Belépés
Lackfi János versei
... Lator Lászlónak

Rejtelmes volt a terv és megigézte,
mondanom se kell, a négy gyereket,
már a "gombaszedő séta" hírére
mind rettentően belelkesedett.
Hat-nyolc család hosszan végigzötyögte
autón kanyarogva a terepet,
az út olyan nagy fák közé futott be
- amilyenek közt addig vezetett.
Hogy mért pont itt, nem kérd...
2022-08-11 18:31:02
Kis történetek a vasútról
... slágert, Toldy Máriától a Békaszerenádot.
A telefonkagylót messzebb tartottam a fülemtől és a forgalmiban levők legnagyobb örömére felcsendült a dal.
A kislány annyira belelkesedett, hogy az utcán is gyülekeztek a hallgatók, a peronon lévő utasok is gyakran nézegettek a forgalmi felé, mert a hangosbemondó jelöltünk torkaszakadtából énekelte, hogy:

...
2015-10-05 18:50:59
Dukan diéta
... doki ekkor azt tanácsolta kedves barátjának, hogy 1 hétig csak fehérjét fogyasszon. Az 1 hét letelte után a cimbi 5 kiló mínusszal jelent meg az orvosi rendelőbe. Ettől Dukan úgy belelkesedett, hogy feladta eddigi szakterületét és a táplálkozástudományával kezdett el foglalkozni és megalkotta a Dukan fogyókúrát.


A Dukan fogyókúra lényege:

A fogyókúra 4...
2014-05-05 00:19:58
Móricka törvénye
... fényképezőgép, vittem azt is, és kattogott is annyit, mint egy csöndesre fogott géppuska. Béla későbbi írások kérdéseit hordta magával, jól megfértünk már akkor is egymás mellett. Ő azonban belelkesedett, és elkottyantotta fontos helyen, hogy jó lenne alaposabban belekóstolni a cigány világba, és ki is adni, ami lemegy a torkunkon. Két lábbal nyomták vissza bele a szándékot:
...
2013-02-21 07:48:47
szeretettel
... vele barátkozni és kifaggatni, mi történt ott és akkor abban az alpesi házban.

Az asszony - hallgatván a férjet - lassanként felfogta a dolgok lényegét, és egyre jobban belelkesedett. Hajdani nyomozóösztöne éledezni kezdett, már ismét az volt, aki egykoron volt: a tiszta logikával megáldott női Watson, férje jobb keze, segítőtársa.

- Mit tegyünk hát, főnök? -...
2012-04-09 10:56:41
Hat palacsinta
... gondolta, majd hirtelen eszébe jutott az egyik kedves barátnője, akit régen látott. Felkapta a telefont, már hívta is. A hangja nem volt olyan fényes, mint máskor, de a barátnő rögtön belelkesedett.

- Hú, de korán hívsz, sebaj! Megszépíti a napomat, hogy eszedbe jutottam. Holnap meglátogassalak? Épp azt tervezem, hogy főzök egy kondér bablevest. Viszek neked belőle. Ren...
2011-12-13 10:47:34
24 óra hírei
...

Hétfő 11:37Beszédhibákat okozhat az állandó ujjszopás és cumizás

Hétfő 11:29Soha nem látott esés a cseh irodapiacon

Hétfő 11:28Benedek: Kati néni belelkesedett

Hétfő 11:24Római szentélyt tártak fel Toszkánában

Hétfő 11:21APEH: milliárdos adókülönbözet Nyugat-Dunántúlon

Hétfő 11:20MOL Liga: sorozatban hetedszer...
2009-10-26 14:50:13
Czike László: Rendszerváltó sz
... tartok. Nem tudtam, mi­lyen szempontok szerint szelektáljak, így magammal vittem az el­múlt években megjelent írásaimat tartalmazó teljes dossziét. Bár ne tettem volna! Sanyi nagyon belelkesedett, azzal hitegetett, hogy mostmár ,,holtbiztos", én leszek a tévéelnök, vagy még ,,valami na­gyobb". Pillanatok alatt ,,kinyomozta", hogy bizonyos Bártfai B...
2009-08-25 18:12:50
keddi horoszkóp
... vállalja a szervezést. Ha Ön nem ért egyet terveivel, ne menjen bele a bizonytalan helyzetbe. Ismertesse vele saját elképzeléseit.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Teljesen belelkesedett egy új megbízatás miatt. Ha teheti, segítsen másokon, elégedettebbnek fogja érezni magát. Egy keveset mindenki változtathat a világon.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Lényeges, hogy t...
2009-03-16 15:48:25
A szerelem álma
... megosztottam Tulionnal és mélyen megérintette, annyira, hogy azonnal belefogott egy újabb novella megírásába, ahol az egészet részletesebben kidolgozza saját szemszögéből. Örültem hogy belelkesedett, mert tudom mit jelent számára az írás. Azt gondoltam ennyiben ki is merült az én szerepem, de másnap tovább folytatódtak a képek a fejemben.Embereket láttam ...
2008-08-10 21:00:23
1 2 
Címkék: Lackfi János, Czike László, Lator Lászlónak, Toldy Máriától, Ettől Dukan, Bártfai, szerelem álma, négy gyereket, telefonkagylót messzebb, forgalmiban levők, kislány annyira, peronon lévő, forgalmi felé, orvosi rendelőbe, csöndesre fogott, cigány világba, alpesi házban, dolgok lényegét, tiszta logikával, egyik kedves, barátnő rögtön, kondér bablevest, állandó ujjszopás, cseh irodapiacon, el­múlt években, bizonytalan helyzetbe, keveset mindenki, újabb novella, egészet részletesebben, torkaszakadtából, elégedettebbnek, meglátogassalak, részletesebben, nyomozóösztöne, elkottyantotta, békaszerenádot, telefonkagylót, belelkesedett, beszédhibákat, elképzeléseit, fényképezőgép, rendszerváltó, végigzötyögte, adókülönbözet, hangosbemondó, szakterületét, megérintette, szemszögéből, szelektáljak, folytatódtak, változtathat, belekóstolni, megosztottam, felcsendült, alaposabban, foglalkozni, szeretettel, bizonytalan, forgalmiban, toszkánában, irodapiacon, gyülekeztek, segítőtársa, történetek, tartalmazó, dunántúlon, hallgatván,
© 2013 TVN.HU Kft.