Belépés
Hitelminősítés - Pozitívra javította Szerbia államadós-osztályzatának kilátását a Standard & Poor's
... csoport globális minősítési részlege (S&P Global Ratings) egyben megerősítette Szerbia hosszú és rövid futamidejű, devizában és hazai valutában fennálló szuverén kötelezettségeinek "BB/B" besorolását.
A hosszú távú "BB" államadós-osztályzat a spekulatív kategóriában van, két fokozattal a befektetési ajánlású besorolási sáv alapszintje, a "BBB mínusz" alatt.
Az S&P az osz...
2018-12-14 23:57:42
Moody's: robusztus növekedés és csökkenő külső sérülékenység támasztja alá a magyar adósprofilt
... valószínűleg döntés születik.
A Fitch Ratings kiemelte, hogy az általa pozitív kilátással nyilvántartott hét térségbeli államadóssal ...
2018-12-07 15:11:38
Módosítana a földforgalmi előterjesztésen a törvényalkotási bizottság
... velük, mekkora fizetést kapnak.
Az alapszabadság mértéke nem változik, de a módosítás szerint nemcsak a minisztériumi kormánytanácsosoknak, kormányfőtanácsosoknak járna álláshelyük besorolásától függően pótszabadság, hanem a kormányzati főhivatal és a központi hivatal kormánytisztviselőinek is.
A családosok gyermekük tizennyolc éves koráig kapnak pótszabadságot, az erede...
2018-12-06 19:47:05
Kihalás fenyegeti Ausztrália egyik apró erszényesét
... szerepet játszik.
A WWF munkatársai és a James Cook Egyetem kutatói felszólították az ausztrál szövetségi kormányt, hogy változtassa meg az északi patkánykenguru természetvédelmi besorolását veszélyeztetettről súlyosan veszélyeztetettre, valamint mérlegelje a lehetőségét néhány "biztonsági tartalékot" jelentő populáció létrehozásának.
A szakemberek a még létező populáció...
2018-12-06 11:21:36
Rendkívüli felülvizsgálatért folyamodott a román legfelsőbb bírósághoz Beke István és Szőcs Zoltán
... Istvánt és Szőcs Zoltánt olyan tettért ítélték el, melyet a román büntetőjog nem tartalmaz. A kérelemben arra is hivatkoztak, hogy a legfelsőbb bíróság anélkül változtatta meg az ügy besorolását, hogy lehetőséget adott volna a védekezésre.
Beke Csilla az MTI-nek hétfőn elmondta: az utolsó romániai jogorvoslati lehetőséggel éltek. Ha a legfelsőbb bíróság megalapozottnak tartj...
2018-12-03 19:06:20
Hitelminősítés - Fitch: jövőre döntés valószínű a pozitív kilátású közép- és kelet-európai ország adósosztályza
...
A Fitch tavaly óta pozitív kilátással tartja nyilván Magyarország befektetési ajánlású, "BBB mínusz" szintű szuverén besorolását is.
Ez azonos a két másik globális piacvezető hitelminősítő, a Moody's Investors Service és a S&P Global Ratings magyar államadós-besorolásával.
A magyar osztályzatra az S&P szintén pozitív, a Moody's stabil kilátást tart érvényben.
A...
2018-12-03 16:26:01
Hitelminősítés - Szakértő: továbbra is nagyon magas az államadósság
... tulajdonította, hogy a Moody's Investors Service a felminősítési várakozások ellenére változatlan stabil kilátással megerősítette Magyarország "Baa3" szintű, befektetési ajánl...
2018-11-24 09:41:08
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... várhatóan pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A júniusi időpontban a cég nem vizsgálta érdemben Magyarország államadós-besorolását, így nem jelentett be módosítást az osztályzatra, sem annak kilátására.
A Moody's legutóbb 2016. november 4-én módosította a kitűzött időpontban a magyar államadós-osztályzatot: a ...
2018-11-22 16:09:09
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... és a Fitch Ratings - szintén két potenciális felülvizsgálati időpontot jelölt ki 2018-ra. Az idei első, júniusi időpontban a cég azonban nem vizsgálta érdemben Magyarország államadós-besorolását, így nem jelentett be módosítást az osztályzatra, sem annak kilátására.
A Moody's legutóbb 2016. november 4-én módosította a kitűzött időpontban a magyar államadós-osztályzatot: a hit...
2018-11-18 15:46:18
Londoni elemzők: Merkel döntése nem a német, hanem az olasz adóskockázatot növeli
... Group londoni elemzője.
A minap a Moody's Investors Service globális piacvezető hitelminősítő az addigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa3"-ra rontotta Olaszország államadósságának besorolását, mindenekelőtt az olasz költségvetési helyzet gyengülésével indokolva a lépést.
A "Baa3" minősítés - amely más hitelminősítők módszertanában a "BBB mínusz" besorolásnak felel meg - a ...
2018-10-29 20:32:43
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......77 78 79 
Címkék: Beke István, Szőcs Zoltán, Global Ratings, Fitch Ratings, James Cook Egyetem, Szőcs Zoltánt, Beke Csilla, Investors Service, magyar adósprofilt, földforgalmi előterjesztésen, törvényalkotási bizottság, román legfelsőbb, pozitív kilátású, jövő héten, olasz adóskockázatot, hosszú távú, spekulatív kategóriában, befektetési ajánlású, általa pozitív, alapszabadság mértéke, módosítás szerint, kormányzati főhivatal, központi hivatal, családosok gyermekük, ausztrál szövetségi, északi patkánykenguru, lehetőségét néhány, román büntetőjog, kérelemben arra, legfelsőbb bíróság, utolsó romániai, magyar osztályzatra, felminősítési várakozások, amerikai piaci, júniusi időpontban, kitűzött időpontban, idei első, olasz költségvetési, természetvédelmi, államadósságának, törvényalkotási, megalapozottnak, előterjesztésen, felülvizsgálati, osztályzatának, létrehozásának, tulajdonította, patkánykenguru, módszertanában, felszólították, hitelminősítés, hitelminősítők, adóskockázatot, pótszabadságot, nyilvántartott,
© 2013 TVN.HU Kft.