|
|
|
... összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll.
Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között rudacskákra sodrunk.
Olajat forrósítunk és a kroketteket óvatosan beleengedjük a már forró olajba.
Közepes lángon szép világos barnára sütjük.
A sütés elején szeretnek összekapaszkodni, ezért jobb, ha egyszerre csak 4-5 darabot sütünk és pár... |
2014-09-01 11:57:51 |
|
|
|
|
|
|
... felverjük, a harmadikba pedig a zsemlemorzsa kerül. A golyókat óvatosan a fenti sorrendben bepanírozzuk, mint a rántott húst.
Bő olajat forrósítunk. Ha már jó forró, óvatosan beleengedjük a golyókat és közepes lángon világos barnára pirítjuk.
Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Tipp:
Még szerencse, hogy az elvetett 10 c... |
|
2014-08-05 21:30:40 |
|
|
|
|
|
|
... megpároljuk,felengedjük a vízzel és a fűszereket is belerakjuk. Lassú tűzön,félig puhára főzzük. Közben a gombóc hozzávalóit összedolgozzuk,és kis dió ... |
2012-06-05 10:35:14 |
|
|
|
|
|
|
... Három lapot sütünk kikent, kilisztezett tepsiben. Krém: 3 dl tejet felforralunk, hozzáadunk 1 dl hideg tejet, liszttel, vaníliás cukorral, a 2 evőkanál cukorral összekeverve lassan beleengedjük a forrásban lévő tejbe, és simára főzzük. Kihûlésig keverjük, majd beleteszünk 25 dkg margarint, 25 dkg porcukorral és 1 cs. vaníliás cukorral, habosra keverjük. A lapok... |
|
2010-03-04 18:22:07 |
|
|
|
|