Belépés
H.Kohut Katalin: Gulyásleves
... petrezselyemzöldjét, majd fedő alatt puhára pároljuk a zöldségeket is.

Ezt követően felöntjük annyi vízzel, amennyi levesre van szükségünk, ha kell utána sózzuk, s ha forr, beleszaggatjuk az 1 db tojásból, lisztből, csipet sóból, vízzel elkavart nokedlit. Amikor megfőtt a tészta, készen van a nagyon ízletes gulyásleves.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

|...
2018-09-27 14:57:28
Zöldséges húsgombócleves
... lisztet, adunk hozzá apróra vágott petrezselyemzöldet, medvehagymát, csomómentesre keverjük. Kb . 20 perc főzés után beletesszük a levesbe a brokkolirózsát és galuska szaggatóval beleszaggatjuk a zöld fűszeres galuskákat, majd hozzáadjuk a káposztalevet. Megszórjuk petrezselyem zölddel és forrón kínáljuk.

...
2018-09-27 00:56:20
Gyors joghurtos fánk
... robotgéppel kikeverjük. Ha kissé folyósnak találjuk, akkor egy kis lisztet hozzáadhatunk.
Az étolajat egy mélyebb lábasban felhevítjük, majd a tésztát egy evőkanállal beleszaggatjuk, és három adagban, lassú tűzön kisütjük a fánkokat. (A fánkok első oldalát fedő alatt, a másik oldalát fedő nélkül sütjük.)
Papírtörlőre szedjük, majd porcukorral meghintjük. ...
2018-09-22 23:55:28
Paprikás csirke galuskával
... tejet adunk hozzá, hogy nehezen elcsöppenő, egészen lágy-ragacsos masszát kapjunk. Pihentetés nélkül, kisebb adagokban lyukacsos galuskaszaggatóba szedjük, és gyors mozdulatokkal beleszaggatjuk a forrdogáló vízbe. Amint a galuskák feljönnek a víz színére, szitakanállal kiszedjük, forró vízzel leöblítjük, és mélyebb tálba csúsztatjuk. A vajat/margarint felforrósítjuk, a galuskára l...
2018-09-15 23:43:44
Spárgaleves vajgaluskával
... maradjon csomós -, a paradicsomot behasítva és a paprikát hozzáadjuk, ízesítjük a fenti fűszerekkel, lassan főzzük puhulásig.

A levesben megmelegített kiskanállal beleszaggatjuk a galuskákat, elkeverjük a tejszínnel, aprított petrezselyemmel, néhány perc alatt együtt készre főzzük, és rövid pihentetés után tálaljuk.

...
2018-07-03 23:32:48
Húsleves házi májgaluskával
... hártyát levágjuk róla,majd botmixerrel pürésítjük. Hozzátesszük a tojás a zsemlemorzsát a sót és borsot. a többi hozzávalót és szépen összekeverjük.
Mikor a leves megfő, beleszaggatjuk a májgaluskákat, és 5 -10 perc alatt készre főzzük. Aprított petrezselyemmel megszórva forrón tálaljuk a levest.

...
2018-06-09 23:47:58
Gombás burgonyaleves galuskával
... perc alatt készre főzzük.
A legvégén hozzáadjuk a paradicsomot és a petrezselyem zöldjét, de már nem forraljuk.
A tojást a liszttel elkeverjük, és kanállal beleszaggatjuk a levesbe, kb. 5 percig főzzük a nokedliket, és kész is van. Jó étvágyat kívánok hozzá!

...
2018-06-07 23:43:12
H.Kohut Katalin: Gulyásleves
... petrezselyemzöldjét, majd fedő alatt puhára pároljuk a zöldségeket is.

Ezt követően felöntjük annyi vízzel, amennyi levesre van szükségünk, ha kell utána sózzuk, s ha forr, beleszaggatjuk az 1 db tojásból, lisztből, csipet sóból, vízzel elkavart nokedlit. Amikor megfőtt a tészta, készen van a nagyon ízletes gulyásleves.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

...
2018-05-19 17:20:51
Zöldséges leves sonkagaluskával
... alaposan összekeverjük.
A forrásban lévő levesbe, állandó keverés mellett, belecsorgassuk a tejfölös keveréket, majd szintén felforraljuk.
Ezután kanállal beleszaggatjuk az előzőleg elkészített sonkagaluskát.
A sonkát és a vöröshagymát botmixerrel pépesítsük. (v. daráljuk le). Ezután hozzáadjuk a liszthez, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ...
2018-05-04 23:19:54
Medvehagymás húsgombócleves
... lisztet, adunk hozzá apróra vágott petrezselyemzöldet,medvehagymát, csomómentesre keverjük. Kb . 20 perc főzés után beletesszük a levesbe a brokkolirózsát és galuska szaggatóval beleszaggatjuk a zöld fűszeres galuskákat, majd hozzáadjuk a káposztalevet. Megszórjuk petrezselyem zölddel és forrón kínáljuk.

...
2018-04-09 23:51:13
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..40 41 42 
Címkék: Kohut Katalin, nagyon ízletes, zöld fűszeres, mélyebb lábasban, evőkanállal beleszaggatjuk, fánkok első, másik oldalát, forrdogáló vízbe, galuskák feljönnek, paradicsomot behasítva, paprikát hozzáadjuk, fenti fűszerekkel, levesben megmelegített, többi hozzávalót, leves megfő, legvégén hozzáadjuk, petrezselyem zöldjét, liszttel elkeverjük, forrásban lévő, tejfölös keveréket, előzőleg elkészített, vöröshagymát botmixerrel, petrezselyemmel, sonkagaluskával, felforrósítjuk, brokkolirózsát, húsgombócleves, beleszaggatjuk, belecsorgassuk, majgaluskalev, májgaluskával, sonkagaluskát, szitakanállal, burgonyaleves, vajgaluskával, mozdulatokkal, hozzáadhatunk, összekeverjük, zsemlemorzsát, csomómentesre, káposztalevet, megmelegített, májgaluskákat, felforraljuk, hozzátesszük, papírtörlőre, medvehagymás, vöröshagymát, paradicsomot, petrezselyem, medvehagymát, gulyásleves, porcukorral, elkészített, mindmegette, evőkanállal, felhevítjük, zöldségeket, botmixerrel, beletesszük, szaggatóval, spárgaleves, kiskanállal, csúsztatjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.