Belépés
A gdanski főpolgármestert megkéselő férfinál korábban lelki betegséget diagnosztizáltak
... felett őrködő cég megfelelő gyorsasággal reagált-e a szabadtéri színpadon történt támadásra?
"Nem tudom, hogy (a biztonsági őrök) úgy reagáltak-e, ahogy kellett volna (...) az első benyomás az, hogy nem" - jelentette ki, utalva azokra a videofelvételekre, amelyeken látszik: mielőtt a támadót elfogták volna, egy ideig még rohangált a színpadon, és a mikrofonba kiabált.
A...
2019-01-14 13:31:45
Évértékelő - Észak-Korea - A békülés és az ígéretek éve volt 2018
... rendszeres katonai egyeztetéseket, a gazdasági kapcsolatok erősítését.
A sikeres találkozó nyomán Kim Dzsong Un megítélése is változáson ment át Dél-Koreában, a fiatalok körében kedvező benyomás alakult ki róla. Szakértők azonban emlékeztettek, hogy Kim továbbra is a népét sanyargató, brutális rezsim vezetője.
Az elkövetkező hónapokban egyre gyakoribbá váltak a Korea-k...
2018-12-29 07:10:59
A kísértések elhárítása
... először csak egy puszta gondolat ötlik fel elménkben, aztán színes fantázia-kép, majd
tetszés ébred, megmozdul az akarat, és megszületik a beleegyezés.
Így lépésről lépésre egészen benyomul a gonosz ellenség, ha kezdetben ellenállásra nem talál.
És minél tovább halogatja valaki az ellenállást, annál jobban elerőtlenedik, az ellenség pedig
annál több erőre kap.|...
2018-12-16 16:42:05
Igehirdetés
..."Az igehirdetés elsőrendű haszna nem abban van, hogy később visszaemlékeznek a hirdetett dolgokra, hanem abban a benyomásban, ami éppen akkor éri általa a lelket. És noha az igehirdetésben hallott dolgokra való visszaemlékezés gyakran nagyon hasznos, mégis azt mondhatjuk, hogy nagyobbrészt arra emlékezünk vissza, ami pillanatnyilag hatott akkor a szívünkre; az emlékezés tehát a kap...
2018-10-30 21:09:07
Conte olaszországi látogatásra hívta meg Putyint
...
"Ön túlságosan régen nem járt nálunk. Nagyon szeretném, ha az olasz népben nem alakulna ki az a benyomás, hogy ön nem fordít rá kellő figyelmet" - fogalmazott az olasz miniszterelnök.
Conte méltatta, hogy Moszkva és Róma megőrizte kapcsolatainak minőségét és volumenét, ami szerinte a kétoldalú kapcsolatok tartósságának bizonyítéka.
Putyin is elismeréssel szólt arról...
2018-10-24 15:24:58
Szkripal-ügy - Az élő Szkripal bemutatását sürgette Londontól az orosz külügyi szóvivő
... Csepiga, vagy Csepiga maga Bosirov" - írta gúnyosnak szánt megfogalmazásában Zaharova.
A szóvivő szerint vádaskodásával London mentegetőzésre akarja késztetni Moszkvát, hogy a rossz benyomás azután is megmaradjon, ha kiderül az igazság.
"Emlékeztetem Önöket: jó lenne Csepiga előtt Szkripalt megnéznünk" - írta.
Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynököt március...
2018-10-01 17:24:17
Tallóztam
... idézetet, amelyek a divatnagyasszonyától származnak
1. A kéz a nő névjegykártyája. A nyak a személyigazolványa, a dekoltázsa pedig az útlevele!
2. Vigyázat! Nincs még egy esély az első benyomás, az első pillanatokban születik.
3. A kor nem a legfontosabb dolog egy nő életében, szép lehetsz 20 évesen, elragadó 40 évesen és egyedi maradhatsz életed végéig.
4. Íme...
2018-09-22 19:58:06
Sulyok Tamás: az alkotmányjog oktatásának kapcsolódnia kell a mindennapi élethez
...
Sulyok Tamás a tanácskozáson arról beszélt: az alkotmányjoggal a hallgatók többnyire az első évfolyamokon ismerkedhetnek meg, így az oktatóknak nagy felelősségük van abban, hogy milyen első benyomás alakul ki a diákokban a jog világáról.
Azt mondta, a hallgatókat fel kell készíteni arra, hogy felismerjék az egyes alkotmánybírósági döntések mögött az ideológiai hátteret, ...
2018-09-21 12:07:29
Érdekesség Szép estét mindenkinek!
... idézetet, amelyek a divatnagyasszonyától származnak
1. A kéz a nő névjegykártyája. A nyak a személyigazolványa, a dekoltázsa pedig az útlevele!
2. Vigyázat! Nincs még egy esély az első benyomás, az első pillanatokban születik.
3. A kor nem a legfontosabb dolog egy nő életében, szép lehetsz 20 évesen, elragadó 40 évesen és egyedi maradhatsz életed végéig.
4. Íme...
2018-09-18 21:11:51
Harmonia.......
... és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyé...
2018-08-12 17:11:17
1 2 3 ........................76 77 ............114 115 ...........151 152 153 
Címkék: Sulyok Tamás, Érdekesség Szép, Dzsong Un, Emlékeztetem Önöket, Szergej Szkripal, gdanski főpolgármestert, kísértések elhárítása, orosz külügyi, alkotmányjog oktatásának, mindennapi élethez, szabadtéri színpadon, biztonsági őrök, első benyomás, támadót elfogták, mikrofonba kiabált, gazdasági kapcsolatok, sikeres találkozó, fiatalok körében, népét sanyargató, elkövetkező hónapokban, puszta gondolat, gonosz ellenség, ellenség pedig, igehirdetés elsőrendű, hirdetett dolgokra, igehirdetésben hallott, emlékezés tehát, olasz népben, olasz miniszterelnök, kétoldalú kapcsolatok, szóvivő szerint, rossz benyomás, dekoltázsa pedig, első pillanatokban, legfontosabb dolog, tanácskozáson arról, hallgatók többnyire, első évfolyamokon, oktatóknak nagy, egyes alkotmánybírósági, ideológiai hátteret, külvilág kapcsolatának, ismeretlenbe való, valóság leplezése, belül zajó, ablakba tett, visszaemlékeznek, diagnosztizáltak, névjegykártyája, főpolgármestert, párkapcsolatban, visszaemlékezés, alkotmányjoggal, egyeztetéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.