Belépés
Értetek égjen !
...
2010-10-05 17:18:04
Rántott tojás spenóttal
... spenót
* 4 tojás
* 2 gerezd fokhagyma
* pici zsír
* só
* zsemlemorzsa
* olaj

elkészítés

1. A zsemlemorzsa felét egy akkora tálcára vagy tálba öntjük, amiben elfér 4 tojás.
2. Négy fészket csinálunk bele, amibe beleü...
2010-10-04 16:49:05
Rántott spárga
... * 4 tojássárgája
* 3 ek víz
* 3 ek száraz fehérbor
* 1 ek citromlé
* 120 g vaj
* só

elkészítés

1. A megtisztított spárgát a hagyományos módon bepanírozzuk (a tojásba tegyünk sót!).
2. A spárgát olajban kirántjuk, majd mel...
2010-10-03 21:19:02
Szezámmagos rántott ponty




* 12 szelet ponty
* só
* 10 dkg liszt
* 3 tojás
* 15 dkg zsemlemorzsa
* 5 dkg szezámmag

sütéshez

* olaj

elkészítés

1. A halszeleteket lesózzuk, és 30 percig hagy...
2010-09-27 21:28:33
Szezámmagos rántott banán
... * liszt
* tojás
* só
* zsemlemorzsa
* szezámmag
* olaj
* juharszirup
elkészítés

1. A banánokat félbevágom.
2. Bepanírozom: lisztbe, villával felvert, sós tojásba és szezámmaggal elkevert zsemle...
2010-09-21 06:26:31
Rántott sajtgolyók
... pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó (opcionális)
elkészítés

1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zsemlemorzsá...
2010-09-12 20:08:43
Rántott karaj tepsiben


* 8-10 szelet sertéskaraj
* só
* liszt
* 2-3 tojás
* zsemlemorzsa
* 2 dl tejszín
* 25 dkg trappista sajt
* zsír a tepsi kikenéséhez

elkészítés

1. A húst kiverjük, enyhén besózzuk.
2. Felv...
2010-09-06 20:03:31
Rántott karaj tepsiben
... 2-3 tojás
* zsemlemorzsa
* 2 dl tejszín
* 25 dkg trappista sajt
* zsír a tepsi kikenéséhez
elkészítés

1. A húst kiverjük, enyhén besózzuk.
2. Felverjük a tojásokat a panírozáshoz. Liszbe, tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk a h...
2010-09-06 18:18:48
Rántott palacsinta parizerrel
... szerecsendió

A panírozáshoz:

* liszt
* tojás
* zsemlemorzsa
* étolaj a sütéshez
elkészítés

1. A töltelékhez apróra vágjuk a parizert, beletesszük egy tálba, majd ráütjük a tojást.
2. Beletesszük a reszelt s...
2010-08-29 18:34:24
Rántott sajtgolyók


* kb. 25 dkg reszelt sajt (bármilyen könnyen reszelhető, én legtöbbször trappistát használok, egy része pedig füstölt)
* 2 tojás
* 1-2 ek zsemlemorzsa + egy csészényi a hempergetéshez
* pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra ...
2010-08-26 15:42:11
1 2 3 4 5 
Címkék: zsemlemorzsa felét, akkora tálcára, megtisztított spárgát, hagyományos módon, tojásba tegyünk, spárgát olajban, halszeleteket lesózzuk, banánokat félbevágom, nagy tálban, sajt önmagában, tepsi kikenéséhez, húst kiverjük, töltelékhez apróra, része pedig, hempergetéshez, zsemlemorzsába, juharsziruppal, halszeleteket, összekeverjük, megtisztított, szerecsendió, panírozáshoz, szezámmaggal, zsemlemorzsa, pirospaprika, zsemlemorzsá, hozzávalókat, petrezselyem, tojássárgája, bepanírozzuk, sertéskaraj, szezámmagos, kikenéséhez, beletesszük, hagyományos, legtöbbször, juharszirup, töltelékhez, bepanírozom, palacsinta, parizerrel, sajtgolyók, félbevágom, elkészítés, opcionális, trappistát, reszelhető, csészényi, bármilyen, használok, olajbogyó, fokhagyma, önmagában, trappista, csinálunk, banánokat, spenóttal, szezámmag, palacsint, felverjük, tojásokat, parizeres, kirántjuk, parizert, sajtgoly, tepsiben, elkevert, sütéshez, lesózzuk, villával, eegyszer,
© 2013 TVN.HU Kft.