Belépés
Első feloldásáról szóló jogszabály
... első fokozatáról szóló jogszabály kedden a Magyar Közlönyben.

Pintér Sándor belügyminiszter határozatában megállapította, hogy április 6-án, kedden beadták a 2,5 milliomodik koronavírus elleni védőoltást, amely a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldása első fokozatának feltét...
2021-04-07 07:16:46
Tetszik? Nem tetszik? Te dolgod
... hivatkozik akkor, amikor a nemzet még soha nem volt ennyire megosztott. Ebben az országban semminek nincs gazdája:
A külügyminiszter vásárolja a lélegeztetőgépeket.
A belügyminiszter irányítja az egészségügyet.
Az országos tisztifőorvos egyik nap bezárat egy kórházat, amit másnap az agrárminiszter kinyittat.
Az alaptörvényt, ami megbélyegzi a másságot, e...
2021-02-22 12:08:51
Békés, szép ünnepet!
... kidagadnak:
ismét mienk a pesti utca!


Ismét mienk a bátor ének,
parancsolatlan tiszta szívvel,
s a fegyverek szemünkbe néznek:
kire lövetsz, belügyminiszter?


Piros s vér a pesti utcán,
munkások, ifjak vére ez,
piros a vér a pesti utcán,
belügyminiszter, kit lövetsz?


Kire lövettek összebújva
...
2020-10-23 11:18:15
Visszatérnek a határvédelmi szabályok
... további részletekről, a felkészülésről szombat reggel 7 órakor a határellenőrzési akciócsoport ülésén tárgyalnak, amelyen részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök is, a honvédelmi és a belügyminiszter mellett.
Gulyás Gergely azt is elmondta: tárgyalnak a hitelfizetési moratórium meghosszabbításról, nincs még döntés, de napirenden van a kérdés.
A kormány döntött arról...
2020-08-28 20:47:21
Szeptember elseje után senki ne szervezzen külföldi utazást!
Kormányinfó: szeptember elseje után senki ne szervezzen külföldi utazást!
2020. augusztus 19. - 22:06


Szeptember elsejétől a jelenleginél szigorúbb szabályt kell alkalmazni a külföldi utazásokra a koronavírus-járvány miatt, ezekre a jövő heti kormányülésen tesz javaslatot az operatív törzs - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a s...
2020-08-20 20:49:30
Augusztus 20. az egyik legrégibb magyar ünnepnap:Szent Istv.
... vált. Az 1867-es kiegyezést követően az ünnep visszanyerte régi fényét, majd 1891-ben Ferenc József az ipari munkások számára is munkaszüneti nappá nyilvánította, 1895-ben pedig a belügyminiszter elrendelte a középületek fellobogózását címeres zászlóval.
A két világháború között az ünneplés kiegészült az össznemzeti célkitűzésre, a Szent István-i (Trianon előtti) Magyarország...
2020-08-19 23:06:42
Koronavírus - Horvátországban második napja rekordmértékű az új fertőzöttek száma
... megtette, Szlovénia pedig nem zárja ki annak lehetőségét, hogy "vörös listára" helyezi szomszédját, és kötelező karantént rendel el az onnan érkezők számára.
Davor Bozinovic belügyminiszter, a válságstáb vezetője elmondta: érthető, hogy ezek az államok aggódnak állampolgáraik miatt, és azt szeretnék, hogy a járványhelyzet ne romoljon tovább náluk az őszi időszakban.
A l...
2020-08-14 16:12:58
Rendkívüli honvédelmi bizottsági ülést kezdeményeznek ellenzéki képviselők
... körülmények között születtek azok a hibás döntések, amelyek júliusban Vértesszőlősön a tragédiához vezető mentési kísérletet eredményezték.
Jelezték: az ülésen a honvédelmi és a belügyminisztert, valamint az érintett hatóságok vezetőit hallgatnák meg az ügyben.
Hangsúlyozzák: olyan tragédia következett be, amely elkerülhető lett volna, azt azonban továbbra sem lehet tudn...
2020-08-12 13:52:30
Több ezer sérült a bejrúti robbanásban + videó
... robbanás előzte meg az óriási detonációt. Szkeptikusabb hangok szerint viszont valójában veszélyes, például bombakészítéshez való anyagokat tárolhattak az épületekben. Később a belügyminiszter már arról adott tájékoztatást, hogy lefoglalt robbanásveszélyes anyagot, valószínűleg nitrátot tárolhattak az épületben.


Nehéz idők

Gyanúra ad okot, hogy Libanon ...
2020-08-05 22:00:57
Újabb túszdráma Ukrajnában: egy férfi robbanószerrel fenyegetőzött egy kijevi bankban, őrizetbe vették
... és azt állította, hogy a hátizsákjában robbanószer van. A helyiséget mindenki elhagyta, a fiókvezető önként jelentkezett, hogy ott marad túsznak - tájékoztatott Anton Herascsenko belügyminiszter-helyettes a Facebook-oldalán.
Közzétette a férfi arcképét is. Közölte, hogy az előzetese információk szerint a férfi Szuhrob Karimov, 1988-ban született üzbég állampolgár. Közösségi ...
2020-08-03 14:42:28
1 2 3 ................409 410 ........614 615 .........818 819 820 
Címkék: Szent Istv, Magyar Közlönyben, Pintér Sándor, Orbán Viktor, Gulyás Gergely, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Ferenc József, Szent István-i, Davor Bozinovic, Anton Herascsenko, Szuhrob Karimov, egyik legrégibb, bejrúti robbanásban, férfi robbanószerrel, kijevi bankban, védelmi intézkedések, országban semminek, külügyminiszter vásárolja, belügyminiszter irányítja, országos tisztifőorvos, agrárminiszter kinyittat, pesti utca, bátor ének, fegyverek szemünkbe, pesti utcán, felkészülésről szombat, határellenőrzési akciócsoport, belügyminiszter mellett, hitelfizetési moratórium, kormány döntött, jelenleginél szigorúbb, külföldi utazásokra, jövő heti, operatív törzs, 1867-es kiegyezést, ünnep visszanyerte, ipari munkások, belügyminiszter elrendelte, középületek fellobogózását, ünneplés kiegészült, össznemzeti célkitűzésre, onnan érkezők, válságstáb vezetője, államok aggódnak, őszi időszakban, hibás döntések, tragédiához vezető, érintett hatóságok, óriási detonációt, hátizsákjában robbanószer,
© 2013 TVN.HU Kft.