, házasságra felkészítő előadásokat, kulturális rendezvényeket szerveztek. 1946-ban Rajk László belügyminiszter betiltotta a szövetséget.
A rendszerváltozás után az első újjáalakult szervezeti egység a Pécsi Kolping Család volt, mely 1989 februárjában kezdte működését. A Magyar Kolping Szövetsé...
2019-05-04 14:11:21
Illegális bevándorlás - Bakondi: fontos, hogy ne érkezzen több migráns ellenőrizetlenül Európába
... országokat pedig segélyekkel segíteni, a segítséget kell odavinni - jelentette ki.
Szólt arról is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter csütörtöki budapesti tárgyalásán is egyetértett abban, hogy a határ őrizete politikai akarat kérdése, függetlenül attól, hogy szárazföldi vagy tengeri határról van szó.
Bakond...
2019-05-03 22:31:57
Salvini szerint a bevándorlók integrálása csak az illegális migráció megállításával biztosítható
... alatt tartják.
"Ha évente 100 vagy 200 ezren érkeznek, kisebb és nagyobb hajókkal, akkor az káoszt teremt: én nem akarok káoszt" - jelentette ki Matteo Salvini.
Az olasz belügyminiszter Ferenc pápa korábbi kijelentéseit idézve hangsúlyozta, hogy a helyzet ellenőrizhetetlenné válik, ha a politika az egyházfő "nyitott kikötők" és "mindenki jöhet" jelszavait követi.
...
2019-05-03 14:31:36
1 2 3 ...............381 382 ........572 573 ........761 762 763 
Címkék: Konzervatív Párt, Theresa May, Marine Le Pen, Michael Gove, Sajid Javid, Dominic Raab, Penny Mordaunt, Andrea Leadsom, Graham Brady, Olaszországban Matteo Salvini, Orbán Viktor, Európai Uniónak, Matteo Salvini, Európai Néppártban, Antonio De Iesu, Rajk László, Pécsi Kolping Család, Magyar Kolping Szövetsé, brit Konzervatív, lengyel kormánypártot, közös frakcióban, camorra utcai, szíriai Aleppóban, bevándorlók integrálása, illegális migráció, utódjelölti névsorhoz, következő napokban, alsóház volt, felmérések szerint, párttagság körében, jobboldali Liga, választás utáni, következő európai, schengeni határvédelemben, szükséges tapasztalatuk, tagállami szuverenitás, kormányzati kommunikáció, múlt héten, lapinterjúban szintén, bajt kell, konzervatív erőket, populista Liga, bűncselekmények száma, rendszerváltozás után, első újjáalakult, segítséget kell, határ őrizete, káoszt teremt, olasz belügyminiszter, rendőrparancsnok, együttműködésről, rendszerváltozás, belügyminisztert, ellenőrizetlenül,
© 2013 TVN.HU Kft.