Belépés
Babis: ha a CSSD ki akar lépni a kormánykoalícióból, vallja be
...
Babis, aki most tért vissza kéthetes külföldi szabadságáról, a Prima kereskedelmi televíziónak nyilatkozva azt mondta: Jan Hamácek belügyminiszterrel, a CSSD elnökével jó az együttműködése, de a többi szociáldemokrata vezetővel nehezen tud zöldágra vergődni, mert a párt nagyon megosztott és vezetői állandóan veszekszenek, ami a kormány jövőjére nézve nem jó helyzet.
Az ú...
2019-08-17 18:24:55
Barcelonai gázolás - Csendben, virágokkal emlékeztek az áldozatokra a merénylet második évfordulóján
... politikusok is lerótták kegyeletüket, ott volt mások mellett Ada Colau barcelonai polgármester, Quim Torra katalán elnök és Fernando Grande-Marlaska, az ügyvezető spanyol kormány belügyminisztere. Megjelentek a különböző rendfenntartó erők képviselői és több külföldi ország diplomatája.
Pedro Sánchez ügyvezető spanyol miniszterelnök Twitter-oldalán közzétett üzenetében szolid...
2019-08-17 12:34:35
A svájci határszakasz ellenőrzését tervezi a német belügyminiszter
... elválasztó peronkapus rendszerek telepítésével is. Jelezte, hogy ez komoly beruházást, milliárd eurós nagyságrendű ráfordítást igényel.
Ellenzéki pártok élesen bírálták a belügyminiszter határellenőrzési tervét. A liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) részéről például hangoztatták, hogy Horst Seehofer politikai tőkét akar kovácsolni a frankfurti esetből, a feltételezett elkö...
2019-08-02 17:02:18
Leváltották a román oktatási minisztert a múlt héten eltűnt 15 éves lány ügye miatt
... rendőrség országos és Olt megyei parancsnokát menesztették tisztségéből, hétfőn lemondott a segélyhívót működtető különleges távközlési szolgálat (STS) vezetője, kedden pedig a belügyminiszter is.
Az oktatási miniszter tehát már a második kormánytag, aki belebukott a botrányba. Dancila közölte: Daniel Breaz művelődési minisztert jelöli ideiglenes tárcavezetőnek a oktatási min...
2019-08-02 15:12:50
Illegális bevándorlás - Szakértő: egyre több a migráns a Földközi-tengeren
... azzal fenyegetőzik, hogy "ráengedi" Európára a migránsokat, ha nem kap segítséget a Halifa Haftar hadúr elleni harchoz.
Ennek a jelei láthatóak, miközben Matteo Salvini olasz belügyminiszter Olaszország érdekeit védi akkor, amikor nem engedi kikötni ezeket az NGO-hajókat - tette hozzá.
A szakértő úgy vélekedett: konkrét kapcsolatnak kell lennie az embercsempészek és az N...
2019-08-02 09:21:42
Az olasz belügyminiszter zsarolással vádolja a berlini kormányt
... Salvini közösségi oldalán tudatta, hogy Berlin ezt szabta feltételként az Európai Bizottság felé, amely erről értesítette Rómát.
Ez "tényleges zsarolás" - jelentette ki az olasz belügyminiszter. Hozzátette, Berlin követelése bizonyítja, hogy a többi európai ország Olaszországot saját menekülttáborának tartja.
"Ennek vége, nem parancsol nekünk senki, és nemet mondunk az ...
2019-08-01 20:01:59
Illegális bevándorlás - Már mintegy 15 ezer illegális migránst szállítottak el Isztambulból a török hatóságok
... szállítják őket oda vissza. Egyúttal jelezték, hogy Isztambul már nem bocsát ki újabb átmeneti védelmi státuszról szóló igazolványt szíriaiak számára.
Süleyman Soylu török belügyminiszter a múlt héten cáfolta azon állításokat, amelyek szerint a hatósági fellépésnek köze lenne ahhoz, hogy a hatalmon lévő Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) a június 23-i isztambuli főpolgármester-...
2019-08-01 19:58:49
Hadat üzent a bűnözésnek a román miniszterelnök
... rend...
2019-08-01 10:51:15
Szép napot mindenkinek!
... dolgokat spicliként a legmagasabb megbízásig vitte. Na persze nem egyedül érte ezt el. A segítői azok mind ott díszelegtek az MSZMP-n. Ilyen volt Horváth István is a volt belügyminiszter. Akinek a kegyence volt a mi Viktorunk. De nagy odafigyeléssel ápolta az útját a derék"Horthysta" Boross Péter is aki mindent kipucolt Viktorunk után. Horváth István hozatta haza ezt...
2019-08-01 10:22:34
Kételyek merültek fel Romániában, hogy meggyilkolták-e a múlt héten eltűnt 15 éves lányt
...
A gyilkosságot ugyan beismerte vasárnap az ügyben gyanúsított, előzetes letartóztatásban lévő 66 éves Gheorghe Dinca, de a holttest - amelyről a gyanúsított azt állította, hogy elégette - nem került elő, és a házkutatás során a megjelölt helyen talált csontok és fogak antropológiai-, illetve DNS-vizsgálata sem fejeződött be. A nemi erőszakról az elrabolt lány beszélt a hatósá...
2019-07-31 15:51:32
1 2 3 ...............386 387 ........579 580 ........771 772 773 
Címkék: Fernando Grande-Marlaska, Pedro Sánchez, Szabad Demokrata Párt, Horst Seehofer, Daniel Breaz, Halifa Haftar, Matteo Salvini, Európai Bizottság, Süleyman Soylu, Fejlődés Pártja, Horváth István, Boross Péter, Gheorghe Dinca, merénylet második, svájci határszakasz, német belügyminiszter, román oktatási, múlt héten, olasz belügyminiszter, berlini kormányt, török hatóságok, román miniszterelnök, többi szociáldemokrata, párt nagyon, kormány jövőjére, ügyvezető spanyol, különböző rendfenntartó, belügyminiszter határellenőrzési, liberális Szabad, frankfurti esetből, feltételezett elkö, segélyhívót működtető, oktatási miniszter, második kormánytag, jelei láthatóak, többi európai, hatósági fellépésnek, hatalmon lévő, június 23-i, legmagasabb megbízásig, segítői azok, gyilkosságot ugyan, ügyben gyanúsított, házkutatás során, megjelölt helyen, nemi erőszakról, elrabolt lány, szociáldemokrata, határellenőrzési, letartóztatásban, belügyminisztere, embercsempészek, belügyminiszter, miniszterelnök, főpolgármester,
© 2013 TVN.HU Kft.