Belépés
EU-tisztújítás - Reynders: az EU-nak bővítenie kell a jogállamiság védelmére szolgáló eszköztárát
...
Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a jogállamiság területét felosztotta a belga Didier Reynders és Vera Jourová cseh alelnök között. Előbbi igazságügyi biztos lesz, s hozzá tartozik majd a jogállamiság is, utóbbi pedig az "értékek és átláthatóság" nevű portfólióért lesz felelős. Egyelőre azonban nem teljesen világos, hogy pontosan melyikük miért f...
2019-09-11 12:01:18
EU-tisztújítás - Nyolc alelnök, köztük három ügyvezető alelnök lesz az Európai Bizottságban
... digitális egységes piacot. Ezenkívül ő felel majd a védelmi iparral és űrkutatással foglalkozó új főigazgatóságért is.
Az osztrák Johannes Hahn a költségvetési és igazgatási, a belga Didier Reynders a jogérvényesülési, a svéd Ylva Johansson a belügyi, az észt Kadri Simson az energiaügyi, Trócsányi László pedig a szomszédság- és bővítéspolitikai tárcáért lesz felelős.
A l...
2019-09-10 16:02:37
EU-tisztújítás - Trócsányi: konstruktív volt a megbeszélés az Európai Bizottság megválasztott elnökével - BŐVÍT
... részéről a holland Frans Timmermanst és a szlovák Maros Sefcovicot, mellettük pedig a liberális dán Margrethe Vestagert és a cseh Vera Jourovát.
Jelen állás szerint Belgium a liberális Didier Reynders-t, Ciprus a néppárti Sztella Kiriakidészt, Finnország a szociáldemokrata Jutta Urpilainent, Franciaország a liberális Sylvie Goulard-t, Görögország a néppárti Margarítisz Szkíná...
2019-08-28 21:22:18
EU-tisztújítás - Trócsányi: konstruktív volt a megbeszélés az Európai Bizottság megválasztott elnökével - BŐVÍT
... részéről a holland Frans Timmermanst és a szlovák Maros Sefcovicot, mellettük pedig a liberális dán Margrethe Vestagert és a cseh Vera Jourovát.
Jelen állás szerint Belgium a liberális Didier Reynders-t, Ciprus a néppárti Sztella Kiriakidészt, Finnország a szociáldemokrata Jutta Urpilainent, Franciaország a liberális Sylvie Goulard-t, Görögország a néppárti Margarítisz Szkíná...
2019-08-28 19:42:11
Iszlám Állam - Washington a terrorellenes küzdelemben vállalt részvételének fokozására kérte Belgiumot
...
Didier Reynders belga védelmi és külügyminiszter tájékoztatása szerint Belgium még március végén kapott levelet Patrick Shanahan korábbi megbízott amerikai védelmi minisztertől, hogy gyalogság, felderítő repülőgépek és bombázók telepítésével, valamint orvosi személyzettel növelje részvételét a koalíció munkájában.
A belga miniszter arra emlékeztetett, hogy országában a k...
2019-07-19 14:52:09
Szijjártó: Budapest a legbiztonságosabb és legsportosabb európai főváros
... tény, hogy Európa legnagyobb zsinagógája és egyik legnagyobb katolikus katedrálisa sétatávolságra található egymástól.
A külügyminiszter New York-i megbeszéléseiről beszámolva elmondta: Didier Reynders belga külügyminiszterrel megállapodtak, hogy több kérdésben ellentétesen vélekednek Európa jövőjét és a migrációt illetően. Magyarország szerint Európának vissza kellene szerez...
2019-01-26 20:34:45
Szakértők: az európai állampolgárok akaratával fordulnak szembe a migrációs paktumot elfogadó vezetők
... bevándorláspárti nyugat-európai állam egyessége - tette hozzá.
Horváth József felidézte, a belga kormánykoalíció felbomlott az ENSZ migrációs csomagja feletti vita miatt, de a külügyminiszter, Didier Reynders így is támogatja a paktumot.
A szakértő szerint a világ nagyhatalmainak Európa meggyengítése a célja, amit a migráció ösztönzésével, a paktum elfogadásával akarnak...
2018-12-10 19:42:57
Brexit - Uniós miniszterek: nem nyithatók újra a tárgyalások a brit kiválási megállapodás tervezetéről
... elismerés illeti, amiért feladta korábbi véleményét, és immár úgy látja, hogy bármilyen egyezség jobb a megállapodás nélküli Brexitnél.
Hasonló véleményének adott hangot többek között még Didier Reynders belga és Stef Blok holland külügyminiszter is, és mindketten egy ambiciózus jövőbeli viszony kialakításának szükségességéről beszéltek.
Arra a kérdésre, hogy "túléli-e" ...
2018-11-19 11:38:36
Tíz film került be a szolnoki képzőművészeti filmfesztivál európai nagyjátékfilmes versenyprogramjába
... díszlettervező munkássága előtt tisztelgő fesztivál új versenykategóriájának díjazottjairól egy...
2018-08-29 14:03:16
Premier League - A Chelsea heti 290 ezer fontos fizetéssel bírná maradásra Kantét
... az aranyérmes francia válogatott valamennyi mérkőzésén pályára lépett, és labdaszerzésben felülmúlta az ö...
2018-07-31 19:32:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Európai Bizottságban, Európai Bizottság, Iszlám Állam, Premier League, Didier Reynders, Vera Jourová, Johannes Hahn, Ylva Johansson, Kadri Simson, Trócsányi László, Frans Timmermanst, Maros Sefcovicot, Margrethe Vestagert, Vera Jourovát, Didier Reynders-t, Sztella Kiriakidészt, Jutta Urpilainent, Sylvie Goulard-t, Margarítisz Szkíná, Patrick Shanahan, Horváth József, Stef Blok, jogállamiság védelmére, terrorellenes küzdelemben, európai állampolgárok, migrációs paktumot, brit kiválási, szolnoki képzőművészeti, jogállamiság területét, belga Didier, védelmi iparral, osztrák Johannes, svéd Ylva, észt Kadri, holland Frans, szlovák Maros, cseh Vera, liberális Didier, néppárti Sztella, szociáldemokrata Jutta, liberális Sylvie, néppárti Margarítisz, koalíció munkájában, belga miniszter, migrációt illetően, belga kormánykoalíció, szakértő szerint, világ nagyhatalmainak, migráció ösztönzésével, paktum elfogadásával, megállapodás nélküli, ambiciózus jövőbeli, aranyérmes francia, szociáldemokrata, bevándorláspárti,
© 2013 TVN.HU Kft.