Belépés
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
... innen kapták akkor a neveiket.

Jupiter-lány megváltoztatta Szaturnuszt kedvességével és énekével, ami azóta is így történik minden Halak szülöttnél, egy-egy Bakhoz kerülnek berendezésre. Nem értem, mert a Halak a Neptun káoszát jelentik a bolygón történtek szerint, ezért összefügg a Halak mindig a vallásokkal is.

Szaturnusz ezt követően szállt le a Kupaiék ál...
2018-04-16 17:46:31
Vizsgadolgozat
... megnyomva:
- Hölgyeim és uraim! Felhívom szíves figyelmünket, hogy a termemben igen fontos műszaki újítások történtek az elmúlt években, és a dolgozatírás alkalmával a műszak valamennyi berendezést üzembe helyezi. A szabálytalanságokat elhárító berendezés néhány kiváló képességű villamosmérnök és elektrotechnikai, meg kibernetikai szakember alkotása. Ugyanazon az elve...
2016-05-15 23:24:45
Tövisek az úton
.... --Nyár eleje van, szikrázik a nap az aranyló homok dűnéken. 1950-es éveket írunk, itt-ott még látszik a háború nyoma, de a tanyán nyugalom és béke van. Kati apró szőke kislány sziszegő hanggal üldögél egy hatalmas tanya udvarán, tetőre futó szőlőlugas árnyékában. Az út másik oldalán él egy még apróbb fekete lányka Marika. Kati őt várja minden nap.
-Marika gondviselése jelen...
2014-06-08 17:34:55
Tövisek az úton
... --Nyár eleje van, szikrázik a nap az aranyló homok dűnéken. 1950-es éveket írunk, itt-ott még látszik a háború nyoma, de a tanyán nyugalom és béke van. Kati apró szőke kislány sziszegő hanggal üldögél egy hatalmas tanya udvarán, tetőre futó szőlőlugas árnyékában. Az út másik oldalán él egy még apróbb fekete lányka Marika. Kati őt várja minden nap.
-Marika gondviselése jelenti...
2014-05-12 16:26:51
szeretettel
... felejtették ki a tükröket, átvizsgálták az üveg és a fakeret között, sorra vizsgálták az ágyakat, az ágyneműt, valamennyi függönyt és szőnyeget?

- Természetesen! És amikor a berendezés valamennyi darabját kívül-belül a leggondosabban áttapogattuk, sor került magára a házra. Kis részekre osztottuk felületét, minden egyes részt megszámoztunk, úgy vizsgáltuk végig, és nem ...
2013-10-11 15:39:08
x
... csukva.

Ruhatisztító.

Kályhásmester.

Nyomda.

Szálas virágok boltja.

Fodrászat.

Könyvkereskedés.

Kalapszalon.

Világítás, irodai berendezés.

,,Hazaszeretet",

régi idők kávéháza.

Kiadó lakás, tágas beltér,

érdeklődni a házmesternél

...
2013-06-14 11:45:54
Nincs Cím
... felejtették ki a tükröket, átvizsgálták az üveg és a fakeret között, sorra vizsgálták az ágyakat, az ágyneműt, valamennyi függönyt és szőnyeget?

- Természetesen! És amikor a berendezés valamennyi darabját kívül-belül a leggondosabban áttapogattuk, sor került magára a házra. Kis részekre osztottuk felületét, minden egyes részt megszámoztunk, úgy vizsgáltuk végig, és nem ...
2013-02-11 13:16:08
AGATHA CHRISTIE: Három vak egér (I./3.)
... szólt:
- Most már tényleg megmutatom a szobáját, Mr.Wren.
Amikor Molly néhány perccel később lejött, Giles azt kérdezte tőle:
- Nos, megnyerte tetszését a gyönyörű tölgyfa berendezés?
- Nagyon szeretett volna mennyezetes ágyat, ezért a rózsaszín szobát adtam neki.
Giles fölmordult, és dörmögött valamit, ami úgy végződött: ,,...hitvány suhanc"....
2013-01-11 18:31:16
STEPHEN KING - Rémület a sivatagban 1.rész 5.fejezet
... Carver. - Mi a halál történt vele, csak azt az egyet szeretném tudni!
- Azt mondta, örül, hogy be tudok menni elbúcsúzni. Azt mondta, a hét végén lekapcsolják Brianről az életfenntartó berendezéseket, miután a nagyszülei is eljönnek búcsút venni tőle, és örült, hogy én jöhetek elsőnek.
Másnap Ralph elkérte magát délutánra, és fölvette a fiát az iskolánál. David a járdán ...
2012-10-26 07:22:03
szeretettel
... összeköt. (ENLH)

.....egy fontos tényt megtanultam: az orvostudomány csak képleteiben, elvont elveiben
nemzetközi. A betegágy mellett nagyon is nemzeti. Igen helyes berendezés, hogy a külföldi
diplomát nem fogadják el: ezt itt a patikában jobban megtanulom, mintha az egyetemen
babérkoszorút, laureát szereztem volna.
Minden kezelés az orvos é...
2012-05-10 13:52:24
1 2 3 4 
Címkék: Nincs Cím, AGATHA CHRISTIE, STEPHEN KING, Amikor Molly, Másnap Ralph, földönkívüliek háborúja, bolygón történtek, termemben igen, elmúlt években, dolgozatírás alkalmával, műszak valamennyi, aranyló homok, háború nyoma, tanyán nyugalom, hatalmas tanya, fakeret között, berendezés valamennyi, leggondosabban áttapogattuk, gyönyörű tölgyfa, rózsaszín szobát, halál történt, egyet szeretném, életfenntartó berendezéseket, fontos tényt, orvostudomány csak, betegágy mellett, patikában jobban, elektrotechnikai, könyvkereskedés, megváltoztatta, leggondosabban, földönkívüliek, villamosmérnök, vizsgadolgozat, berendezéseket, orvostudomány, megszámoztunk, kályhásmester, életfenntartó, kedvességével, természetesen, babérkoszorút, áttapogattuk, gondviselése, házmesternél, figyelmünket, ruhatisztító, lekapcsolják, kibernetikai, hazaszeretet, berendezésre, átvizsgálták, dolgozatírás, mennyezetes, felejtették, kalapszalon, vallásokkal, berendezést, szaturnuszt, szeretettel, megtanultam, képleteiben, valamennyi, berendezés, megmutatom,
© 2013 TVN.HU Kft.