Belépés
Nem tudják átadni az embernek

Nem tudják átadni az embernek, de házi kedvenceink is elkaphatják a koronavírust

,,Fertőződhetnek a társállatok a vírussal, mégis a bennük kimutatható vírus mennyisége a legtöbb esetben nagyon alacsony ahhoz, hogy megfertőzzön akár embert akár más állat...
2021-01-06 23:24:16
A természet fájdalomcsillapítója az MSM
... Szinte minden egyes sejtünkben jelen van, legnagyobb koncentrációban kifejezetten a bőrünkben, hajunkban, körmeinkben, csontjainkban, izomzatunkban és az ízületeinkben van. Jelen van és kimutatható a vérünkben is.

Miért kell pótolni az MSM-t?
Abban az esetben, ha nem nyers, illetve fehérje-dús táplálkozást folytatunk (nyers hal, hús és zöldségek), nagy esélyünk va...
2020-01-28 22:14:20
Krónika 8. rész (kérdések, bizottsági jelentések vitája)
... szúnyoggyérítést, de azt a hőségriadó miatt a múlt héten nem lehet végrehajtani - tette hozzá.
LMP: ki vizsgálja a gyógyszermaradványokat a vizekben?
Ungár Péter (LMP) azt mondta, hogy a kimutatható antibiotikumok és az egyéb gyógyszermaradványok mértéke alapján a Duna Európa legszennyezettebb folyójának számít.
Van-e olyan intézmény vagy felelős hatóság, ami vizsgá...
2019-06-17 18:53:09
Keringésjavító ételek
... csökkentek a gyulladás-markereik (amilyen pl. az IL-6 és a CRP) a kontrollcsoport tagjaihoz képest .

Ezen túlmenően a citrusfélék , például a grapefruit és a citrom fogyasztása kimutathatóan csökkenti a vérnyomást és a sztrók kialakulásának kockázatát .

11. Dió
A dióban sok hasznos vegyület, például l-arginine, alpha-lipon sav (ALA), valamint E-vitamin t...
2018-11-15 15:13:52
Levelezik a NER-értelmiség:
... túlmenően ellenőriztük mind az ügynökök, mind az állambiztonsági tisztek egyéb ügyekben felfektetett aktáit, hogy jellegzetes torzításaikat összevethessük a Lovas ügyeiben is kimutatható hamisításokkal. A közéleti hazudozást elkülönítettük Lovas magánhazugságaitól, amennyire tudtuk.
A külföldi archívumokban föllelt források nem szorultak rá különleges forráskr...
2018-06-10 09:26:58
Cser Ferenc: A finnugorizmus versus szkítizmus csatazajhoz
... Dnyeper kanyarjában lévő sztyeppei település, Dereivka temetőjében talál-ták meg azt a legrégebben sírmellékletként odahelyezett lókoponyát, melynek fogazatán a zabla nyoma kétségtelenül kimutatható volt. Kora kb. Kr. e. 4000.

Ellenben a sztyeppei pásztorok nem szervezhetők olyan mértékben egységes 'birodalommá', amilyenek a hasonló korban a letelepedett társadalmakban ...
2017-10-21 21:52:47
Érdekesség
... során nem keletkezik füst. A füst igazából az el nem égett alkotóelemek összessége.

10. Az afrikai busmanok olyan csendes környezetben élnek, hogy 60 éves korukig semmilyen kimutatható halláscsökkenést nem szenvednek el.

11. A ókori Kínában elfogadott kivégzési mód volt az, hogy az áldozattal megetettek fél kilogramm sót.

12. A zeller negatív menny...
2017-07-04 23:01:15
Galaxis - Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Galaxis
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az NGC 253 küllős spirálgalaxis képe, a Sculptor (szobrász) csillagképben. Korongjára ferdén látunk rá

A Messier 104, a...
2016-06-16 15:28:08
Természetes fájdalomcsillapítás – MSM
... Szinte minden egyes sejtünkben jelen van, legnagyobb koncentrációban kifejezetten a bőrünkben, hajunkban, körmeinkben, csontjainkban, izomzatunkban és az ízületeinkben van. Jelen van és kimutatható a vérünkben is (átlag felnőtt férfi - 0.2 ppm).
Szerkezetileg, illetve funkcionálisan létfontosságú 150 más vegyületünk szempontjából. Ilyenek a hormonok, enzimek, antitestek...
2016-06-15 10:59:31
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... Hogyan egyeztethető össze a hatályos jogszabályokkal, hogy a pártalapítvány nem, illetve késve számolt be erről? "Vajon beszélhetünk-e jogtalan előnyszerzésről (...), mikor egyértelműen kimutatható, hogy egy pártvezető közeli rokona hogyan jutott pénzekhez?" - kérdezte.
Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára azt felelte: a Jobbiknál nem csak az alapítvánnyal kapcsolatb...
2016-03-29 18:33:16
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 
Címkék: Cser Ferenc, Ungár Péter, Duna Európa, Völner Pál, finnugorizmus versus, szabad enciklopédiából, bennük kimutatható, legtöbb esetben, hőségriadó miatt, múlt héten, kimutatható antibiotikumok, kontrollcsoport tagjaihoz, citrom fogyasztása, sztrók kialakulásának, állambiztonsági tisztek, közéleti hazudozást, külföldi archívumokban, legrégebben sírmellékletként, zabla nyoma, sztyeppei pásztorok, hasonló korban, letelepedett társadalmakban, füst igazából, afrikai busmanok, ókori Kínában, áldozattal megetettek, zeller negatív, hatályos jogszabályokkal, pártvezető közeli, igazságügyi tárca, alapítvánnyal kapcsolatb, szúnyoggyérítést, halláscsökkenést, sírmellékletként, állambiztonsági, koncentrációban, kontrollcsoport, enciklopédiából, jogszabályokkal, előnyszerzésről, funkcionálisan, kialakulásának, hamisításokkal, fertőződhetnek, antibiotikumok, összevethessük, pártalapítvány, elkülönítettük, keringésjavító, társadalmakban, izomzatunkban, csontjainkban, létfontosságú, finnugorizmus, archívumokban,
© 2013 TVN.HU Kft.