Belépés
Bécsi terrortámadás:
... este a bécsi Nagy Zsinagógához, miután lövöldözés történt. A legfrissebb hírek szerint magában az épületben nem tartózkodtak az események idején. Az eddigi információk alapján Bécs belvárosában hat helyszínen lövöldöztek. Az incidensnek több halottja és több sebesültje van. Az egyik támadó állítólag robbanómellényt viselt. Az osztrák állami hatóságok terrorcselekményként kezelik a...
2020-11-03 08:32:50
Tiszta Új Budáért mozgalom - XI. ker. Új Buda
... napi 8 órában képes 5 seprővel a járdákat seperni valamint egy kisebb víztartály segítségével portalanítani. Elektromos meghajtású, csendes, környezetbarát gép. Elsősorban a kerület belvárosában, a szélesebb járdákon és a sík területeken lehet majd vele találkozni, a lombhullás időszakában nagy segítségére lesz a munkatársaknak.
A kerület idén 100 millió forintot költött g...
2020-10-30 14:05:07
Az EU csaknem 90 millió euróval segíti a tavaszi horvátországi földrengés utáni helyreállítást
... rázta meg földrengés. A fél óra különbséggel bekövetkezett 5,6-os, majd 5,1-es erősségű földmozgásban számos épület megrongálódott és több ember megsérült. A fölmozgás Zágráb szűk belvárosában 250 épületben okozott kárt. Megrongálódott a főváros jelképének számító katedrális, a horvát parlament (szábor) és a kormány épülete, valamint több templom és más a kulturális örökség körébe...
2020-08-12 07:04:43
Az ukrán rendőrök megtalálták és lelőtték a poltavai túszejtőt
...
A 32 éves, többszörösen büntetett előéletű Roman Szkripniket még július 23-án állították meg járőrök Poltava belvárosában egy lopott autóval. A férfi egy gránát felrobbantásával fenyegetőzött és túszul ejtett egy rendőrtisztet, majd a hatóságok által számára biztosított másik járművel kihajtott túszával együtt a városból. Később a rendőrtisztet elengedte, a gépkocsit elhagyta...
2020-08-01 13:01:32
Képzőművészeti galéria nyílik Zalaegerszeg belvárosában
...
A zalaegerszegi kortárs képző- és iparművészek régi igénye és törekvése volt a galéria létrehozása, amely a műtárgyak bemutatása mellett a szakmai és a műhelymunkákra is lehetőséget ad - mondta el Müller Imre, a program ötletgazdája az újonnan kialakított galériában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.
A festőművész felidézte, hogy idén jelent meg a zalaegerszegi képző...
2020-07-30 14:43:04
Jean Todt: meghagyom másoknak, hogy megítéljék az elnöki tevékenységemet
... autósportban "jól fest, az országnak megvan a kapacitása arra, hogy további nemzetközi versenyeknek adjon otthont". Jean Todt kijelentette, nagyon szívesen látna Forma-E versenyt Budapest belvárosában, és úgy tudja, erre vonatkozó tervek már készültek, ezeknek a megtárgyalása folyamatban van.
"Nagyon jó a kapcsolatunk a Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel és Oláh Gyárfás el...
2020-07-17 14:12:03
Árcsökkenésre számítanak az ingatlanközvetítők az albérletpiacon
... is mérséklődhet, mivel a rövid távú kiadásra szánt ingatlanokat a tulajdonosok egy része valószínűleg eladja. A nagyobb kínálat miatt akár 7 százalékkal is eshetnek az árak Budapest belvárosában - tették hozzá.
A Duna House kedvezőtlen következményekre is számít a kiadási lehetőségek korlátozásával. Sok lakás felújítása elmaradhat, ha nem hasznosulhatnak albérletként, és az s...
2020-07-09 12:01:25
Vidéki nagyvárosokban és a Balatonnál is bővíti 5G szolgáltatásait a Vodafone
...
A vállalat hétfői közleménye szerint a Vodafone Magyarország a mobilszolgáltatók közül elsőként indította el tavaly a kültéri kereskedelmi 5G szolgáltatását Budapest belvárosában a 2016-ban vásárolt 3500 MHz-es frekvencián, majd idén áprilisban további frekvenciákat szerzett 5G mobilszolgáltatásai számára.
A fejlesztés részeként Miskolcon, Győrben, Debrecenben, Székesfeh...
2020-06-29 11:41:25
Késelés történt Glasgowban, agyonlőtték a gyanúsítottat, rendőr a sérültek között
... szállodájában történt.
A szállodát jelenleg menedékkérők elszállásolására használják.
Nagy-Britanniában a szállodák zárva tartanak a koronavírus-járvány miatt, vagyis a Glasgow belvárosában lévő Park Inn hotelben sem tartózkodhattak fizetővendégek a pénteki késelés idején.
Steve Johnson főparancsnok-helyettes közölte, hogy a rendőrség ellenőrzése alá vonta a helyzet...
2020-06-26 16:52:15
Másfél év felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy sárgamellényes tüntetőt bántalmazó francia rendőr
... jelentése szerint a rendőr úgy ütött meg gumibottal egy tüntetőt, hogy sem az, sem egy másik tüntető közvetlenül nem fenyegette meg.
Az incidens 2019. január 12-én Strasbourg belvárosában történt, a kormányellenes sárgamellényes tüntetők egyik megmozdulásán.
A sértett egy 62 éves nő, akinél semmilyen fegyver nem volt, s az ütés miatt több öltéssel össze kellett varrni a...
2020-06-23 22:12:34
1 2 3 ..........................82 83 .............123 124 ............163 164 165 
Címkék: Tiszta Új Budáért, Jean Todt, Nagy Zsinagógához, Roman Szkripniket, Müller Imre, Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel, Oláh Gyárfás, Duna House, Vodafone Magyarország, Park Inn, Steve Johnson, tavaszi horvátországi, ukrán rendőrök, poltavai túszejtőt, elnöki tevékenységemet, sérültek között, sárgamellényes tüntetőt, bécsi Nagy, legfrissebb hírek, események idején, eddigi információk, incidensnek több, egyik támadó, osztrák állami, járdákat seperni, kisebb víztartály, kerület belvárosában, szélesebb járdákon, kerület idén, fölmozgás Zágráb, főváros jelképének, horvát parlament, kormány épülete, kulturális örökség, lopott autóval, gránát felrobbantásával, hatóságok által, rendőrtisztet elengedte, gépkocsit elhagyta, zalaegerszegi kortárs, galéria létrehozása, műtárgyak bemutatása, program ötletgazdája, újonnan kialakított, festőművész felidézte, zalaegerszegi képző, országnak megvan, kapacitása arra, megtárgyalása folyamatban, rövid távú, része valószínűleg, nagyobb kínálat, árak Budapest,
© 2013 TVN.HU Kft.