Belépés
Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker az észak-amerikai mozikban
...
A Batman-képregények főgonoszának eredettörténetére ezen a hétvégén 55 millió dollár (16,5 milliárd forint) értékben váltottak jegyet 4374 észak-amerikai moziban.
A film bemutatójának hétvégéje felülmúlta a várakozásokat és minden idők legjobb októberi nyitóhétvégi teljesítményét produkálta93,5 millió dolláros eredményével.
Észak-Amerikán kívül 351 millió dollárt, ö...
2019-10-13 19:01:51
Felsejlő fohászok
...2019. október 11-én Szekeres Mária írónő Felsejlő fohászok c. könyvének bemutatóján vettem részt.

Az újrónafői alkotó a kiváló Aranypor c. térségi irodalmi periodika főszerkesztője, a 2007-es egyedülálló Merített örökség c. térségi irodalmi antológia szerkesztője. Mindkettőnek felelős kiadója a Baráti Kör Újrónafőért Egyesület is, melyben Mária titkárként szintén tev...
2019-10-12 09:56:01
Orbán Balázs: a lengyel és a magyar kormány teljesítménye legitimálja a nemzetek Európájának gondolatát
...
Lukasz Kobeszko A jó változás Lengyelországban 2015-2019 című, a Századvég Alapítvány által kiadott kötetének bemutatóján Orbán Balázs közölte: vasárnap a magyarországi helyhatósági választások mellett Lengyelországban általános parlamenti választásokat tartanak. Nehéz eldönteni, hogy Magyarország szempontjából melyik fontosabb - jegyezte meg.
A lengyel és a magyar nemze...
2019-10-10 23:12:45
Megjelent az Így lettünk bajnokok portrékötet
... László, akik a klasszisok gyermek- és fiatalkorát, illetve felnőtté válását dolgozták fel 372 oldalon.
A korábbi öttusázó, Sárfalvi Péter helyettes államtitkár a kiadvány csütörtöki bemutatóján elmondta: már volt lehetősége elolvasni a könyvet, amelyben még a régóta rivaldafényben lévő bajnokokról is érdekes sztorikat, tanulságos történeket tudott meg.
"A 12 éves vízilab...
2019-10-03 11:37:39
Már lehet nevezni a Nemzeti Színház szpotjátékára
... Szász Júlia színművész hallgató, valamint Farkas Dénes és Rácz József színművész - értékeli.
A játék eredményhirdetését december 10-én tartják. A díjkiosztót A vihar című darab bemutatóján, december 20-án a Nemzeti Színház nagyszínpadán rendezik meg.
A játékban a közönség is szavazhat, a saját névvel ellátott videókat és a közönség szavazatait a vihar@nemzetiszinhaz.hu e...
2019-10-02 17:22:12
Rontották növekedési előrejelzésüket a vezető német gazdaságkutató intézetek
... (GDP) a tavasszal várt 0,8 százalék helyett csupán 0,5 százalékkal nőhet az idén, jövőre pedig 1,8 százalék helyett 1,1 százalékkal.
A kutatóintézetek vezetői a jelentés berlini bemutatóján hangsúlyozták, hogy a német gazdaság a jelenlegi számítások szerint ugyan csak egy hajszállal, de elkerüli a recessziót.
Sürgették a kormányt, hogy a konjunktúra stabilizálása érdeké...
2019-10-02 12:42:00
Elfogadta klímavédelmi programját a német kormány
... "ideológiai" kérdés, hiszen a tudomány annyira "nyomós bizonyítékokkal" igazolja az éghajlatváltozást, hogy fel kell lépni ellene - húzta alá Angela Merkel kancellár a terv berlini bemutatóján. A Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa hozzátette, hogy a terv végrehajtását folyamatosan ellenőrzik majd, és szükség esetén módosítják az intézkedéseket.
Kiemelte, hogy a szén-d...
2019-09-20 17:21:53
Handó: a vörösterror áldozatainak állít emléket új kötetével a Szolnoki Törvényszék
...
Handó Tünde A Szolnoki Törvényszék története 1919 című könyv bemutatóján elmondta, hogy a kötet a Tanácsköztársaság idején létrejött forradalmi törvényszékek szomorú történetével foglalkozik, hiszen azok megjelenése egyet jelentett a rendes bíráskodás felszámolásával.
Hétköznapi, egyszerű emberek kerültek a "történelem viharába" és lettek ártatlan áldozatai "egy-egy felf...
2019-09-13 12:11:45
Ismét rossz betakarítási szezont zártak a német gazdák
... gazdálkodók "megérzik a klímaváltozást", a folyamat hatásainak kezelése és az alkalmazkodás egyre nagyobb kihívás, amelyhez állami segítségre van szükség - emelte ki a jelentés berlini bemutatóján Joachim Rukwied, az érdekképviselet vezetője, hozzátéve, hogy adókedvezményekkel és tőketámogatással kellene segíteni a termelőket, hogy kiépítsenek egy biztosítási alapot az éghajlat vá...
2019-08-23 17:02:15
Nem marad el Plácido Domingo szegedi fellépése
... motorja. Caruso óta az első tenor, aki huszonegyszer lépett fel a Metropolitan évadnyitó előadásán, százegyszer hívták a függöny elé, nyolcvanperces tapsorkán köszöntötte az Otello bécsi bemutatóján 1991-ben. A szívéhez legközelebb áll a Végtelen szeretet című albuma, amelyen Wojtyla pápa versein keresztül a megbékélés, a tolerancia üzenetét tolmácsolja.
Őszinte szeretettel,...
2019-08-15 11:40:21
1 2 3 ...............51 52 ........77 78 ........102 103 104 
Címkék: Orbán Balázs, Nemzeti Színház, Szolnoki Törvényszék, Plácido Domingo, Szekeres Mária, Baráti Kör Újrónafőért Egyesület, Lukasz Kobeszko, Századvég Alapítvány, Sárfalvi Péter, Szász Júlia, Farkas Dénes, Rácz József, Angela Merkel, Kereszténydemokrata Unió, Handó Tünde Szolnoki Törvényszék, Joachim Rukwied, észak-amerikai mozikban, magyar kormány, nemzetek Európájának, vezető német, német kormány, vörösterror áldozatainak, német gazdák, film bemutatójának, újrónafői alkotó, 2007-es egyedülálló, magyarországi helyhatósági, magyar nemze, klasszisok gyermek-, korábbi öttusázó, kiadvány csütörtöki, régóta rivaldafényben, vihar című, saját névvel, közönség szavazatait, tavasszal várt, kutatóintézetek vezetői, jelentés berlini, német gazdaság, jelenlegi számítások, konjunktúra stabilizálása, tudomány annyira, terv berlini, terv végrehajtását, rendes bíráskodás, folyamat hatásainak, alkalmazkodás egyre, érdekképviselet vezetője, biztosítási alapot, első tenor, tolerancia üzenetét, tőketámogatással,
© 2013 TVN.HU Kft.