Belépés
Brexit - Lavrov: Moszkva a Brüsszellel és Londonnal is kész az együttműködésre
... diplomácia vezetője kijelentette, hogy noha Oroszországnak a Brexittől függetlenül sem közömbösek a kétoldalú kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat érintő uniós történések, nem kíván az EU-n belüli folyamatokba beleavatkozni. Ezzel ellentétes példaként hozta fel, hogy az Egyesült Államok berlini nagykövete megkísérelt német vállalatokra nyomást gyakorolni az Oroszországból Német...
2019-01-16 13:21:56
Újabb demokrata politikus indul az amerikai elnökjelöltségért 2020-ban
... politikus, aki 2009-ben került a szövetségi szenátusba, elsősorban az úgynevezett női témák szószólójaként ismert: felemelte hangját a nők kárára elkövetett szexuális zaklatások és a hadseregen belüli szexuális bűncselekmények ellen, szót emelt a nők egyenjogúsága és a férfiakéval egyenlő bére mellett, és gyakran lépett fel a gyermekek védelmezőjeként.
Tavaly decemberben a CN...
2019-01-16 07:04:41
Csökkent az euróövezet külkereskedelmi többlete novemberben
... milliárd eurós hiánya alakult ki a világ többi részével folytatott áruforgalomban a 2017 novemberi 4,9 milliárd eurós többlet után.
Novemberben 313,1 milliárd euró volt az Európai Unión belüli áruforgalom, 2,5 százalékkal magasabb a 2017 októberinél.
Január-novemberben az egy évvel korábbihoz képest 4,7 százalékkal, 1800 milliárd euróra emelkedett az EU által exportált ...
2019-01-15 13:11:52
Michelisz nagy kihívásokra számít az idei WTCR-szezonban
... számító túraautó-világbajnokságon a végső győzelemért is harcban volt a Volvóval, és egy viszonylag fiatal, nagyon jó versenyző, aki biztosan kihívást jelent majd mindannyiunknak a csapaton belüli versenyben is" - mondta Michelisz, aki Farfust kevésbé ismeri, mert a 35 esztendős pilóta éppen 2010-ben teljesítette az utolsó szezonját a túraautó-vb-n, amikor a magyar versenyző debüt...
2019-01-15 09:51:06
Tőzsde - Mérsékelt csökkenéssel zártak az irányadó kínai tőzsdeindexek
... növekedés stabilizálására.
A jüan hétfőn közel hathavi csúcsra erősödött az amerikai dollárral szemben, de a gyenge külkereskedelmi adatok közzététele után elkezdett gyengülni. A Kínán belüli (onshore) devizapiacon záráskor a dollár 6,7687 jüanon forgott, 0,03 százalékkal gyengült a kínai fizetőeszköz.
A tőzsdén a nap egyik vesztese a pénzügyi szektor volt, alindexe több...
2019-01-14 11:01:40
Cukorbetegség, lúgosítás
... túlsúlyos, akkor fogynia kell. A kalória bevitel mérséklése ebben az esetben sokkal fontosabb, mint a szénhidrát bevitel ,,méricskélése".

A has körfogat normál határon belüli értéke minden körülmények között elérendő cél: férfiak 92cm, nők 88cm.

Rendszeres, könnyű fizikai tréning, lehetőleg séták, gondos lábápolás, nagyon kényelmes, puha talpú cipő...
2019-01-13 19:23:40
Merkúr
... mellére, viszont nem lehet óriási ,,ömlengést" sem várni tőle. A Merkúr képviseli a hagyományos utazásokat is az asztrológiában. Ő felügyeli a napi utazásokat és a házon, hazán belüli utazásokat is. Akinek rosszul áll a Merkúr a horoszkópjában, nagyon vigyáznia kell közlekedés közben. A Merkúr uralkodik a kapcsolatok felett is. Elsősorban a vérségi kapcsolatokat sorolju...
2019-01-12 00:46:23
Lengyel kommentárok: Salvini varsói látogatása a szövetségesek keresése jegyében zajlott
... főszerkesztője, Tomasz Sakiewicz pénteken a lengyel közszolgálati rádióban felidézte: Salvini egy "olasz-lengyel tengelyt" létrehozását említette.
Sakiewicz szerint a szélesebb EU-n belüli szövetség tagja Magyarország, illetve Románia is lehetne, valamint az Egyesült Királyság is, amennyiben mégsem lépne ki az unióból.
A wpolityce.pl konzervatív hírportálon Malgorzata L...
2019-01-11 16:22:06
Illegális bevándorlás - Nőtt a beadott menedékkérelmek száma tavaly Belgiumban
... különösen, mivel az érintettek jelentős részét még nem hallgatta meg a menekültek ügyeivel foglalkozó belga hivatal (CGRA).
A cikk szerint ugyanakkor az emelkedést okozhatják az EU-n belüli úgynevezett másodlagos mozgások, például az, hogy a Németországban már elutasított kérelmezők a szomszédos Belgiumban is szerencsét próbálnak.
A hivatalos kormányzati statisztikák sze...
2019-01-11 13:02:11
Takács Szabolcs: Magyarország és Szlovénia közös érdeke egy erős Közép-Európa
... belső határellenőrzések nélküli EU. "Sem Szlovénia, sem Magyarország számára nem elfogadható, hogy hosszú távon néhány uniós partnerünk, szomszédunk fenn akarja tartani a schengeni térségen belüli határellenőrzést. Ez komoly problémát okoz, nemcsak azért, mert ellentétes az uniós alapjogokkal, hanem mert gazdaságilag is kárt okoz" - húzta alá.
A január 1-jén hivatalba lépett...
2019-01-10 19:22:40
1 2 3 ..................448 449 .........672 673 .........895 896 897 
Címkék: Takács Szabolcs, Egyesült Államok, Oroszországból Német, Európai Unión, Tomasz Sakiewicz, Egyesült Királyság, Malgorzata, amerikai elnökjelöltségért, euróövezet külkereskedelmi, idei WTCR-szezonban, irányadó kínai, szövetségesek keresése, beadott menedékkérelmek, erős Közép-Európa, kétoldalú kereskedelmi, szövetségi szenátusba, hadseregen belüli, férfiakéval egyenlő, gyermekek védelmezőjeként, világ többi, 2017 novemberi, 2017 októberinél, végső győzelemért, viszonylag fiatal, csapaton belüli, utolsó szezonját, magyar versenyző, jüan hétfőn, amerikai dollárral, gyenge külkereskedelmi, kínai fizetőeszköz, pénzügyi szektor, kalória bevitel, esetben sokkal, szénhidrát bevitel, hagyományos utazásokat, napi utazásokat, kapcsolatok felett, vérségi kapcsolatokat, lengyel közszolgálati, szélesebb EU-n, érintettek jelentős, menekültek ügyeivel, cikk szerint, emelkedést okozhatják, szomszédos Belgiumban, hivatalos kormányzati, schengeni térségen, uniós alapjogokkal, január 1-jén, világbajnokságon,
© 2013 TVN.HU Kft.