Belépés
Az NMHH Médiatanácsa meghirdette az idei Huszárik-pályázatot kisfilmek készítésére
... Médiatanács honlapján olvasható. A pályázati ajánlatokat május 2-án lehet benyújtani a hatósághoz.
A médiafelügyeleti döntésekről azt írták, nem jelölte a tévéműsorok korhatári besorolásait internetes műsorújságjában, a Tiszapart.hu-n a TISZApART MÉDIA Kft. egy januári napot vizsgáló ellenőrzés szerint. Figyelembe véve, hogy a szolgáltató korábban már követett el ilyen jogsér...
2018-03-31 13:31:52
Hitelminősítés - Orosz bankok osztályzati kilátását javította pozitívra a Moody's
... Gazprombank devizában és hazai valutában fennálló hosszú távú kötelezettségeinek minősítési kilátását is pozitívra javította.
A cég egyidejűleg megerősítette az érintett bankok besorolásait, alapszintű adósminőség-értékelését (baseline credit assessment, BCA), valamint partnerkockázati minősítését (Counterparty Risk Assessment, CRA).
A BCA mutatóval a Moody's az adott ba...
2018-01-29 21:30:18
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... az idén a magyar bankszektorban több pozitív hitelminősítői lépést is bejelentett.
A cég októberben az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank, röviddel utána a K and H Bank különböző besorolásait javította, mindenekelőtt az érintett bankok eszközminőségének, tőkehelyzetének és nyereségességének javulásával indokolva e minősítési lépéseket.
A Moody's tavaly júniusban pozitívra j...
2017-12-24 14:12:16
Hitelminősítés - Pozitívra javította négy magyar bank osztályzati kilátásait a Fitch Ratings
... stabilról pozitívra. A hitelminősítő egyben megerősítette az Eximbank és az MFB "BBB mínusz", illetve az Erste Bank Hungary és a K and H Bank egy fokozattal jobb, "BBB" szintű hosszú távú besorolásait.
A Fitch Ratings november 10-én javította pozitívra a hosszú futamidejű, devizában és forintban fennálló magyar államadósság befektetési ajánlású, "BBB mínusz" szintű osztályzat...
2017-11-20 17:23:24
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... Moody's az idén a magyar bankszektorban hajtott végre több pozitív hitelminősítői lépést: a múlt hónap végén az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank, röviddel utána a K and H Bank különböző besorolásait javította, mindenekelőtt az érintett bankok eszközminőségének, tőkehelyzetének és nyereségességének javulásával indokolva e lépéseket.
A Moody's tavaly júniusban pozitívra javított...
2017-11-03 15:15:52
Felminősítette a K&H Bankot a Moody's
... forintbetét-besorolásának kilátását az eddigi stabilról pozitívra javította. A devizabetét-osztályzat kilátása továbbra is stabil.
A Moody's előző nap az OTP Bank forintbetéti besorolásait is javította, szintén elsősorban az OTP eszközminőségének és nyereségességének javulásával, valamint a megfelelő tőkehelyzettel és a jó finanszírozási profillal indokolva a döntést.
A ...
2017-10-20 14:32:57
Hitelminősítés - Javította az OTP forintbetéti besorolásait a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő csütörtökön Londonban bejelentette, hogy az OTP hosszú és rövid lekötésű forintbetét-állományának osztályzatát az eddigi Baa3/Prime-3-ról egy fokozattal Baa2/Prime-2-re emelte.
A Moody's egyidejűleg a bank alapszintű adósminőség-értékelésének (baseline credit assessment, BCA) mutatóját az eddigi ba2-ről szintén egy fokozattal ba1-re javította.|...
2017-10-19 13:27:03
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja Magyarország államadós-osztályzatát a Standard & Poor's
... lépéseket EU-államadósok esetében. A szabályozás azonban arra nem kötelezi a cégeket, hogy a kijelölt napokon ténylegesen módosítsák is a menetrendben sorra kerülő szuverén EU-adósok besorolásait vagy az osztályzatok kilátását.
A Standard & Poor's jövő pénteki vizsgálati időpontja után a magyar adósosztályzat az idén még kétszer szerepel a másik két hitelminősítő menetrendjéb...
2017-08-20 11:31:39
Moody's: jók a magyar reálgazdasági folyamatok, de az adósságráta még terheli az osztályzatot
... Hornung kijelentette: nem kíván találgatásokba bocsátkozni a jövőbeni potenciális minősítési akciókról, de a Moody's előretekintő módon alakítja ki az egyes adósokra megállapított besorolásait, és ha úgy ítéli meg, hogy a GDP-arányos magyar államadósság-ráta gyorsuló ütemben lefelé tart, az mindenképpen pozitív hatást gyakorolna Magyarország adósmegítélésére.
Hozzátette: a sz...
2017-05-16 20:37:31
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... lépéseket EU-államadósok esetébe...
2017-05-11 12:35:16
1 2 3 7 10 11 13 14 
Címkék: NMHH Médiatanácsa, Fitch Ratings, TISZApART MÉDIA Kft, Counterparty Risk Assessment, Erste Bank Hungary, jövő héten, magyar reálgazdasági, pályázati ajánlatokat, médiafelügyeleti döntésekről, tévéműsorok korhatári, januári napot, szolgáltató korábban, érintett bankok, magyar bankszektorban, hitelminősítő egyben, fokozattal jobb, hosszú futamidejű, múlt hónap, eddigi stabilról, megfelelő tőkehelyzettel, nemzetközi hitelminősítő, eddigi Baa3, fokozattal Baa2, bank alapszintű, eddigi ba2-ről, fokozattal ba1-re, szabályozás azonban, kijelölt napokon, menetrendben sorra, osztályzatok kilátását, magyar adósosztályzat, jövőbeni potenciális, egyes adósokra, mindenképpen pozitív, adósmegítélésére, médiafelügyeleti, partnerkockázati, tőkehelyzetének, műsorújságjában, hitelminősítés, bankszektorban, finanszírozási, tőkehelyzettel, felminősítette, hitelminősítői, adósosztályzat, találgatásokba, mindenekelőtt, értékelésének, hitelminősítő, reálgazdasági, besorolásának, megerősítette, megállapított, államadósság,
© 2013 TVN.HU Kft.