Belépés
Palkovics: erősíteni kell a magyar tulajdonú vállalkozásokat
... térségben, megtalálják a lehetőségeiket - mondta.
Horváth László, Lenti polgármestere (Fidesz-KDNP) elmondta: közel 20 éve épült az inkubátorház, amelyet csaknem 227 millió forint beruházással újítottak most fel. A város mintegy 8 millió forint önerőt használt fel, a fennmaradó összeget pályázaton nyerték el.
A beruházás részeként kívül és belül is teljesen felújították,...
2020-08-15 11:51:35
Elektromos autóbuszokat adtak át Pécsen
... ide, amelyek ki tudták szolgálni az 50 ezres utazóközönséget - mondta a politikus.
Krenner László, a BYD Europe B.V. közép-kelet-európai értékesítési vezetője arról szólt, hogy a beruházással jelenleg Pécsé a legnagyobb elektromosautóbusz-flotta Magyarországon.
Kiemelte, hogy BYD márkájú, 12 méter hosszú járművek Komáromban, magyar munkaerő bevonásával készültek és a leg...
2020-07-31 13:33:58
Szijjártó: a koreai beruházások hozzájárulnak a magyar gazdaság gyors dimenzióváltásához
...
A Samyang Biopharm 8,6 milliárd forintos beruházással orvosi eszközöket gyártó üzemet hoz létre Gödöllőn, amely első körben 55 munkahelyet teremt, ehhez a kormány 1,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít - jelentette be Szijjártó Péter.
A külügyminiszter szöuli tárgyalásait felidézve elmondta, a koreai vállalatok továbbra is kedvező véleménnyel vannak...
2020-07-29 07:23:46
Átadták az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös autóutat
...
Benkő Tibor honvédelmi miniszter az átadó ünnepségen hangsúlyozta: az egriek és a térség lakóinak évtizedes álma valósult meg a beruházással.
A kormány célja minden megyeszékhelyet bekötni a gyorsforgalmi úthálózatba. Ez hozzájárul az érintett városok és térségek gazdasági fejlődéséhez, emellett biztonságosabbá és gyorsabbá teszi a közúti közlekedést - húzta alá. Eger é...
2020-07-20 15:21:59
Hárommilliárd forintos beruházással új magánegészségügyi szolgáltató nyílt Budapesten
...
A főváros XII. kerületében 2500 négyzetméteren kialakított központban teljes képalkotó és labordiagnosztikai eszközpark, két műtő és 15 ágyas fekvőbeteg részleg várja a betegeket - mondta az intézményt bemutató sajtótájékoztatón Wáberer György, a WMC névadó tulajdonosa.
A logisztikai iparágból ismert nagyvállalkozónak 70 százalék körüli tulajdonrésze van a központban. Mi...
2020-07-16 12:23:10
Bölcsődét adtak át a szabolcsi Balkányban
... beruházásokról szólva hangsúlyozta, a választókerületben az elmúlt években tizenhat iskola újult meg mintegy ötmilliárd forint értékben és hét óvodát újítottak fel 1,2 milliárd forintos beruházással.
Emellett megvalósult, illetve folyamatban van tizenhárom új bölcsőde építése is, amire 2,9 milliárd forintot fordítanak. Így a térség közoktatási és köznevelési intézményei össze...
2020-07-15 13:37:16
Egyetemi központot alakítanak ki Zalaegerszegen
... (Fidesz-KDNP) arról beszélt, hogy egy városnak rangot ad a felsőoktatás, Zalaegerszegen régóta támogatják az ezzel kapcsolatos fejlesztéseket, így jöhetett létre tavaly egymilliárdos beruházással az Innovációs és Tudásközpont, korábban pedig az Infocentrum. Az egyetemi központ létrejöttével azt várják, hogy a jelenleg mintegy 600 fős hallgatói létszám tovább bővül, új képzések ind...
2020-07-15 12:56:01
Szijjártó: beruházások kellenek a növekedéshez
... exportál.
Közölte, hogy a jelentős részben exportra dolgozó, autóipari és más, magas hozzáadott értéket képviselő elektronikai terméket gyártó Fastron Kft. 564 millió forintos beruházással, a versenyképesség-növelő program 282 millió forintos támogatásával növeli kapacitásait, robotizál és új összeszerelő gépsorokat vásárol. A cég 217 munkahely megőrzését vállalta.
Azt m...
2020-07-14 18:02:29
Modern városok - Felújítják a zalaegerszegi Mária Magdolna-plébániatemplomot
... Erdődy-Hüvös-kastély és befejeződött az 1765-ben emelt Kvártélyház és levéltár felújítása - emlékeztetett Balaicz Zoltán.
A folyamatban lévő fejlesztésekről elmondta: 1,8 milliárd forintos beruházással megkezdődött a Göcseji Múzeum épületének felújítása, 8,2 milliárd forint értékben pedig új épületszárnnyal bővül az intézmény.
A rekonstrukciós munkák során még számos b...
2020-07-09 14:52:04
ITM-államtitkár: erősödnek a magyar vállalkozások
...
Schanda Tamás emlékeztetett: a koronavírus megjelenése 10 éves munka eredményeit sodorta veszélybe, de a magyar kormány időben meghozta a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Az első döntések a munkahelyek megtartását szolgálták, és elősegítették, hogy a vállalkozások átvészelhessék a nehéz időszakot - jegyezte meg.
Jelenleg a munkahelyek megvédése és újak léterehozása a legf...
2020-07-08 15:22:33
1 2 3 ..................115 116 .........173 174 ..........230 231 232 
Címkék: Mária Magdolna-plébániatemplomot, Horváth László, Krenner László, Europe, Samyang Biopharm, Szijjártó Péter, Benkő Tibor, Wáberer György, Fastron Kft, Balaicz Zoltán, Göcseji Múzeum, Schanda Tamás, magyar tulajdonú, koreai beruházások, magyar gazdaság, szabolcsi Balkányban, zalaegerszegi Mária, magyar vállalkozások, város mintegy, fennmaradó összeget, beruházás részeként, beruházással jelenleg, külügyminiszter szöuli, koreai vállalatok, átadó ünnepségen, térség lakóinak, kormány célja, gyorsforgalmi úthálózatba, érintett városok, közúti közlekedést, intézményt bemutató, logisztikai iparágból, elmúlt években, térség közoktatási, városnak rangot, ezzel kapcsolatos, egyetemi központ, jelenleg mintegy, jelentős részben, 1765-ben emelt, folyamatban lévő, rekonstrukciós munkák, koronavírus megjelenése, magyar kormány, gazdaságvédelmi intézkedéseket, első döntések, munkahelyek megtartását, vállalkozások átvészelhessék, nehéz időszakot, munkahelyek megvédése, épületszárnnyal, fejlesztésekről,
© 2013 TVN.HU Kft.