Belépés
Pályaválasztás
... csak nem vagy eléggé meggyökerezve Krisztusban, talán túl nagyok az elvárásaid, és nem elég szilárd a reményed. De akkor hirtelen villámcsapásként vagy lassú áradásként, manifesztálódik22 benned a reveláció23, egy megfoghatatlan, intuíció24, avagy észbe kapás következik be, s meglátod, hogy régi szenvedélyed, a festés (a példa kedvéért), amiből nem tudtál megélni, s ezért a megélh...
2021-07-27 20:34:24
Egy férfi odament az apjához és azt mondta: - Apa, ki nem...
... ezt a mérget, ...
2021-07-25 20:13:18
Mennyei gyógyszer földi szorongásra
Mennyei gyógyszer földi szorongásra

Lekció: Ézsaiás 26:1-12
Textus: Ézsaiás 26:3-4


Bevezetés: Néhány idézetet osztok meg veletek az aggodalom és szorongás témájával kapcsolatban különböző szerzőktől:

,,A holnap felőli aggodalom árnyékot vet a mai napsütésre."
,,Az aggodalmaskodás az Isten gondviselésébe való behatolás...
2021-07-18 19:58:41
Ima gyógyulásért
... gyengeségemet és tölts el új erővel. Erősítsd meg immunrendszeremet és az ellenálló képességemet. Óvj meg minden fertőzéstől.
Ó, Jézusom, halálodra és feltámadásodra kérlek, ajándékozz meg a benned való új élettel. Gyógyítsd meg a légutakat és a tüdőmet, és töltsd el a Szentlélek leheletével, hogy szüntelenül dicsőíthesselek Téged.

Tanítványaiddal ezt üzented Keres...
2021-07-09 10:24:34
Azon gondolkodom alig pár óra alvás után, mi kell ahhoz
... ahhoz, hogy boldog életünk legyen? Szorongatom a meleg kávét, nézem, ahogy ébred a világ és arra gondolok, hogy szenvedély nélkül semmit nem ér az egész. Amikor tegyél bármit, de tombol benned a tűz, az élni akarás.
Lehetsz Te pénztáros, takarító, titkárnő vagy orvos esetleg bármi más, ha nincs meg benned a szenvedély az élet iránt mindez semmit nem ér. De ha ott van benned ...
2021-07-06 07:21:13
A bűnöd meg fog találni
... bűnöket halálra. Jób mondta (Jób 31,1):

,,Szövetséget kötöttem a szememmel, hogy ne tekintsen a szüzekre."

Ne hagyd, hogy a keserűség gyökere felnövekedjen benned. Ne adj helyet a haragnak az életedben. Vigyázz, hogy ne a megbocsátás hiánya jellemezze életedet.

Öld meg a bűnt! Ne tűrd meg az életedben! Ananiás és Safira azt gondolták, h...
2021-06-24 22:57:11
Reménykedve várjál az Úrra!
... ők tovább éltek a fáraó elnyomása alatt és Istenhez kiáltottak szabadításért, nem tudjuk, hogy látták-e még a fiúkat ebben az életben.

Lehet, hogy különböző érzelmek kavarognak benned miközben Istenre vársz és sírva kiáltasz Hozzá. Isten a Mózes születése és korai évei által a következő leckére tanít bennünket: Mivel az Ő időzítésében Isten hűségesen teljesíti szövetsé...
2021-06-03 09:25:08
Hogyan munkálkodik a Szentlélek?
... magasztalására."
Ez azt jelenti, hogy a Szentlélek vétele nem egy olyan megtapasztalás amit meg kell tapasztaljál a megváltásod után. Sőt lehet, hogy még tudatában sem vagy annak, hogy a Szentlélek benned van, addig ameddig nem vagy tanítva erről.
A Szentlélek vétele nincs összekötve a nyelveken szólással.
Hanem a Szentlélek Isten ajándéka mindazoknak akik his...
2021-05-16 07:26:34
Megfontolandó : Buddha tanításaiból
... Nap, a Hold és a Igazság
Soha ne titkold a igazságot, se mások, se önmagad elől, előbb-utóbb mindenre fény derül. Az igazságot nem lehet egy életen át rejtegetni.

3. A világ benned kezdődik. Ne keresd önmagadon kívül
Gyakran keressük a boldogságot a körülöttünk lévő dolgokban, várjuk el szeretteinktől, hogy boldoggá tegyenek. Minden, amire szükséged van, benne...
2021-04-14 22:18:08
Krisztus levele vagy
... bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem."

Jézus adta neked a Szentlelket és Ő benned él azért hogy átalakítson, megváltoztasson. Benned él azért, hogy egyre inkább Krisztushoz hasonlítsál.

Pál beszél erről a Kolossé 1,26-27-ben is, amikor a titokról ír amely rej...
2021-04-14 21:36:36
1 2 3 ............302 303 ......453 454 .......604 605 606 
Címkék: Lehetsz Te, Szentlélek Isten, Isten Fiában, férfi odament, példa kedvéért, holnap felőli, ellenálló képességemet, benned való, meleg kávét, élni akarás, élet iránt, keserűség gyökere, megbocsátás hiánya, fáraó elnyomása, fiúkat ebben, következő leckére, olyan megtapasztalás, megváltásod után, nyelveken szólással, világ benned, körülöttünk lévő, életet pedig, villámcsapásként, manifesztálódik, aggodalmaskodás, dicsőíthesselek, tanítványaiddal, megváltoztasson, megfoghatatlan, pályaválasztás, megtapasztalás, feltámadásodra, gondviselésébe, szeretteinktől, magasztalására, megfontolandó, felnövekedjen, szabadításért, gyengeségemet, meggyökerezve, szenvedélyed, kapcsolatban, képességemet, tapasztaljál, időzítésében, tanításaiból, gyógyulásért, krisztusban, szorongásra, átalakítson, szentlelket, szüntelenül, mindazoknak, szövetséget, megbocsátás, reménykedve, megváltásod, szorongatom, boldogságot, leheletével, gondolkodom, körülöttünk, fertőzéstől, krisztushoz, munkálkodik, hasonlítsál, szentlélek, jellemezze, szenvedély, ajándékozz,
© 2013 TVN.HU Kft.