Belépés
Tejfölös babgulyás őzből
... petrezselyemgyökeret és a sárgarépát, a paprikát, a kisebb fej vöröshagymát egészben, és egy csipetnyi kömén...
2010-10-08 19:33:57
Madárfütty-édesség
... kakaópor
elkészítés

1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk.
2. A tejet 1 kk sóval felforraljuk, és a kemény habot evőkanállal beleszaggatjuk. Egyszerre csak 4-5 darabot, hogy elférjenek egymás mellett. Mindkét oldalát 1-1 percig főzzük, majd eg...
2010-10-06 18:16:46
anti Candida levesek
... margarinon világosra pirítjuk, majd az apróra vágott kaprot belekeverjük, és felengedjük vízzel. Fűszerezzük, és felforraljuk. A túrót a tojással, búzakorpával, sóval összedolgozzuk, és beleszaggatjuk a levesbe. Megfőzzük, majd a joghurttal, tojássárgával behabarjuk. Tálaláskor kis kaprot szórunk a leves tetejére.


ALMALEVES
Hozzávalók: 2 nagy alma, 1 dl joghu...
2010-10-05 17:57:11
10 perces fánk
... cukrot, sót, és olajat a sütéshez.
3. Mindezt (olaj és a vaníliás cukor kivételével) jó levegősre összedolgozuk.
4. Közepesen forró olajban, kanalanként formázva, beleszaggatjuk és aranyszínűre sütjük a fánkok mindkét oldalát.
5. Vaníliás cukorral megszórjuk.
6. Csoki öntettel is tálalhatjuk. Ehhez tejbe kakaóport teszünk és cukrot, sűrűre főzzük....
2010-10-04 17:00:57
Tejfeles fejessaláta
... tojást, egy kiskanálnyi mustárt és ízlés szerint ugyanannyi paradicsompüré-konzervet. Megsózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis porcukorral is ízesíthetjük, és jó simára keverjük. Ekkor beleszaggatjuk a fejes salátát, és összekeverve néhány percre a hűtőszekrénybe tesszük. A tálalás pillanatában még rácsavarunk egy fél citromlevet, ezt elkeverjük rajta, és azonnal asztalra adjuk. Ízlé...
2010-10-03 17:58:15
Lecsó nokedlivel
... szerint.
Mikor már majdnem kész, akkor tesszük bele a karikára vágott lecsókolbászt is.

Közben elkészítjük a szokásos módon a nokedlit, és állandó keverés közben beleszaggatjuk a lecsóba a nokedlit, és összefőzzük.

A nokedlivel összefőzött lecsó kissé levesesnek tűnhet, de fedő alatt 3-4 perc alatt kellemes állagúvá válik, és melegen lehet tálalni. Ha s...
2010-10-03 07:26:26
Hagymás kukoricapuffancs
... hagyjuk állni. A tésztának majdnem galuskamasszakeménységűnek kell lennie. A még fagyos kukoricaszemeket is belekeverjük, majda forró olajba mártott teáskanállal 170 fokos olajba beleszaggatjuk a masszát.
Egyszerre csak keveset tegyünk az olajsütő készülékbe, mert a sülés folyamánmegnő a kukoricapuffancs! A 7-8 perc alatt megsült tésztát lecsöpögtetjük, éstálra tesszük. (Ha k...
2010-10-02 19:20:35
Tejfölös karfiolleves (Karfiol
... és pár percig forraljuk.)
5. Elkészítjük a galuskát: a tojást összekeverjük a liszttel és pici sóval. Közep...
2010-09-27 23:34:50
Hamis májgaluska
... petrezselyemzöl...
2010-09-27 19:01:45
Nokedlileves
Nokedlileves
3 db tojás, 1 kk. Delikát, 2 kk. petrezselyem levél, 2 db kisebb vöröshagyma, 2 ek. Graham-liszt, 4 ek. fehér liszt, 2 ek. tészta aprólék.
A fenti hozzávalókból nokedlit készítünk. Kb. 2 1 vízből levest főzünk, 2 kk. Delikáttal és kicsi olaj­jal. Ha van krumpli levünk, azt is hozzátehetjük. A nokedlit beleszaggatjuk, és főzzük. ...
2010-09-27 18:57:53
1 2 3 .....20 21 ...31 32 33 ..40 41 42 
Címkék: csipetnyi kömén, tojásokat kettéválasztjuk, fehérjékből kemény, kemény habot, apróra vágott, leves tetejére, vaníliás cukor, fánkok mindkét, kiskanálnyi mustárt, fejes salátát, hűtőszekrénybe tesszük, tálalás pillanatában, karikára vágott, szokásos módon, nokedlivel összefőzött, tésztának majdnem, olajsütő készülékbe, sülés folyamánmegnő, tojást összekeverjük, fenti hozzávalókból, nokedlit beleszaggatjuk, kukoricapuffancs, kukoricaszemeket, petrezselyemzöl, kettéválasztjuk, beleszaggatjuk, hűtőszekrénybe, összedolgozzuk, lecsöpögtetjük, paradicsompüré, tojássárgával, lecsókolbászt, hozzávalókból, hozzátehetjük, folyamánmegnő, összekeverjük, összedolgozuk, felforraljuk, búzakorpával, belekeverjük, pillanatában, teáskanállal, nokedlileves, karfiolleves, petrezselyem, összekeverve, aranyszínűre, ízesíthetjük, vöröshagymát, vöröshagyma, elkészítjük, fejessaláta, citromlevet, rácsavarunk, tálalhatjuk, felengedjük, fehérjékből, evőkanállal, összefőzött, porcukorral, fűszerezzük, összefőzzük, kivételével, kiskanálnyi,
© 2013 TVN.HU Kft.